Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mondjuk fekete cucchoz egész jó lehet.. Legalább észreveszik a kis buksid ha megjön végre
Hát az túlzás lenne, hogy photoshoppoltam volna Maradjunk annyiban, volt egy képem az egyik haveromról, amire pont ráillett a sisak(a többi cucc is pont olyan amit én akarok), én meg ráraktam Nahh nem ps-al, de ahhoz képest, egész jól látszik, hogy hogyan nézhet ki
Összefotosoppoltá mindent?
Pohi! Hogy mi a jó ár? Hát sztem nem 54e ft egy alpinestars kesztyűért, ha kb. 35 ből megúsznám az jó lenne.
Dehogy rontottam... Szerintem akkor is jól néz ki pl egy full fekete ruhával (még fényképen is kipróbáltam, hogy fog kinézni ). De ti ezt nem érthetitek...
A szin kérdést már elrontottad a sisakkal
Jahh, hogy arra Hát igen, úgy néz ki, hogy tényleg, de egyenlőre még az se, mert még cucc sincs Ruhát addig valószínűleg nem veszek, amíg nem lesz motor(a szín miatt). Bár ha esetleg lesz vmi jó ajánlat, semmi sem elképzelhetetlen.
Cucc van,motor nincs
Mármint melyik sorra gondolsz?
Szóval teis beállsz row és pohi mögé a sorba?
Hát az még kialakulóban van A motor az úgy néz ki egyenlőre, hogy egy GSR lesz talán, de még lehet belőle Bandit v. Fazer is. A ruha sincs még meg, most próbálgattam egy pár márkát, egyenlőre annyi tűnik biztosnak, hogy egyrészes lesz, talán Alpin. És valószínűleg fekete, ill. sötét lesz, mind a ruha mind pedig a motor.
Milyen mocchoz/rucchoz lesz?
Én felfedeztem, de nem akartam alád/alátok adni a lovat megint... Bár még mindig nem értem miért nem tetszik nektek, de az már legyen a ti bajotok
Ok, értem. Megyek szunyálni, mert 5-kor kelek és irány melózni. Sok sikert mindenkinek mindenhez sziasztok!
me különben pofon lesz
Ilyen automatikus mél jött,hogy köszönik,1-4 napon belül postázzák,stb. De még irok neki h ne feledkezzen meg a kis kérésemről..
A gyönyörködés mögött fedezd fel az iróniát is
Tényleg, performance-ék még semmit nem írtak?
Ők csak ne gyönyörködjenek az én sisakomban... Postázzák inkább végre ki, de most rögtön
Jó is,szép is,eladó is
Tetszik a motorod? Jó is, vagy csak szép?
Ajajjj......
Ja,tuti arc. De az ems szopat most coyote sityakjával.LEhet belenéztek,s gyönyörködnek a szép sárga-kék vermuelenbe 7főn dobta fel,csütörtök este mo-n volt,s még ma sem hozták ki..
Ha jól emlékszem "barát" a jelentése oroszul