Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akko mennyé az imetbe oszt vedd meg 197ért
Szia!

Engem a kesztyű érdekelne.
Már megint elnyomtál egy rakétát mi Alex
1. Győr innen felfelé van
2. Jó lesz az Fehérvárnak is...
Már csak le kell fáradnod érte Győrbe
Bunkó
Ha Neked van,akkor inkább nekem ne is legyen
Mi ez a sportmotor logo a képek helyén? Legalább is Én ezt látom....
Nincs neked ízlésed...
Ugye-ugye? Én megmondtam
Hülye kérdés, persze hogy az enyém
Képen jó,de élőbe mocskosul nemtetszik Piros kyo is szar
A piros kiyonari ...de így nem is olyan rossz az a sárga kupak...ha meg rajta lesz a kék plekó meg a srác alatt egy sárga fekete K5 gixer akkor egyszerűen gyönyörűen fog mutatni
Sziasztok!
Ha esetleg valakit éedekelne:

http://www.kepesmotor.hu/motor...
Bálint,itteza randaság
Lehet savazni,melyik a szebb
Totál Rád bízom! Ne legyen lehetőleg bézik modell (alpin octane, sg-1...) és ne legyen egyszínű fekete, fekete/sárga, kawazöld.... Ideális esetben Dainese flanker, MVC202, Kirishima, steel......fekete/szürke/fehérben... A jó Isten áldjon meg!
Hát talán annyira mégsem a gp pro-tól nem sokban különbözik. Utcára megfelelő szerintem. A bütyökvédő és újvédők karbonosak a gp pro-n műanyag a csuklónál nem műanyagos hanem dupla bőr és sok rajta a szellőző a gp pro-n kevés. Szerintem utcára konfortosabb mint egy versenykesztyű. Nekem megfelelő lesz.
De az gagyi
Nekem meg hozhacc jutalomként egy gp pro-t
Jóvan,majd közvetitek 3-5 munkanap. Elvileg ez holnap/holnapután befut kicsiny hazánkba,többi a kötsög vámon múlik. Héten már nem leszek otthon,jöv hét elejét mondhatom csak.
Találj valami neked megfelelőt,és jövő hétre megpróbálom beszerezni(Dainese,alpinstars előnyben)
Szerintem egy 5-9 munkanapon belül
...és én mikor húzhatok szőrös testemre egy 58-as kétrészes rucit? Aggódom érted... Mikó linkelsz már valami Britteset?,
Te kis lusta Megvan nyerve az alpinestars SP-1-es kesztyű EMS jön majd ez is. Holnap útnak indul és 7-8 munkanap alatt ér ide. Ha megjön és jó a mínőség 18-20 petákért tudok majd hozni a valutaingadozástól függően. Ha valakit érdekel szóljon (pohi@vipmail.hu). Ilyen http://www.mlol.de/html/sp-1.h... fekete-fehér.
Mikor húzhatom a fejemre szerinted?