Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én magamnak ez néztem ki:

AGV S4
Bezártak a Hungárián, átköltöztek a Soroksárira, és csak Suzukival foglalkoznak már!
Mit szeretnél tőlük?
Az megszűnt vagy egy éve!
A Hungáriással nem tudom mi lehet, próbáld meg a Soroksárin a Honda szalonjukat. Számot talán a honlapjukon találsz
A váci útit!Kicsöng de nem veszik fel!
Melyik boltot hívod? Mert pár napja láttam, hogy a Hungárián vagy bezártak, vagy átépítenek...
Nem tudja valaki hogy a pardit miért nem lehet elérni telefonon?Zárva vannak?
Hali! Mi a véleményetek az AXO Primato csizmáról?
A Bukó linkje nem jó .. talán most
Sziasztok! Iyen bukóm lesz nemsokára : UVEX Wing RS 745 .Mi a véleménytek róla? Sztem Nagyon állat :)

http://www.zweirad-grisse-shop...

http://moto-oferta
.com/images/...

Ez pedig a kesztyüm Clover RS-3 .. Most érkezett pár perce :) Valami Isteni ! nagyon kényelmes és massziv nagyon! hihetetlenül jó ! Tényleg meglehet fogni benne pl egy fogpiszkálót vagy aprópénzt :)
Ja és azt gyorsan fejeltsétek el hogyha dolgoznak akkor megy a bolt és jobb lesz a fizetésük..Aki dolgozott kereskedelemben, akkor tudja hogy ez csak a mézes madzag, bolond aki ebben hisz..Ez sajna magyarország..
Olvastam és igazat adok. De viszont megértem az eladókat is. Kiscsikó koromban 2,5 évet húztam le egy jónevű ruhás boltban a duna plázában. Mivel szinte éhbérért dolgozunk és nem voltunk motiválva, pont leszartam hogy kinek milyen ruha kell. Persze a főnök elvárta hogy minden vevőnek ki legyen nyalva a segge, amit mi többé kevésbé teljesítettünk, de nem lehet egész nap vigyorogni mint a vadalma. Az eladó is ember, lehet rossz napja, vagy egyszerűen utálja a melóját. De mivel meg kell élni valamiből, ezért be kell járni dolgozni.
Én ha látom hogy ilyen eladóval akadok össze, elkezdek beszélgetni velük. Lófaszt a ruhákról, abból biztos herótjuk van, hisz egész nap azt kell fújniuk hogy milyen fasza dolgokat árulnak. 10-ből 10x bejön a beszélgetés, és máris más a hangnem, szivesebben szolgálnak ki. Nem kell az eladóra haragudni, biztos nem jókedvéből bunkó, hanem a meg nem fizetés, a motiválatlanság látszik rajta...
A 229-es lapon keresd.
Superzone.

Ha lejjebb mész, korábban itt leítram az esetemet náluk.
Amit oda írtam azt ki copy-tam a vendégkönyvükből.

Lehet megerőszakolta őket ezért a főnökük, de két hét múlva felhívtak, hogy beszerezték a ruhát és továbbra is akciós áron átvehetem.

Ezekután a vendégkönyves hozzászólásomat törölték.

Üdv,
Zoli
nekem az a középen elválaszott hajú srác volt bent mindig, volt amikor 3 bőrruhát id felpróbáltam vásárlási szándék nélkül, szó nélkül segített és ajánlgatott. Amit vettem azt is tartották eltéve 1 hétig mire érte tudtam menni.
velem elég tréül viselkedtek... csávó meg ha jól emléxem egy szőke maca volt ott és egymással jókat dumcsiztak nekem meg alig akartak segíteni..
hát lehet csak veled, mert velem tök rendesek voltak, párszor már jártam ott és mindig segítőkészek voltak...
nah végre egy rendes hozzállás nem úgy mint a tetves superzone a dunaplázában..nah ott elég gyíkok az eladók...
Sziasztok!
Most nézem h hányan dícsérik ez ICON,SPOOL,HJC cumoókat. Itt Győrben mi is áruljuk ezeket a termékeket, és nagyon boldogok vagyunk mivel minden vásárlónktól pozitiv visszajelzést kapunk. Személy szerint én egy Spool DP-10-es gatyában mocizok. IGen jó és kéynelmes. Motoros csizmám az egy ICON Field Armor. Kicsit nehékes felvenni, de nagyon jól tartja a bokám és nem rohad bele a lábam. MIndennapi használatra pedig egy ICON - Strongarn gatyót viselek. Nagyo n kényelmes és én is nagyon megvagyok vele elégedve :)
Ha nem haragszotok meg egy kis reklámot csinálnák magunknak mivel a http://nemethmotor.unas.hu Webshop a mienk. Ha esetleg valaki már vásolt itt akkor legyenszíves mondjon egy kis véleményt munkánkról,és magáról a shopról, mert szeretnénk 100%osan megfelelni a vevők elvárásainak :)

Üdvözlettel: Bandika
nekem a Spool estroil van, kétrészes. Nekem bevált.
tudtok valamit a Spool Alberto ruháról? Volt valakinek tapasztalata vele mert kinézetre a fekete fehér szerintem nagyon ütős és "csak" 109 ezer..
Köszi.
De ez drága, ennyiért már kabát, csak az most nem kel.
Még nézelődőm.
Nekem is a HJC fg 14 jött be a főnix madaras, a nagy fejemen jól kapaszkodik igényes kialakítás,árban baráti sztem,igaz Grex volt idáig,a HJC-n a plexi mechanika kicsit nehezen működik,de a szilikon zsír csodára képes.
Szerintem hangos (zárt)sisak nincs csak kifinomúlt hallás
Én amiket eddig próbáltam mind nagyon jó minőségi hatást keltett és kényelmes,nekem a kedvencem a FiberPro Maori és,ha lesz rá keret azt veszem
A HJC-t nem ismerem,de sokan sok jót mondanak róla.
A páromnak ilyen van, ő meg van vele elégedve:
http://shox.hu/webshop/termekf...
29,9 a Shoxban.
Mindenki a saját lovát.......én a HJC-t választanám!