ott az -ig szócska vannak limitált szériás 2008-as bukók az rx-7ből és az xr1000ből is természetesen ennél vannak jóval olcsóbbak is nézd az AGV-ket. Ezek újak 2 év garisak én mindenhez a maximális árat írtam azaz az adott típus legdrágábbját az Arai pedig valóban nem olcsó én nem ezen akarok meggazdagodni csak ha valaki talál magának valamit szóljon.
Tényleg nem rosszindulatból mondom, de kurva rossz áraid vannak... Rengeteg csalódástól (és trágár privát méltől..) mented meg magad ha faragsz cirka 20-40%-ot rajtuk.... Itt a tiszteletreméltó kollégák néha hónapokig árulnak x-spiritet 100 körül, rx-7-et meg alatta és sajna nem tapossák egymást a vevők...
Szép estét mindenkinek!
Olvasgattam visszafele a topicot és látom, hogy néhányan tudnak szerezni a protektorokat, bukókat.
A közeljövőben tervezek venni egy yamaha yz 125öt és ehez lenne szükségem felszerelésre.
Találtam egy oldalakat de gondoltam megkérdezlek titeket is, hátha tud valaki valami jó ajánlatot...
Sok tapasztalatom nincs még a crosscuccokkal kapcsolatban, csak innen-onnan pár info.
Na most én kinéztem pár dolgot ami bejön kinézetre de a minőségét már kevésbé ismerem.
Ezeket néztem ki nagyjából:
FOX SFX Aevo Jersey Navy cross mez
Fox Tactic Racepants kék cross nadrág
csizmából az alpinestars tech 4-est 6ost néztem ki vagy oxtart
FOX Dirtpaw '08 Yamaha kék kesztyű
protektorból mindenképp valami inget szeretnék. pl ezeket néztem:
ZERO7 ROKA JACKET
UFO Scorpio
EVS protektoring ballistic
szemüvegből meg térdvédőből nem tudom milyet lenne érdemes.
És a leghomályosabb a bukósisak téma. One kombatokat meg foxokat néztem ami bejön.
Aki tud ilyeneket szerezni az kérem dobjon meg egy ajánlattal, hogy mennyi az annyi.
De természetesen bármilyen tanácsot elfogadok!
Halihó. Volna egy kérdésem.
Tegnap elcsúsztam motorral, nekem nem lett semmi bajom (kordurakabát, farmer, edzőcipő volt rajtam), de kiszakadt a kordura kabát a könyökénél. Meg lehet azt fotozni, vagy varni?
(Érdekes hogy semmi másnak nem lett baja -szerencsére- se a motornak, se nekem se a farmernak, se az edzőcipőnek )
sziasztok!
valaki tudna segiteni sisak ügyebn?
az lenne a bajom vettem egy agv stealth bukót a vateráról és sajna l-es vetem pedig mes kelet volna de a kivehető béléssel a mérete változik honan tudnék m-es belsőt szerezni hozzá vagy valakinek nincs iylesmije?
cserébe egy pár kesztyűt adnék érte.
segitségeteket köszönöm előre is.
Jó böngészést legközelebb aztán wau-wau ,ha szétnéztél.
Olvasgattam visszafele a topicot és látom, hogy néhányan tudnak szerezni a protektorokat, bukókat.
A közeljövőben tervezek venni egy yamaha yz 125öt és ehez lenne szükségem felszerelésre.
Találtam egy oldalakat de gondoltam megkérdezlek titeket is, hátha tud valaki valami jó ajánlatot...
Sok tapasztalatom nincs még a crosscuccokkal kapcsolatban, csak innen-onnan pár info.
Na most én kinéztem pár dolgot ami bejön kinézetre de a minőségét már kevésbé ismerem.
Ezeket néztem ki nagyjából:
FOX SFX Aevo Jersey Navy cross mez
Fox Tactic Racepants kék cross nadrág
csizmából az alpinestars tech 4-est 6ost néztem ki vagy oxtart
FOX Dirtpaw '08 Yamaha kék kesztyű
protektorból mindenképp valami inget szeretnék. pl ezeket néztem:
ZERO7 ROKA JACKET
UFO Scorpio
EVS protektoring ballistic
szemüvegből meg térdvédőből nem tudom milyet lenne érdemes.
És a leghomályosabb a bukósisak téma. One kombatokat meg foxokat néztem ami bejön.
Aki tud ilyeneket szerezni az kérem dobjon meg egy ajánlattal, hogy mennyi az annyi.
De természetesen bármilyen tanácsot elfogadok!
Szerencséd hogy nem lett bajod ,szerintem meg lehet javítani.Biztos találsz olyan szakit aki tesz rá foltot úgy hogy észre se lehet venni.
Shoei XR-1000 design:2008 ár:94.600Ft (bizonyos méretekre sokat kell várni)
AGV Stealth design:2008 ár:75.400Ft (minden méret)
AGV Ti-Tech design:2008 ár:120.000-145.000Ft (minden méret)
AGV Gp-Tech design:2008 ár:143.000Ft (minden méret)
Arai RX-7 design:2007-2008 ár:180.000Ft-ig (minden méretben)
és még sok más, érdeklődj nálam és tudok mindenre mondani árat.
érdeklődni nálam vagy MSN-en (adatlap)
Széles utat.
Tegnap elcsúsztam motorral, nekem nem lett semmi bajom (kordurakabát, farmer, edzőcipő volt rajtam), de kiszakadt a kordura kabát a könyökénél. Meg lehet azt fotozni, vagy varni?
(Érdekes hogy semmi másnak nem lett baja -szerencsére- se a motornak, se nekem se a farmernak, se az edzőcipőnek )
valaki tudna segiteni sisak ügyebn?
az lenne a bajom vettem egy agv stealth bukót a vateráról és sajna l-es vetem pedig mes kelet volna de a kivehető béléssel a mérete változik honan tudnék m-es belsőt szerezni hozzá vagy valakinek nincs iylesmije?
cserébe egy pár kesztyűt adnék érte.
segitségeteket köszönöm előre is.
am sikerült megtalálni azt a három kesztyűt