Ha nem CSAK versenyezni használnád (hihi), akkor készülj rá, hogy az enduro-csizmával jobban jársz, mert az bokában hajlik. Az igazi krosszcsizma olyan, mint egy lábgipsz.
Én néha sétálgatok (vagy motort tolok) a csizmában, ú.h. nekem enduro van, StylMartin. 30 körül megkapod már, FÉM csatos, kényelmes, erős. Minél több embert kérdezz még meg, nyilván, de én ezt tudom mondani.
Van egy alpinstars dyno protektoros dzsekim, és a hátán van ilyen zipzáras gerincprotektornak kialakított hely. Na most ide milyenfajta protektort lehet venni? Mert amiket látok mind ilyen pántos témák.
nyár végére érdekelne a dolog:) amikor megelsza pénz rá, gondolomtöbbvan belőle vagy tudsz szerezni. 100 000ből mien jo egyrészes bőrrucit lehet venni? márkákat tudtok nekem mondnai? cska uj érdekel
Most kezdtem kicsit komolyabban motorozni és szeretnék teljes ruházatot venni (csizma,protektorok,stb.) Lehetőleg nem gagyi cuccot, hanem márkásat ! Mit ajánlotok? Esetleg van valakinek valamilyen eladó cucca? 185 magas, 75kg vagyok 46os lábmérettel.
régi álmom valósul meg azzal, hogy most végre mexerzem az A21-es jogsit.
viszont nem igazán vagyok otthon a motorosruházat témában - mit érdemes venni? milyen márkát, esetleg van javaslat is, hol kedvezőbbek az árak?
és kezdésnek milyen gépet javasoltok?
Zema!
Egy a probléma, még előbb le kell venni a méretet a fejemről, csak még nem voltam Suomy bukók közelében mostanában. Szerintem az S-es az biztos kicsi, de ha változna a véleményem, szólok, kösz!
S-es méret, **ÚJ**, 2007-es modell, gyöngyházfényezés, dupla D gyűrű, millió szellőzés, stb...
itthon most 80-90 között van, én 60-ért odaadom. Eredeti (tavalyi) ára 540EUR.
mail:
nzemanko kukac yahoo pont com
Én néha sétálgatok (vagy motort tolok) a csizmában, ú.h. nekem enduro van, StylMartin. 30 körül megkapod már, FÉM csatos, kényelmes, erős. Minél több embert kérdezz még meg, nyilván, de én ezt tudom mondani.