Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tudomásom szerint a Suzuki márkakereskedés foglakozik még Berik illetve arlen ruhákkal.Legalábbis a Motorvilág az tuti.Lassan itt van a leárazás. a 200ezres ruhákat 100ért fogják vesztegetn...mondjuk többet nem is ér sztem.
Sziasztok

Most készülök venni kétrészes bőr ruhát. Ti mit ajánlotok?
Én Beriket nézegettem, de úgy látom, h csak Pesten van áruház ahol lehet kapni :S

Segítségeteket előre is köszönöm

Hali
Sziasztok.Az lenne a kérdésem hogy mi a tapasztalatotok a Marushin bukókrol.Most néztem ki egyet 44000 Ft ért.Nagyon megtetszett csak nem tudom milyenek a tapasztalatok.A válaszokat előre is köszi.
Én Norvégiában vettem az esőcuccom. A helyi (kisváros) mocis kereskedőnél a lent emlegetett Spidi és Spyke volt, plusz valami gyári Suzuki kinézetű cucc... Mindegyikről sugárzott, hogy bár beleerőltettek valami hálószerű anyagot, izzadnék benne mint qrva a templomban...Ugyanannyi pénzért végülis egy Helly Hansen (ha már ugye itt vagyok...) szettet vettem, de nem bántam meg. Gondolom van annyi tapasztalatuk az esővel kapcs. mint a Spidinek... Szolíd design, utcán is hordható annélkül, hogy kukásnak néznének, lélegzik, ahol kell szűkíthető...egyszóval hibátlan! Tudtommal otthon csak a HH utcai cuccai kaphatóak - pedig munkaruha gyártó cégről van szó...- de jó választás lehet motorosoknak egy túrabolti séta (North Face, Mammut, Columbia...) is.
Lojzinak ilyen van: http://www.spidi.it/images/pro...
Na, ezt még este a vaksötétben is ki lehet szúrni...
Szerintem a Motorline-ban vette.
Én ugyan végül feketét vettem, de a SPIDI-nek volt neon narancssárga overálja. És ha jól emléxem, olyan 16-17ezer körül volt. Tapasztalatom nincs róla, lévén még nem használtam, de ugye nem egy noname gyártó terméke. Csak sajnos nem GoreTex-es...
Mert láma vagy
Szerettem vona közelebbről megnézni egy (alapmodell)crossbukót,miután a Motorrevüben egyoldalas reklám van hogy új dimenzió és a legjobb ár-érték arányú bukók.A forgalmazó válasza:-Sajnos most egy darab sincs még belőle itthon...Miért nem csodálkozom lassan már ezen?
Es itt egy olcso esoruha, M-es, bar ez csak kek-fekete.
http://www.vatera.hu/motoros_e...
Nekem egy Kawasaki utcai esokabatom van (bekazold ) egy akarmilyen Louisos esonadraggal. Ez a kombinacio nagyon bevalt, tudom ajanlani. Az egyreszes ruha beazas szempontjabol jobb, cserebe macera felvenni. Bar az egyreszesek kozott is lehet mellefogni, az egyik legdragabb hi-tech verseny-esooverall rajtam 150 km-t birt beazas nelkul a remek nemet Schnurregenben... Szoval nem minden jo ami draga...
Szia.
Én a Lidl-ben vettem az esőruhámat tavasszal, amikor a motoros akciójuk van. 6000 ft volt, már teszteltem élesben, jónak tartom. A piros és az ezüst csík rajta fényvisszaverő anyagból van.
Hali mindenki!

A mostani esős idő és sokadik átázás abba az irányba tol, hogy kell vennem egy esőruhát. Tudom vannak olcsók, meg minden, de csak olyat veszek amin van a fekete/szürke színen valami feltűnőbb is (sárga/zöld).
Elsőre az lenne, hogy ezt ki ismeri, használ(ja)ta? Kawasaki Delux
Vagy Louis Yellow

De nyitott vagyok hasonlóra is. S az sem lenne egy utolsó szempont ha pár napon belül meg tudnám venni.

Köszi előre.
okkés. Köszi!
Szétnézek......majd írok....
na jó, az árakon is
a válaszán röhögök.
Emailemet megtalálod az adatlapomon. Hát csizmából nem tudom ti hogy szoktátok, de gondolom 1el nagyobbat érdemes venni a vastagabb zokni miatt. 43as 43 és feles cipőim vannak emiatt gondolkodom a 44esben.
Nem tudom miben különbözik a tech 3, 7, 8 egymástól de valami középkategóriásokra gondoltam. Beriket, forma dominatorokat, foxot és az oxtarokat nézegettem, bár mondjuk a forma dominatornak elég húzós ára van...
Maci ne már, most miért röhögöd ki? ......Csak rossz helyen akarja eladni az árúját.....
Írj már nekem egy e-mailt ha ráérsz a méretekkel együtt. Úgy van értelme utánnanézni. Bár nem mindenre van ötletem, pl:Alpin tech csizmából a 3, 7, 8, amit tudok nagy hirtelen.....eléggé szétszórt a lista.
www.katayunga.hu ők takarítják a bogaras bőrödet
Oké béke van ,ha ennek ellenére valakit valami érdekel szóljon.
Ha visszaolvasol egy kicsit, akkor láthatod, hogy miért írta row is, hogy nem kicsit magasak az általad írt árak. Csak a példa kedvéért az én X-spiritem SSR8-tól van és 105 volt... De ha Arai kell pl, akkor azt hoz pohi, vagy Alex is, gyanítom kevesebb mint 100-ért... Úgyhogy ezért mondtuk, amit mondtunk, nem megbántásképp.
Milyen ocsmányságon? Nekem nincs semmi ocsmányságom, csak egy szuper és gyönyörű sisakom
Még nem, egyenlőre nem fúrtam meg, ilyen időben még egyáltalán nem párásodik. Ha esetleg majd fog, akkor megcsinálom, de addig inkább nem, jobb ez így addig, és még jól ki is látok. Meg ha csak jövőre lesz motor, akkor addigra meg beszerzek egy pinlockos kék tükröset ez meg valószínű marad így ahogy van.
Ne is tedd Pinlockot megoldottad már azon az ocsmányságon?