Talpa egyiknek sem fog hajlani, mivel ált. acélmerevítés van bennük. Nekem már utcai bakancsban szar érzés motorozni, mert mikor felállok a motoron nyomja a talpamat a lábtartó...
Faterom.Az aproban megtalálod a telefonszámomat,hívj fel,ha valami kérdésed van.Egyébként mindenkivel felveszem a kapcsolatot akivel tudom.Egyharmad áron adok cuccokat,szerinted adtam már el?
Van kimondott endúró is?
Én endúrózni supermotozni és a mindennapokra szeretném.
Nem versenyezni kell, szeretnék benne járkáli is.
Néztem olyat ami hajlik bokánál és még fölötte is egy helyen, speed csizma után ez is kemény volt, de megszoknám ha kényelmes és nem szorít.
A talpát mindnek lehet cserélni?
Uraim!Elnézést kérek mindenkitől,aki még nem kapta meg amit szeretne,de már az elején elmondtam,hogy még nem tudok minden rendelést teljesíteni,mert nem biztos hogy van kint olyan áron,hogy megérje elhozni.A másik,hogy miért nincs itt a számom,mert itt mindenki szeretne többszázezres ruhát ötvenezerért,zaklat éjjel,Vasárnap,ünnepnap,meghozom,és benyögi,hogy csak a nyár végén tudja elvinni.Elpostázom,nem veszi át,stb...Aki az aproban megnézi a konkrét hirdetésemet,és az ügyben keres meg,eddig mindenki jól járt.És magánszámot nem veszek fel!Az adatlapomon feltüntettem az emilcímemet ,itt megprobálok mindenkivel kontaktolni,aki megkeres.A rendelt cuccokon rajta vagyok,sorry mégegyszer.Ahoj
Szerencsés esetben akár 2-3 motorozás is elég lehet hozzá...annyit talán ki lehet bírni
Kíváncsi vagyok akkor is ilyen jó ötletnek fogod-e ezt tartani mikor ráesik a motor a lábadra és a lábtartó ripityára töri a bokádat (ismerős járt így) - az endurocsizmák ugyanis jóval kevésbé védik a bokát...
Túrót! A krosszcsizma is ugyanúgy betörik, a lábadhoz idomul idővel mint bármelyik másik bőrből készült ruhadarab. Az újabb fejlesztésű krosszcsizmák meg már bokában csuklóval készülnek (persze ezek jellemzően nem a legolcsóbb darabok), úgyhogy teljesen jól lehet bennük járni.
Amúgy az ajánlott márkák: Alpinestars, Axo, Gaerne, SIDI, Oxtar.
Amiket nem ajánlok: Diadora, Thor, W2.
Én vettem már tőle kesztyűt. Igaz még az elején mikor nem volt annyira befutva
De ez olyan dolog ha sztár vagy 1000ren zaklatnak idővel te is megunod... meg sztem gyorsabban követelnek mint teljesiteni tud... szoval türelem 300 000res Alpinestars ruhát terem....
Ez a Britt gyerek hozott már Valakinek valamit?
Vagy csak igérget.
Nagyon sokan panaszkodnak,hogy nem tudják elérni(legalabbis fórumon)
Többekközt Engem sem méltatott válaszra amikor írtam neki.
Személy szerint én CMS helyett inkább HJC-t javasolnék, ár érték arányban szerintem ott van vagy jobb is mint a CMS.