...bár nem akarom beindítani újra a márkaháborút, de talán érdemes lenne Britet megkérdezned...Picit többért (18-20ek HUF) kínált 40 ezres alpin kesztyűket pár napja...
Hello.
Egy új kesztyűt kellene vennem,de nem tudom melyik éri meg jobban...egy spool vagy egy shox...sajnos nem vagyok nagyon elengedve,így olyan 15körülig kellene vmi.
Köszi
Ha valaki sisakot keres esetleg, most bukkantam a Fokt honlapján egy fitti kis akcióra!
Shark RSX Stunt 120 helyett 60 rugó!
Karbon-kevlár kupak, Talma is RSX-ben nyomja!
hát ha megtehetném inkább vennék Berik-et vagy Arlen Ness-t de arra nincs nagyon keret sajna...ezért gondoltam még arra a Spool cordura dzsekire esetleg...
Hi!
Milyen szinű ruhaszettet(cross) ajánltok Monster fekete sisak és fehér szemüvegem mellé? nem tudok dönteni... mit szóltok Sárga csikos fekete szinu ufo ruhaszettre? vagy nem passzol rá a sárga szin?
Az Icon bőrcuccokról mi a véleményetek? Megyek nemsoká az usa-ba és azt néztem, hogy ott szinte kb 2/3 árban vannak mint nálunk. A Cordura mellé lehet beruháznék egy dzseki+nadrág-ba.
ja... hozzá kell tenni, hogy ha netán megteheted vegyél valami márkásabb cuccot... rengeteget beszélgettünk nemrégiben arról, hogy feltehetőleg a drágább, márkásabb cuccok jobbak...
hali, nekem ez a fajta kabát van, csak mindkét csík fehér... kemény gerincprotektort majd vegyél hozzá akármelyiket is veszed. Jó végülis a bőr... ha esel jobb mint a cordura elméletileg, de én még nem teszteltem hála az égnek. Ami még jobb a bőrben... bogarakat egyszerűbben le lehet vakargatni róla
Egy új kesztyűt kellene vennem,de nem tudom melyik éri meg jobban...egy spool vagy egy shox...sajnos nem vagyok nagyon elengedve,így olyan 15körülig kellene vmi.
Köszi
Lazer márkájú buko és Tornado a tipusa OCtane festéssel
Ezer köszönet az infóért!
Van egy ilyen csizmám 44-es méretben, kb 5 alkalommal volt rajtam. 29.900 helyett 16.000 pénzért vihető.
Üdv: M.
Egyébként megvannak a méretek, küldhetem? :)
www.endurobolt.atw.hu
Shark RSX Stunt 120 helyett 60 rugó!
Karbon-kevlár kupak, Talma is RSX-ben nyomja!
Plexit hoztok be?
Shark RSX-re kellene valami sötétebb...
Köszi
Milyen szinű ruhaszettet(cross) ajánltok Monster fekete sisak és fehér szemüvegem mellé? nem tudok dönteni... mit szóltok Sárga csikos fekete szinu ufo ruhaszettre? vagy nem passzol rá a sárga szin?