Van egy ilyen Fm protektor ingem, kétszer volt rajtam, tökéletes , hibátlan állapotú, L-es méret.
A Parillánál 24.000Ft., én 16.000 Ft.-ért odaadom, ha érdekel jelezz vissza és adok elérhetőséget.
anyádat szevasz!
figy megvolt ígérve de nem volt kifizetve annak adom el akinek akarom az enyém volt értve te kis fasszópo!
a másik srác jóval több pénzt ígért érte és kész! remélem lógikus, h miért nem a te kis haverodnak adtam el!
nem tom miért kell beszólni, h neked ez mire jó! nem tök mindegy neked? majd én megmondom neked, h mit, h illik! az majd rosszul fog esni én itt le is zártam a dolgot és meg is kérlek, h ne írogass!
Látom rajtam kivül is van ember akinek nem teccik a spidi kesztyű neekm is pkopik mint állat. igaz már 20000 km-en tulvan de hát már az ösznek nem álok neki mert mindehol szelőzős már. és ami a legrosszab esőbe pisor lesz a kezem mert fog benen a szinezett bőr. a varások hibátlanok de anyagába szétesik az egész és robogón volt hazsnálva szal 10-ed anyit van használva mint váltos motoron.
Nem tudom, milyen spidi kesztyűd volt, de én a hiba okát abban látom, hogy versenykesztyűt vesznek az emberek a jobb védelem érdekében, holott a túrakesztyű is elég lenne bőven. Namármost a verseny kesztyű tenyere marha vékony, hogy a motor minden rezdülését érezd és ráadásul olyan bőrből ami nem tolerálja az esőt és naná, hogy kevlár cérnéval ami nem enged el így kilukad a tenyere. Ha túra kesztyűt vennénk akkor az tenyérr részen tovább tartana......szerintem legalábbis
de aztán sajna másnak adta el ez mind oké is csak tudod elötte nap megigérte havernak h elküldi utánvétellel ha semmi rizikó nincs bent és h megkérdezi a postán h hogy működik de sajnos eladta
Lejjebb említettem a gp-tech-et 36-38 között. Magamnak is akarok rendelni ha érdekel eljönne 1 postával. Legalább is ha a méreted L vagy m mert nekem XL kell és nem tudom van e még nekik méret.....jah....és fekete, amin nem látszik a "dzsuva"
Ilyenkor már aludni kell nem lim lom cuccokat rendelni,egyébként ma végleg feladta a spidi kesztyűm akkora lik lett a hövekujamnál min michele wild pinája,na ez ez a márka az amit soha a büdös életbe nem veszek többet egy év alatt kilukadt,ennél még a shox-os is tovább bírta pedig ritka szar egy kesztyű volt az is mit ne mondjak
Ennél már csak a shox-os hozzáálás a szarabb de az egy más téma
Hello
elég rosszul esett haveromnak h megigérted h postázod a dolgot és h addig nem adod el és h ő lessz az első.Ő meg hívott délelőtt és mondtad h meg sem kérdezted a postát mert h eladtad
Igaz mindenkinek szíve joga h kinek küldi csak ha valaki valamit megigér valakinek akkor az úgy illik h úgy is van
hello AlexCBR
szeretnék rendelni amcsiból pár dolgot pl komplett ruhát! és ehhez te rajtad keresztül szeretném rendelni mert láttam, h ilyennel foglalkozól! tudsz vmi elérhetőséget adni pl telefonszám? msn? ahol tudunk beszélni!
előre is köszönöm!
A Parillánál 24.000Ft., én 16.000 Ft.-ért odaadom, ha érdekel jelezz vissza és adok elérhetőséget.