én torrent oldalról szedtem le.
ha megtervezed akár valami vektoros programmal, akkor be lehet ebbe illeszteni. http://thepiratebay.org/torren...
ezt a torrentet szedtem le
hát torrentről leszeded a brother pe studiot, és megtervezed magadnak, mert ő nem fogja, főleg nem ilyen dizájnosat, aztán mikor megvan, ott mát irja öltésszámot, na azzal már tud számolni.
Kérdeznél nekem egy árat légyszi? A lenti képet csak mintának linkeltem be, de ez a betűtipus és színvilág (legalábbis az, hogy 3 színű...) bejön. Valami hasonló kéne tehát mint ez a "Dovi34" felirat. Arra gondoltam, kellene a hátrészre egy kb. 10 x 30 centis és előre, vagy akár az alkarrészre 1-3 db kisebb, mondjuk 5 x 15 centis... Gondolom másokat is érdekelhet esetleg... Köszi!
Tudja valaki, hogy kivel lehetne valami felvarható szöveget gyártatni? Semmi cicó, csak az angol superbike magazinos csávók mintájára tetetnék a dzsekimre egy nevet vagy becenevet vagy ilyesmi.... Azt tom, hogy Cölöp felvarja, de meg is csinálja vajon a felvarrandó cuccot?
En Bionic 2-t vettem asszonynak is meg nekem is, 38.000 volt a Pardiban learazva, nemtudom, van-e meg. Annyi a kulonbseg a Bionic 2 es a masik kozott, hogy ennek a protektorai utesre kemenyedok, a masik (aminek szurke szinu a protektora) regebbi, nem utesre kemenyedo, de alapbol vastagabb a pacelja.
Találtam ilyet is olyan 47-50 között mozog......döntsd el melyik érdekel és milyen árért aztán írj és utánnanézek mélyebben, most megyek tentézni elfáradtam. Na meg a méret a lényeg
Alpinestars Youth Bionic 2 Protection Jacket, ilyet találtam L-esben 52.000-ért, de biztos van olcsóbban is, ha szétnézek. Ha ez érdekel írj nekem egy mailt. És utánnanézek, addig felesleges, ha eza típus nem érdkel.
Jolvan én csak megemlítettem!És nem kell egyből anyázni ha jól tudom én is normálisan írtam meg minden különben telefonban megmondtad volna h több pénz adott akkor oké eggyértelmű h aki többet ad érte az viszi.....
na én részemről a téma lezárva!
u.i:Én ezzel nem akartam senkit sem megbántani h ezt ide írtam csak megemlítettem,ha neked rosszul esett sajnálom ennyi
jah és az anyázást és a f....opozást légyszi mellőzd mert én is normálisan írtam köszi
hello
Én nem vagyok moderátor, de rendkvül bántja a fülemet(szememet) ez a fajta megnyilvánulás. Én is szoktam káromkodni, obszcénül beszélni, de ezt nem osztom meg a nagyközönséggel.
Ha jólvettem ki, tudtok mesi címet egymásnak, telefont, emailt. Beszéljétek meg ott. Ez egy közösségi portál, nem kocsma.
Köszi:
Kenyér
haverodnak ha kell vmi mennyel el a boltba és vegye meg! én is elemntem és megvettem 135-ért a komplett crossfelszerelést, az, h eladom olcsóért az egy dolog ezen nem kell összeveszni és beszólogatni okos barátom!
még mindig nem jött meg a csomag
nem tudom mi van a postával