Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi az ajánlatot. Az ár korrekt (hazai bolti ár - cirka 25%), de Brit ugyanezt a sisakot linkelte be pár napja 90-ért L-esben... esetleg keresd Őt, én megvárom amíg lesz Nála nagyobb kupak. Köszi
Vadiuj, tepofoliaval.Ott van az aprohirdetesben beraktam.Nekem nagy.De en is akarok egy ugyanilyet, csak L-eset.
20/983 0 981
tök jó
Ace Cafeban azért nem csak a nyugodt motorozás volt a lényeg, ment a bandaháború rendesen. Bevertek egy rumos kávét, aztán beborították egymás motorjait az árokba :)))))
OFF

Egyébként nem tudom, mi a baj a "divatmotorosokkal". Azokkal, akik a kávézókig mennek, meg haza. Nézd meg, az angoloknál milyen hagyománya van a café-racer-kedésnek. És nem a racer-en van a hangsúly, bár ebből alakultak ki erre megfelelő kocsma+pálya komplexumok is. Náluk komoly kulturája van ennek, senkit sem néznek le ezért. Külön kaszt, nálunk ez nem nagyon alakult még(?) ki. A hasonló érdeklődésű (értsd motoros) emberek összejönnek, nem feltétlenül kell ehhez lábtartót karcolni közben. Jól érzik magukat, beszélgetnek, ismerkednek, nézegetik egymás motorját. Mi ebben a rossz?

ON
Jó, hogy nem diszkómotoros....

Naná, hogy érdekel egy magamfajta dizájnerbájkert!
Állapot, ár, grafika?
Nalam van egy xl-es ARAI rx-7.Ha erdekel ROW.
Mennyire hasznalt es mennyibe kerul?
Szasztok!
Valaki ismeri O'neal Monster fekete crosssisak-ot? meg a Axo rc6 csizmát?
ha igen irjatok róla véleményeteket!
egy kérdés melyik a jobb? üvegszálas vagy carbon-kevlár sisak?
előre is köszi!
L-es méret!
Van hozzá egy sötét és kettő clear plexi az egyik pinlock-os.
Engem erdekelne az Arai sisak.Mekkora?
Nekem Lazer bukom van, nagyon szeretem csak ajánlani tudom aztis! :)
http://www.kelomotor.hu/kepek/... ennek az ára szimpatikusabb
köszi!Akkor asszem náluk kezdünk,ha nem jön be (kétlem) akkor shox
HJC, www.kelomotor.hu Igenjó sisakot kapsz üvegszál-kevlár héjjal, beépített napszemüveggel 50-ért, ja és csendes!
Sziasztok!Sityakot kell vennem a régi kitágult és lötyög...eléggé Szal úgygondoltam karbon-kevlár sityakot veszek 80körül van az AGVnek ilyenje...125ös 4ütemű speedre kéne.(R125).sztetek?
Szasztok!
Valaki ismeri O'neal Monster fekete crosssisak-ot? meg a Axo rc6 csizmát?
ha igen irjatok róla véleményeteket!
egy kérdés melyik a jobb? üvegszálas vagy carbon-kevlár sisak?
előre is köszi!
--- Fvár topic
jah... hogy utálok repülni vazze na mind1... holnap reggel megyek motorozni, délután is.... mondjuk sajna előtte van még kis meló :S az előbb konkrétan leizzadtam, hogy kiütöm az egyik rendszert, de hála az égnek nem következett be a dolog
Hazaértél?
nagyoktól csak pontosan idézni... szép munka ez a hsz... tetszik amúgy a végéről kihagytad mikor azt mondtam, hogy a CMS-es dolog szíven talált...
szasztok mondjon már nekem valaki valamit a Marushin sisakokrol pl konkrétan erröl. Jo nem jo? Köszi