Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem CSAK versenyezni használnád (hihi), akkor készülj rá, hogy az enduro-csizmával jobban jársz, mert az bokában hajlik. Az igazi krosszcsizma olyan, mint egy lábgipsz.
Én néha sétálgatok (vagy motort tolok) a csizmában, ú.h. nekem enduro van, StylMartin. 30 körül megkapod már, FÉM csatos, kényelmes, erős. Minél több embert kérdezz még meg, nyilván, de én ezt tudom mondani.
Brit!
Most hétvégén motorostali soltvadkerten, nagyon kéne a szerkó!
Hali!

Van egy alpinstars dyno protektoros dzsekim, és a hátán van ilyen zipzáras gerincprotektornak kialakított hely. Na most ide milyenfajta protektort lehet venni? Mert amiket látok mind ilyen pántos témák.
alpinestars csizma is érdekelne elég erősen
nyár végére érdekelne a dolog:) amikor megelsza pénz rá, gondolomtöbbvan belőle vagy tudsz szerezni. 100 000ből mien jo egyrészes bőrrucit lehet venni? márkákat tudtok nekem mondnai? cska uj érdekel
Üdv Mindenkinek!

Most kezdtem kicsit komolyabban motorozni és szeretnék teljes ruházatot venni (csizma,protektorok,stb.) Lehetőleg nem gagyi cuccot, hanem márkásat ! Mit ajánlotok? Esetleg van valakinek valamilyen eladó cucca? 185 magas, 75kg vagyok 46os lábmérettel.
sziasztok,

régi álmom valósul meg azzal, hogy most végre mexerzem az A21-es jogsit.
viszont nem igazán vagyok otthon a motorosruházat témában - mit érdemes venni? milyen márkát, esetleg van javaslat is, hol kedvezőbbek az árak?
és kezdésnek milyen gépet javasoltok?

thx
Hali Brit88!
Kékben nincs véletlenül
Zema!
Egy a probléma, még előbb le kell venni a méretet a fejemről, csak még nem voltam Suomy bukók közelében mostanában. Szerintem az S-es az biztos kicsi, de ha változna a véleményem, szólok, kösz!
Sziasztok!

Szeretnék a közeljövőben egy motokrossz csizmát. De milyet?
Mire figyeljek?
Mit kerüljek?
Melyikek strapabíróak?
Zema!

Küldesz róla egy képet?
ennek a sisaknak a cover kitjét keresem, ami a képen van..
Szia!
Nekem a 44es lábamra kellene speed csízma,piros - fekete,fehér - fekete,esteleg ezek kombinációjában.
30ezerig bezárólag.Előre is köszi!

csao,kykee
Halló! Shox Mondial, Mondial 2-vel van valakinek tapaszalata? Ill bőr vagy Cordura kényelmesebb, meg melyikbe lehet nyáron nem belerohadni?
Szia,Berik Imola 56-ot nem tudsz véletlenül?
Hali!115 000Ft/db.Vadi újak,52,54-es méret.Valaki?Boltban 300 000-körül vannak.
Vadonat új IXS kétrészes bőrruha 50-es méretben eladó.
Érdeklődni: cressida77@freemail.hu, 06-20-2500-038
Hi All!

SUOMY Spec-1R "Anthony Gobert" replica versenysisak ELADÓ!

S-es méret, **ÚJ**, 2007-es modell, gyöngyházfényezés, dupla D gyűrű, millió szellőzés, stb...
itthon most 80-90 között van, én 60-ért odaadom. Eredeti (tavalyi) ára 540EUR.
mail:
nzemanko kukac yahoo pont com
Az IMET árult régebben asszem 2000/pár áron.
Nincs valakinek eladó könyök és vállprotektor kabátba?
"szia!
szia!
Brit88?
nem.
akkor szia."
Ugyanaz a ruha, ugyanaz az ár és Tatabánya nehéz lenne melléfogni.
Miért nem? 10-ből 1x ugyis eltaláltad volna
A kis logika nekem is megvan , de mivel nem szerepel ott a neve, ezért nem akartam felhívni mindenkit, aki új cuccokat féláron árul.
Tessék... kis logikával

http://www.kepesmotor.hu/motor...

Ott a telefonszáma!