Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valaki legyen szíves és mondja már meg hogy hol tudok HJC ZF-9-es sisakra sötét plexit venni Nagyon fontos lenne!Köszi
Ja és Styl Martin Platinium Carbon csizma, bár ha ez nem lett volna sztem nem uszom meg ennyivel, meg ha nem vagyok normálisan beöltözve!
Neekem a röntgen szerint eltört, de jövőhéten kell visszamenni, h szalag szakadásom van-e:SSS
hát, engem 70-el csaptak el egy Monza csizmában, ha az nincs rajtam eltöri a bokám az esés. Így csak keresztszalag szakadásom van azt mondta a doki
Én is tegnap húztam fel először az új IXS gúnyát És az is eléggé passzentos
amúgy ha valakinek nagy a nadrágja(XXXL-es pl) lehet cserélhetnénk, mert nekem a gatyó csak XXL-es, és széltében okés lenne, de pár centivel kisebb a térdemig a hossza, és kényelmetlen kicsit behajlítva..
jobbulást,remélem a bokádon kívűl más bajod nem lett,az is bőven elég
Hát nem szabálytalankodott én voltam a hibás, de azért ha meglátom elküldöm a *********ba...
bazz részvét,nagyon sajnálom szabálytalankodó autós?
Nekem is hasonló ár kat.-ba van a csizmám mégis eltört a bokám:S
hmmmmmmmmmmmmm?
és ha a normálsi csizma merevítése csómót köt a lábadra?
Ma végre megérkezett az új bukóm Gyönyörű! Most már csak egy új moci kellene.... -óccsóér...
mindig azt mondom: egy fél év bokatörés miatt többe kerül, mint egy normális csizma.
köszi a gyors reakciót de ezek nem pont az én zsebemhez vannak szabva
Most volt rajtam először és pont passzentos robotemberes Semmi nem fér alá.
Hát ha rászánsz elég (sok) pénzt, akkor van tippem

A Spertesch Alpinestars nagyon ott van nekem az van
Supertech

De ismerősnek SM-X-e van, az is nagyon jó!
SM-X
sziasztok!
csizmához lenne egy kérdésem.
45-46 méretben keresgéltem speed csizmát de nem sok sikerrel.... nem tudnátok ajánlani valamit a méretembe?
köszike
mitoo
hát... nem teljesen, de részben rá lehet fogni nem hiszem, hogy nagyon találkoztunk volna már... bár keveregtem a városban is, de r6 nem nagyon ugrik be
Te is szekszardi vagy!? találkoztunk már?
Bőr ruhát nem is javasolnak téli öltözetnek, mert könnyebben átfagy mint a Cordura. Mondjuk én ma felvettem a bőr egyrészes alá két gatyót meg két pulcsit és így tökéletes volt
ma én is voltam Pécsen tekeregni egyet egy másik Fazer társaságában... ittunk egy kávét aztán go vissza Szekszárd
Én is! Megebédeltem és megyek tovább. Kipróbáltam az új bőrgúnyámat (Berik motogp) de elég hidegnek bizonyult, főleg ágyéktájékon úgyhogy egyenlőre visszavettem a cordurát.
lehet akkor téged láttalak fekete kawán:) tiszta jó hogy van már aki motorozik irigykedem
Hát mociztam ma,de időben nem tudom behatárolni :) Ma a kis ZR-t járattam meg.....Nem tudom