Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sajnos utcai ruhák elég kevés van, ezért ez sincs.
Utcai csizmák: Alpinestars, AXO, Icon, Joe rocket.
Sidi Vertigo csizma mi pénzért van?
Alpinestars, Answer Racing, AXO, Fly Racing, Fox, Gaerne, Moose Racing, MSR, ONeal, Oxtar, Scott, Shift, Sidi, SixSixOne, Thor. Árat konkrét cuccra kérdezz, több színből van minden.
ilyen márkák vannak: Axo, answer racing, Fly racing, Fox, Moose racing, MSR, No fear, O'neal, Progrip, Shift, Thor, Troy lee designs.- gugliban keress rá és kérdezz típust és mondok árat.
utánanézek
Teljesen új Arai Condor Doohan replika L-es méretben eladó (méretprobléma miatt).
Érdeklődni: cressida77@freemail.hu, 06-20-2500-038
cross csizmák milyenek vannak (ár, márka, szín...)
IJJ ha előbb olvasom hogy ma voltál pesten!
Nembaj, vasárnap az még mindig áll.
Kesztyűm megint nem lett...
Új Shox Monza Espada XL-es kettyű
10 rugóért odaadom.
Krosszgatya érdekelne...pár példát írhatnál árakra hogy legyen mivel kalkulálni...
Szia Brit!

Szertnelek meg egy kicsit gazdagitani:)
Tudnal nekem szerezni 44-es meretben speed csizmat?Ha lehet fekete legyen:)Lattam egyet nalad ,de az 45-os mertu volt,bar nem ismerem az alpinestars szamozasait,lehet,hogy nekem jo volna,egyebkent nagyon tetszik.
Bar egy Dainesse-t sem vetnek meg:) .Mikor mjarsz fent Pesten?(persze ha van porteka)En Bacs megyei vagyok,de egesz jovo heten fent leszek.
Legyszi irj!
Uvozlet mindenkinek!

44-es meretu speed csizmat keresek lehetoleg fekete szinben jo penzert.
Help me!
xl de szerintem kisebb,persze uj 15e ft
Brit

Ugya a 4 alpin kesztyűből 2 az enyém?
Vagy valaki hamarabb (tegnap fél 6 előtt jeleztem) lecsapott volna?
Brit, nalad cross cumo?
Éreztem én,hogy ez a kesztyű nem lesz egyszerű menet...félek megint kimaradok a szórásból
Szia!Úgy néz ki,hogy mind a négy alpinestars kesztyünek van már gazdája.De holnap délelőtt érdeklődj.
mooki250! Cross bukó, szemüveg, kesztyű, térd és könyökvédő.. ilyenek nincsenek nálad?
Én viszont sajna nem. Esetleg jövő héten? Hétfőtől szerdáig vagyok fenn.
Szeva Brit!
Engem érdekelne egy kesztyű,még nem döntöttem el melyik a 2 alpinestar közül.Vagy a plus vagy az sp2.Olvastam,hogy holnap pesten jársz,így ha elhoznád mindkettőt akkor tudnék választani.Ma este már nem akartalak zavarni,de reggel majd hívlak ez ügyben.
Köszi,a Procross-t néztem,csak nem voltam tisztában vele hogy gyakorlatilag ugyanaz
Én a fehérből kérek egy falatot nyammi-nyammi
Kössszzzziiiiiiiiiii!