És van többféle szín is. Aki jó kesztyűt akar nem horror áron annak ajánlani tudom. Az ujjak között full perforált, csak szétnyitos motorozás közben és totál átfújja a szél azonnal a kezed, meg a tenyerén is kevláros kettő helyen, pont ott ahol lecsapod az aszfaltra taknyoláskor.....
Egyébként a parillás suomy kesztyűm kényelmesebb jobban szellőzőbb volt ennél. És az olcsóbb is olyan 30 lehet, én még 25-ért vettem, és ott van protektorozásban is.....
Ez mindig is érdekelt, hogy honnan tud valaki szerezni 40ezres kesztyűt 18ezerért...vagyis gondolom 10be van neki, mert Ő se hülye, hogy ingyen dolgozzon...Csak nem lepottyant a teherautó hátuljáról
Annyiért majd csak jövőre ha hoz Britt88, de nála is 18 volt és el kellett menni érte, ami növelte a költséget. A 45-es kesztyű legjobb esetben is olyan 38-40.000 még amerikából is....
Most lehet kettyós vagyok, de mintha a Szécsényi kapitányság előtt majdnem kiléptem az útra AlexCBR elé....legalább is olyan vas volt szép hanggal fehér shark sisakkal ment el valaki előttem.....
Még 325-ön, holnap este jár majd le 23.30 körül....ha fent leszek majd megírom, hogy sikerült. Egyébként ezen a fényképen, így hogy látszik a lakk csillogása sokkal jobban néz ki mint a japó matt képein....
Sziasztok, segítség kéne:
Tudtok olyan helyet/boltot BP-en, ahol használt cuccot beszámítanak új vásárlásakor? (főleg a pardi érdekelne, hogy ott megy-e a dolog) Kinéztem egy fasza kesztyűt, de vmi horror ára van a pardiban, max csak úgy tudom kihozni, ha beszámítják a régit az új árába.
Vagy egy más ötlet: tud esetleg vki jó áron alpiestars gp pro kesztyűt szerezni L-es méretben?
Tudtok olyan helyet/boltot BP-en, ahol használt cuccot beszámítanak új vásárlásakor? (főleg a pardi érdekelne, hogy ott megy-e a dolog) Kinéztem egy fasza kesztyűt, de vmi horror ára van a pardiban, max csak úgy tudom kihozni, ha beszámítják a régit az új árába.
Vagy egy más ötlet: tud esetleg vki jó áron alpiestars gp pro kesztyűt szerezni L-es méretben?
XR-1000 http://www.kepesmotor.hu/bukos...
RF-1000 http://www.kepesmotor.hu/bukos...
csak az x-eleven beszerzése érdekében, egyébként kiválló sisakok.