És őt hogy tudom elérni? Az a helyzet, hogy kezd sürgőssé válni a dolog, és nem is akarok feltétlenül használtat, ha esetleg óccccsóért újat is kapok. Még mindig az AGV-vel szimpatizálok, főleg a Rossi replikással.
...arra is vigyázz, hogy a 3 évesnek mondott sisak valszeg már a vásárláskor is 1-2 éves (kifutó széria?...)lehetett. Az Arai - aminek a gyártási dátuma ugye olvasható a bevarrt cimkén - jelenleg 7 évet garantál de ez anno asszem csak 5 volt, így megeshet, hogy a kupak polír de már szart sem ér ha perec van
Ezt meg csak a saját motorodon kipróbálva tudod kideríteni. Minden testmagasság és motor verzió más eredményt hoz. Meg ugye az alapkérdés, hogy passzol-e a fejedre? Mert ha nem, lehet az a világ legdrágább sisakja is, akkor sem fogod szeretni.
Az AGV 40-ért, az Arai 45-ért volt neten. Mindkettőre azt mondta a gazdája, hogy alig voltak használva meg minden más egyéb. Az a gond, hogy túlságosan sok tesztet olvastam és most már fogalmam sincs, hogy melyik lenne a legjobb. Fontos, hogy nagy tempónál se legyen zajos és a fejem se csavarja le, ha nem muszáj.
Gondolom már 1000szer lerágott téma, hogy milyen sisakot érdemes venni. Ha vki tudna segíteni, akár egy korábbi hsz-szel akár konkrét ötlettel, azt nagyon megköszönném. Eddig az AGV GP-Pro-t és az Arai Quantum/f-et néztem, mintkettőt használtan, 3 évesen 40-50E Ft között, kb. ezek a számomra elérhetőek most. Egy Suzuki SV1000 nyergében fogom használni.
http://www.hjc.hu/fs10/index.h...