Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Apróságnak tűnhet, és sokan nem tudják, de...

http://www.hjc.hu/fs10/index.h...
Az oké, csak még nem sikerült egyetlen telefonszámot sem a nevéhez párosítanom.
Apróban hírdet sokat..
És őt hogy tudom elérni? Az a helyzet, hogy kezd sürgőssé válni a dolog, és nem is akarok feltétlenül használtat, ha esetleg óccccsóért újat is kapok. Még mindig az AGV-vel szimpatizálok, főleg a Rossi replikással.
Van csendes sisak, HJC FS-10 a neve.
van csöndes sisak csak ahhoz füldugó kell
Brit! Jegyzetelsz? Több kesztyűt rendeltünk itt pár nap alatt mint ahányat a Pardi eladott év eleje óta...
Brit88: Shoei Raid II sisakot tudsz esetleg? Alpinestars GP Plus, Pro, vagy Tech kesztyűid vannak?
...arra is vigyázz, hogy a 3 évesnek mondott sisak valszeg már a vásárláskor is 1-2 éves (kifutó széria?...)lehetett. Az Arai - aminek a gyártási dátuma ugye olvasható a bevarrt cimkén - jelenleg 7 évet garantál de ez anno asszem csak 5 volt, így megeshet, hogy a kupak polír de már szart sem ér ha perec van
Hát nyilván. A méret alapján az M a jó, de valószínűleg felpróbálom, mielőtt megveszem.
Aki pl az én használtamat megvette, jól járt, csakis maszkban volt rajtam és kb 10x. 13ezerrel olcsóbban adtam el a bolti árnál..
Ja és csöndes sisak nincs. Csak hangos, meg kurvahangos...
Ezt meg csak a saját motorodon kipróbálva tudod kideríteni. Minden testmagasság és motor verzió más eredményt hoz. Meg ugye az alapkérdés, hogy passzol-e a fejedre? Mert ha nem, lehet az a világ legdrágább sisakja is, akkor sem fogod szeretni.
Az AGV 40-ért, az Arai 45-ért volt neten. Mindkettőre azt mondta a gazdája, hogy alig voltak használva meg minden más egyéb. Az a gond, hogy túlságosan sok tesztet olvastam és most már fogalmam sincs, hogy melyik lenne a legjobb. Fontos, hogy nagy tempónál se legyen zajos és a fejem se csavarja le, ha nem muszáj.
60ért volt (van még?) a Fokt-ban vadiúj SHARK RSX!
Mondjuk én alapból nem vennék használt sisakot...
Inkább egy HJC-t 50 körül...
Keresd Britt 88-at,hoz neked a bolti ár feléért,újat
Ha el tudod őt érni,én még nem tudtam
Sok
Szerintem
Sziasztok!

Gondolom már 1000szer lerágott téma, hogy milyen sisakot érdemes venni. Ha vki tudna segíteni, akár egy korábbi hsz-szel akár konkrét ötlettel, azt nagyon megköszönném. Eddig az AGV GP-Pro-t és az Arai Quantum/f-et néztem, mintkettőt használtan, 3 évesen 40-50E Ft között, kb. ezek a számomra elérhetőek most. Egy Suzuki SV1000 nyergében fogom használni.

Köszi és üdv!
Új, Olcsó motoros felszerelések:

http://users.atw.hu/endurobolt...
7609es hozzászólás odabasz
Szerintem egyértelmű
Köszi
Jó. Kapd a RUHÁD, irány az olasz CSIZMA, tengerparton a víz alá BUKÓ testek, hidd el, szuper KESZ,TYŰ de finom lesz a szálloda frissen vasalt lepedője

befogtam.
vége.
de... úgyhogy lehetsz a barátnőm, ahogy múltkor is akartad
na... ne offolj
nem vagy lány?
csak nehogy te lepődj meg