Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ő már csak ilyen. Biztos nem ért rá, mert túrázni volt a Los Gecosz Economy Durva Fighter klubjával!
Van egy öreg leélt Grexem egyedi fényezéssel Eladó! Az volt az első sisakom amikor kötelező lett robogóra is... Egyszer próbáltam gyors motoron, emelte a szél a fejemmel együtt
persze, mert Zema tegnap nem adott linket, pedig kértem!
Az, látványsisak
Pedig igazi divatsisak, divatmotorosoknak.
Trendi meg minden!
Csak Zseby nem szereti az arai-t!
Kinek kell törpedróza sisak, ne viccelj
Én sem , viszont vagy rohadok a bőrcuccban vagy nem ülök motorra.
Figyu! Megyek a Ford Fiestámmal a városban. Jön szembe egy barom (szintén autós) és belém áll szemből 100-zal, és a tűzoltók vágják le a hullámról a kólásdobozt. Jobb? Tudomásul kell venni,hogy motor veszélyes üzem és egy pillanatra sem hagyhat ki a figyelmünk, de nem fogok mindíg rettegni,hogy úristen mindjárt elüt valaki.
Elvitték.
Bár mivel muszály volt eladnom, nagyon olcsóért!
Plekszit asszem csak sisakkal együtt árulom.
Nem kell valakinek?
Igazi divatsisak!
Arról van szó, hogy a város közepén elütötték a cimborámat, a ruhát a mentősök vágták le róla, a gerincprotektorban kidurrant 3 légkamra, eltört a medencéje, leszakadtak a hasizmai, csizma nélkül leszakadt volna a lábfeje. A megengedett sebességgel ment. Felépült és motorozik azóta is, erről van szó
Nekem is a motorom a közlekedési eszközöm (a csodabiciklimen kívül)
...erről van szó
Nekem közlekedési eszköz a vas, nem csak hobbi, mindenhova motorral megyek. Állj sorban az pl az Apehban full bőrben két órát Az más ha elmegyünk motorozni valamerre csak úgy, az szigorú bőr hacsak nem fagy mert akkor cordura béléssel.
Szegény Alexnek ezeréves, benzintemető, kotla autókra futja csak divatautós
Én egyhetes korában csúsztam 84 métert a protektoros bőrruhámban, azonnal megszolgálta az árát.
A legkellemetlenebb az lenne ha akkor ütnének el amikor mosni viszem a motort farmerben, a ruhám meg otthon van a fogason ...
ne csessz ki velem, az az egy, amiben jó vagyok! ...na jó, nem egészen
ne offold szétt a flamet
...meg takarítani
ne mááá'... vége? lehet jönni mártogatni?
...ta-más
.....én is szeretnék még sokáig motorozni ...úgyhogy hajrá... ...vigyázz a szép vasadra és sok sikert hozzá a pályán és az utakon is

aztakurva. te vmi kolto lehetsz...
nah! elvittek? fasza.
plekot eladsz?
Te is más vagy, te sem vagy más!
CBR már nincs meg.
Most már csak divatkrosszozom.
Támasztom a motort!
nem hiszem hogy furibb vagyok mint más...de azért vannak ezek a félre értések mert leírva nem azt adja vissza a szöveg mint amit az ember szeretne