http://moto-oferta
.com/images/...
Ez pedig a kesztyüm Clover RS-3 .. Most érkezett pár perce :) Valami Isteni ! nagyon kényelmes és massziv nagyon! hihetetlenül jó ! Tényleg meglehet fogni benne pl egy fogpiszkálót vagy aprópénzt :)
Ja és azt gyorsan fejeltsétek el hogyha dolgoznak akkor megy a bolt és jobb lesz a fizetésük..Aki dolgozott kereskedelemben, akkor tudja hogy ez csak a mézes madzag, bolond aki ebben hisz..Ez sajna magyarország..
Olvastam és igazat adok. De viszont megértem az eladókat is. Kiscsikó koromban 2,5 évet húztam le egy jónevű ruhás boltban a duna plázában. Mivel szinte éhbérért dolgozunk és nem voltunk motiválva, pont leszartam hogy kinek milyen ruha kell. Persze a főnök elvárta hogy minden vevőnek ki legyen nyalva a segge, amit mi többé kevésbé teljesítettünk, de nem lehet egész nap vigyorogni mint a vadalma. Az eladó is ember, lehet rossz napja, vagy egyszerűen utálja a melóját. De mivel meg kell élni valamiből, ezért be kell járni dolgozni.
Én ha látom hogy ilyen eladóval akadok össze, elkezdek beszélgetni velük. Lófaszt a ruhákról, abból biztos herótjuk van, hisz egész nap azt kell fújniuk hogy milyen fasza dolgokat árulnak. 10-ből 10x bejön a beszélgetés, és máris más a hangnem, szivesebben szolgálnak ki. Nem kell az eladóra haragudni, biztos nem jókedvéből bunkó, hanem a meg nem fizetés, a motiválatlanság látszik rajta...
nekem az a középen elválaszott hajú srác volt bent mindig, volt amikor 3 bőrruhát id felpróbáltam vásárlási szándék nélkül, szó nélkül segített és ajánlgatott. Amit vettem azt is tartották eltéve 1 hétig mire érte tudtam menni.
Sziasztok!
Most nézem h hányan dícsérik ez ICON,SPOOL,HJC cumoókat. Itt Győrben mi is áruljuk ezeket a termékeket, és nagyon boldogok vagyunk mivel minden vásárlónktól pozitiv visszajelzést kapunk. Személy szerint én egy Spool DP-10-es gatyában mocizok. IGen jó és kéynelmes. Motoros csizmám az egy ICON Field Armor. Kicsit nehékes felvenni, de nagyon jól tartja a bokám és nem rohad bele a lábam. MIndennapi használatra pedig egy ICON - Strongarn gatyót viselek. Nagyo n kényelmes és én is nagyon megvagyok vele elégedve :)
Ha nem haragszotok meg egy kis reklámot csinálnák magunknak mivel a http://nemethmotor.unas.hu Webshop a mienk. Ha esetleg valaki már vásolt itt akkor legyenszíves mondjon egy kis véleményt munkánkról,és magáról a shopról, mert szeretnénk 100%osan megfelelni a vevők elvárásainak :)
Nekem is a HJC fg 14 jött be a főnix madaras, a nagy fejemen jól kapaszkodik igényes kialakítás,árban baráti sztem,igaz Grex volt idáig,a HJC-n a plexi mechanika kicsit nehezen működik,de a szilikon zsír csodára képes.
Szerintem hangos (zárt)sisak nincs csak kifinomúlt hallás
Én amiket eddig próbáltam mind nagyon jó minőségi hatást keltett és kényelmes,nekem a kedvencem a FiberPro Maori és,ha lesz rá keret azt veszem
A HJC-t nem ismerem,de sokan sok jót mondanak róla.
AGV S4