Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pohi! Hogy van az hogy a rendszám nélkül való járű vezetése az autósoknál szabálysértés a motorosoknál azonban bűncselekmény?
Az csak x-eleven
Eladó sorba kerültek:

http://www.kepesmotor.hu/bukos...

http://www
.kepesmotor.hu/bukos...

asszem benevezek egy X-spirit-re, ha elmennek.....
A full perforálton mit értesz pontosan. Nekem a suomy eléggé légáteresztő bár nem az egész perforált. Olcsó ruha viszonylag a parillánál 115.000 volt annak idelyén. előlről nézve térdtől felfelé perforált a combja, a @-nál gumis szövet anyag engedi be a levegőt , a felső rész a hasnál és mellnél perforált a karoknál gumis szövet anyag engedi be a levegőt az alkar és felkar találkozásánél eléggé menyújtva úgy kb. a fele ennek fele annak. Hátul a vádlinál perforált a térdhajlatban gumis szövet anyag van. Ennyi emlékeim szerint. A többi helyen meg protektor van hiába is lenne perforált......talán ha még az oldaladnál az lenne......az beleférne.
Sziasztok!

Egy kérdés emberek: RS Taichin kívül gyárt vki full perforált bőrcuccost 2 részesben?
Ha van vmi ötlet azt megköszönnénk ......
az a legszebb az egészben tudod...hogy nekemis mérésre M-es sipka kéne... és azért van egy XS-es...lehet az én fejem retardált ..de már soha nem vennék próba nélkül sisakot..
Hát akkor hajrá!
Oké-oké... de ha megfigyeled, mindhárom márkánál ugyanazok a méretek (Nolan, Shark, Arai) ...és mégis vanak szűkebb méretezésű sisakok...

Nekem L-es a méretem... de az M-es Shoei-t is tudom hordani... ugyanakkor az M-es Arai esélytelen....

Most egy L-es Arai Viper-em van.... de a fej párnát, 1-el vastagabbra cseréltem, az arc párnákat, pedig 2-vel (28mm) kisebbekre... így most tökéletes... igaz,40 euróm bánta (megérte!)
Ja és itt a Shoei
Talán nem ez segít
Bár Én nem Zseby vagyok
Szia Zseby!

-Én a barátnőmnek keresek sisakot... Shoei-t próbált abból S-es a mérete, da HJC (az volt még az üzletben) az xs-es stimmelt... bár gyanús, hogy az xs-es, tágulna pár alkalom után... így ez lenne a jó választás... próbáltam navigálni (hogy mire figyeljen) ,kérdezgettem hol szorít stb. ... de tudod milyenek ezek a lányok :) nehezen viselik, ha húzódik, szorít, feszül, visz mindent be magával mindig mondom, hogy óvatosan... ha már becuppan akkor már jó...

Üdv, RR

...de ja-ja, jobb lesz, ha előtte bemegyünk valahová próbálni...
Én repülök a leggyorsabban a bandában
Jó nagy denevér, akkor azért ilyen izmos a szárnyad
Nem maffiavezér hanem Batman!
Mondom én Maffiavezér
Eddig minden kutyám benji volt benikével becézve
Én éjszaka élek,nyugodtan hívj.
Akko fél órán belül csörgök,me vodával ingyé beszélek 9 után Ne lődd fel még a pizsit
Nekem a volt kutyám Benike! De tényleg.
Viselkedjé vaze!
Nem,seriff
Ment a számom a méledre!
ugyan az a címem
Kutyám is benike sorry
kóstolgatsz