Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kérésed számomra...
Hát képet dobhatnál fel róla ez a minimum a képeid közé
Köszi még egyszer mindent, nagyon zsír a sisak
Felmászhatnál msn-re,me lenne pár kérdésem
Hali!

SCHUBERTH jóféle tesztek vannak róla a neten a legcsendesebb, tényleg, és tele extrával.

Üdv
Jimy
Én is itthon vettem egy lány árulta a shoei sisakját ilyen plekóval és rákérdeztem nem adja e e l külön az orrvédővel együtt. Szerencsém volt féláron odaadta mindkettők
Sajnos ez kint sem olcsó (USA:majdnem ugyanennyi, Német:drágább, Angol:nem is találtam csak egy simát)
Legsötétebb plexit nem tudsz nekem szerezni,...ócsóé?
Shoei XR-1000-hez.
Hát a Shoei Xr-1000-el nincs gondom, szerintem eléggé szigetel, főlleg ha van hozzá + hangszigetelő a nyaki részhez.

Eladó ám: http://www.kepesmotor.hu/bukos...
Üdv.
Írjatok nekem lécci igazán jó hangszigetelésű sportbukókat.
tenkjú
Nem tudják ezek mi a jó A múlt héten a 2-es főúton forgalomellenőrzés közben láttam piros kiyonarit egy sportmotoros srácon........áhhh...élőben mégszebb
Ja elfejeltettem leirni 46 os a csizma
Ööö, igen, akarom mondani, én már hülye vagyok ezekhez..
Akarod mondani 49,8!
FIX 105000 Ft.
Eladó Shoei X-Spirit Kyonari M-es méretben. New.
06705933791
noarmy@citromail.hu
Jól tudod, alapból az 51b már motorkerékpárnak számít. A határ az 50 cm3. ez meg 51-es. Ezt régebben úgy hidalták át hogy a vázba volt beleütve hogy SB50 - ha jól tudom..Így használható volt segédmotoros kerékpárként.
De ez régen volt, nem tudom manapság ez még így van-e..
Sziasztok
eladnám a képen láthato motoros csizmámat, egy szezont használt
annyi a baja hogy a talpán két helyen kicsit szétment az anyag
Szerintem nem jól tudod . A simson 51b-t erdetileg is motorkerékpárként használták. Hátsó lábtartó és miegymás van rajta. Ilyennel balesetezett felénk egy srác és a szakértő megállapította ezt a tényt. Tehát ha ezzel motorozol forgalomba helyezés és rendszám stb. nélkül és megfognak akkor magadra vess. Én szóltam
Szeritem az segédmototkerékpár... De tökmindegy, a lényeg az, hogy nem 160-200-zal megyek majd...
Szia,

A Spyke Nelson amit keresel! Euromotors árul ilyet!
Szóval már most nem de tegnap enyhén spicces voltam.....
Ezek után csodálkozzon az ember, amikor hetvennel poroszkálva megállítja a szerv és helyszínen bevonja a jogsit holmi 220-as tempót emlegetve !?
Minek is vagy a része?
Enyhén része vagyok jelenleg , de a simson 51b az alapból nem segédmotor, hanem motorkerékpárnak minősül......