Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És van többféle szín is. Aki jó kesztyűt akar nem horror áron annak ajánlani tudom. Az ujjak között full perforált, csak szétnyitos motorozás közben és totál átfújja a szél azonnal a kezed, meg a tenyerén is kevláros kettő helyen, pont ott ahol lecsapod az aszfaltra taknyoláskor.....
Lehet hülye vagyok, hogy nem tudom mi az a tavaris, rákerestem googleben, de nem adott ki semmi értelmeset, szóval világosítson fel valaki légyszi
Azt nem de árban és megbízhatóságban ott van......legalább is az elmondásod alapján. Remélem minél előbb felteszi a nakano-t....
Majdnem eltaláltam 27.900
Jaa,aszittem ma jár le.. Igen,nála télleg úgy tünik,mintha teljesen matt lenne piros rész. Kis japó köcsögje fényképezni se tud
Egyébként a parillás suomy kesztyűm kényelmesebb jobban szellőzőbb volt ennél. És az olcsóbb is olyan 30 lehet, én még 25-ért vettem, és ott van protektorozásban is.....
Én nem kérdezgetnék.........tavaris
Ez mindig is érdekelt, hogy honnan tud valaki szerezni 40ezres kesztyűt 18ezerért...vagyis gondolom 10be van neki, mert Ő se hülye, hogy ingyen dolgozzon...Csak nem lepottyant a teherautó hátuljáról
Meg a 20 is beleferne, a 40 mar nekem sok.
Annyiért majd csak jövőre ha hoz Britt88, de nála is 18 volt és el kellett menni érte, ami növelte a költséget. A 45-es kesztyű legjobb esetben is olyan 38-40.000 még amerikából is....
Ha lenne jo aron egy fekete gp pro (kb. 15e), en is vevo lennek ra
Most lehet kettyós vagyok, de mintha a Szécsényi kapitányság előtt majdnem kiléptem az útra AlexCBR elé....legalább is olyan vas volt szép hanggal fehér shark sisakkal ment el valaki előttem.....
Már csak az xr és rf-et kell eladnom, hogy pénzem is legyen......
Még 325-ön, holnap este jár majd le 23.30 körül....ha fent leszek majd megírom, hogy sikerült. Egyébként ezen a fényképen, így hogy látszik a lakk csillogása sokkal jobban néz ki mint a japó matt képein....
red kyo hogy áll? Az nekem is kell jó áron
Én nem olyan vagyok Meg csak érdeklődtem, ő mit tart jó árnak..... , mert nekem pont olyan van.
Ménem büntikből szeded be a lóvét?
Mi az a jó ár?
Sziasztok, segítség kéne:
Tudtok olyan helyet/boltot BP-en, ahol használt cuccot beszámítanak új vásárlásakor? (főleg a pardi érdekelne, hogy ott megy-e a dolog) Kinéztem egy fasza kesztyűt, de vmi horror ára van a pardiban, max csak úgy tudom kihozni, ha beszámítják a régit az új árába.

Vagy egy más ötlet: tud esetleg vki jó áron alpiestars gp pro kesztyűt szerezni L-es méretben?
Eladó:
XR-1000 http://www.kepesmotor.hu/bukos...
RF-1000 http://www.kepesmotor.hu/bukos...
csak az x-eleven beszerzése érdekében, egyébként kiválló sisakok.
Aham, ok.
Küldtem. Performance-ék válaszoltak már?
Na persze ....
Dobd át mélbe a linket! Nem veszem meg előled,no para
Óh de jó.. 1km főút,s sehol nem volt