Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy ilyen sem ártana,ha csak a környéken rohangálok!
Ár?
Ez az sps. A többi sorrendben balról jobbra ztán következő sor az előző kockán: gp-plus, sp1, sp2, sp3, spx, gpx
Rendelni akarok kesztyűt magamnak egy alpinestars gp-plus-t. Esetleg valakinek kell kesztyű? Hogy már egy postával jöjjön:

Alpinestars:
Cross és supermoto:-Gpx:25.000, -spx:20.000, sps:17.000,
Utcai:-sp1:25.000, -sp2:20.000, -sp3:17.000, -Gp plus:31.000,
elment
Elméletileg az enyém is akkora és nekem jó......bár gondolom az is számít, hogy húsos vagy csontos e a kezed , de az enyémen nem feszül.....elméletileg nagyobb kézre is jó lehet....olyan pont jó. Majd írj.
inkább elküldöm a linket mailban.
Nem irok konkrétumot mert nem akarom senki üzletét rontani.
Adatlapomon megtalálod
Attól függ mit honnan és melyik eladótól. Van amelyik felveri az árat a nagy összegű postadíjjal.....ha írsz konkrétumot akkor talán tudok segíteni....
lemértem 23cm a tenyerem körfogata
akkor ugye nekem xl-es méretbe kell?
vmi email címet tudnál adni? mert ha méretbe jó még holnap feladhatnád postán
Hello. kb mennyibe jön ki a szállitás összege ha rendelek az e-bayrol? persze ha nem titkos!
http://www.fotostylenature.eu/... Itt ezen kesztyűméretek alapján az 1-el nagyobb a jó, legalább is nekem.....
nekem 10-12-es méretbe kellene az nem tudom h xl vagy xxl kérlek segíts
Na......csak egy kicsit Egy dupla two Brotherst az fjr-re
Akkor biztos nem megyek, köci az infómorzsákat

Mert nem akarok nekik .... viritani
Én is. Eddig amit paypal vettem még megjött, úgyhogy remélem ez sem lesz kivétel
Ok.
Csak arra voltam kíváncsi hoy elküldte-e a csomagot.Remélem épségben ideér.
Szept 7.-ére van tervezve egy nagy motorozás és akkor már nagyon jó lenne ha meglenne. :-)
Bizakodva várom!
Köszi!
Elküldték. Elméletileg jövő héten itt kell lennie. Azonnal szólok, ha megjött, nem felejtelek el ám Ha meg nem jönne meg akkor még várunk egy hetet és legrosszabb esetben visszaadom a pénzt és futok a sajátom után......de nem hiszem, hogy ez lesz
A hétvégén (szombaton) Mátrába készülők vigyázzanak, mert fokozott ellenőrzések lesznek. Közérdekű közleményünket hallották ..

Eladó Shoei X-spirit Kyonari! Új,M-es. 105000Ft.
06705933791
Valami fejlemény esetleg?
Elküldte az emberünk?
Jövőhéten gondolom már meg lesz. Vagy rosszul gondolom?
Értelek
Aham Csináltam is nekik egy fasza kis számlát
Ez XL-es de ha kell más méret akkor 1 másfél hét alatt be tudom szerzni. Bár más kesztyűből L-est hordok ebből az XL a kényelmesebb, a gp pro-m is kicsinek találom az is L-es azért vettem ebből XL-t.