Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az gáz. Jelents be, hogy elveszett, adnak róla papírt. Aztán várj 2 hetet, ha bírsz, mert lehet megtalálja valaki és beadja az okmányirodába. Esetleg nézz szét az útvonalon amin mentél. Tavaly 17.000 Ft-volt cakk pakk az egész egy motorosnak......mi vittük neki vissza de már későn....és ilyenkor újat gyártanak, új forgalmi.....
Tess. http://tracking.post.japanpost...

Még ma se hozták ki. Hétfőn ha megjön,akkor kedden elvitetem magam kocsival fehérvárra. Jó úgy?
Pohi! Reggel leesett a rendszámtáblám (hogy baszná meg a kva anyját) ilyenkor mi a teendő,mennyi pézbe,időbe fog ez fájni?
Kicsit esett a dollár most 162 az eladás.....remélem megy még lejjebb, mert hátrányoasn ha a sisakbehozatalra, ha megnyerem holnap este a licitet
Hát igen.......van aki a 105.000-et sokalja, van aki pedig a duplájáért megveszi a boltba.......erős két véglet...
Én ugyanerre jutottam mikor megláttam h elviszi
A kupak rendben van, de a srác vagy balek, vagy nagyon tele van, hogy ott hagyott 220-at....
Egyébként meg azoknak üzenem, akiknek nem tetszett az általam választott sisak, hogy ma voltam az Imetbe, és pont akkor vitte el egy srác az ott kirakott sárga vermeulent kék plexivel... És ez nem, nem azt jelenti, hogy többen vagyunk ízlésficamosak, csak megjegyeztem
Ok.
Inkább küldök egy mélt
Valahogy oldjátok meg okosba ha lehet
Aham.
elérhető vagy még telón?
Magyarországon van,holnap reggel ki kell hozniuk elvileg. De megyek melózni,úgyhogy kikell irnom az ajtóra h csomag esetén megkérném a kedves futárt,h hivja a ... számot Oszt vagy hiv s megvár mig hazaszáguldok..v nemtom
Hát a shoei-n van egy zár amit ha bekattintsz akkor nem tudod mozgatni a plexit, de lehet nem erre gondolsz..... Ez azért jó, mert pl:mikor az AGV-vel taknyoltam akkor az első pillanatban lerepült a plexi.....
Brutus!

http://www.egyedirendszam.hu/f... Ez is hasonló gondolom ezért veszik bcs.nek a dolgot. A motornál azért mert alapból is csak egy van rajta, autónál meg kettő. De szerintem ha az autóról is leveszik mindkettőt akkor ugyan ott vagyunk mint a motornál. Egyébként a jogalkotó alapjában az alvázszám kicsiszolására gondolt ezen rendszám dolgot csak belerakták és szerintem hülyeség ahogy van. És csak akkor követhető el ha a rendszerben van hozzá tartozó rendszám ugyanis csak így tudod elkövetni, hogy azt "eltávolítod". Ha alapból nincs rendszámod akkor csak szabs. pl:pályamotor szerintem, ami soha nem volt forgalomba helyezve.
De ha az övé előbb lesz a kobakján, mint az enyém a sajátomon, jajj neked... Illetve inkább a postának, vagy pedig a japóknak... Eddig egyikkel sem volt bajom, de ha nem rendezik a sorukat, bojkottálni fogom őket vagy valami hasonló lesz a vége

Ha minden ok lesz, akkor Fehérvár, Tesco neked ok?
Hello!
Sok sisak leírásában látom a "mikrometrikus zárszerkezet"-et. Kérdezem, hogy tudje-e valaki mi takar ez? Tudom, hogy a google a barátom de nem találtam erről semmit, lehet van egy köznapibb neve is:)
Üdv.: Csikin
Helló pohi!

én is írtam neked mail-t, olvasd el
Csubakkás jobb lenne
asszem ilyen Dárt Vödör szerkóba tolnád motoron még az is észrevenne aki nem akar
(lehet egyszer veszek egy ilyen cuccost)
link Ez nem jön be?
Öregszik
Írtam mailt. Légyszíves válaszolj.....