Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi mindenkiknek
A HJC FG 14- es tetszik, árban is elég korrekt /majd ki kell derítenem, hogy a győri viszonteladónál is ennyi- e? De amúgy azt hallottam, hogy elég zajos... még meggondolom
A Shoei XR 1000 nagyon szép és jó, de most 93- ért én sem terveztem bukót venni
A Lazer sisakokról nem sokat tudok, azok milyenek? Ha választani kell akkor HJC vagy Lazer? /árban hasonlók..../
www.pinkmotors.hu téli akciók vagy csak simán a fiberpro modellek (LAZER)
hmmm... ezek tetszenek, de akcósan 95 ezer? talán majd 10 év múlva.
Sziasztók.

Hátha tud segiteni valaki.

Én valami olcsó protektor inget szeretnék tod valaki valamit.
Vagy SHOEI
én aszondom Suomy!

parillánál.
Nézd meg a HJC -ket.
kis telhetetlen...
Milyen bukót ajánlotok? Lehetőleg legyen rá mostanában vmi jó akció is ...
Jövőhét pénteken megyek a louisba majd körbenézek hátha van valami akcioo...
Sziasztok!

Nagyon rendesek vagytok!
Adtatok ötleteket, már csak utánna kell járnom, mit, miért, hogyan, mennyiért. Valahogy kitudakolom a párom izlését. Több dolognak látom értelmét, de nekem még sokat kell böngésznem, hogy világossá váljanak a dolgok. Köszönöm az útmutatást, lehet, hogy még zavarlak benneteket vásárlás előtt, nehogy butaságot vegyek!
Köszönöm mégegyszer!
Betty
milyen marha vagyok... szal itt vannak a képek... ezek a hasidomok...
ez meg az összes Banditos motyójukra link...
amúgy gondold meg a hasidom dolgot mert ha inkább bukókeretet szeretne embered akkor a kettő nem szokott egyszerre menni... viszont egy újabb ötlet... bukógomba esetleg?
na ott a képen látod... ez mondjuk másik motortipus, de ezen a linken találsz a Bandithoz is... esetleg ha írsz nekik konkrét évjáratot meg tipust akkor válaszolnak, hogy van e erre a motorra felszerelhető idomuk...
7000
Ha szeret túrázni, egy GPS se árthat, de az már sokkal többe kerül, 4-500 euro, ha motorra tervezett GPS. Ha nem motoros, hanem általános használatú, akkor kijön 50e-ből, de akkor az nem időjárásálló.
Lehet neki több apró dolgot is venni. Pl. aksitöltő, ponyva, tisztítószer-készlet. Vagy pl. egy jobb ABUS lánc, ha még nincs. A Louisban (pesten a Bázis motor) vannak ajándéktárgyak is, motoros postaláda, lábtörlő, gumicukor, minden nyavalya. Ezeket meg is lehet rendelni. Nézz körül itt: www.louis.de.
Köszi!
Némi fogalmam van mit akarsz mondani, de nem sok. Plexi az üveg ugye? Na az van a motoron. A középsztender az amire letámasztod? Juj de gáz! én nem értek ehez, a lovakhoz és a kutyákhoz több lövésem van! Az a hasidom érdekel, mi az? Ezt még nem hallottam.
ez kicsit túllépi az 50 ezres keretet, de ha alkuképes...
köszi a segitséget
2004--es KTM LC4 640-es irányár:1.3m
na pl. a pár új gumi az a Banditra sem olcsó... 160/ vmi gumik vannak rajta és első hátsó bőven megvan az az 50-es keret... aztán ha éppen emberünk valami másfajta gumit akart jaj jaj mennyi a kérdés
ajándék :) kábelzár, tárcsazár, motorriasztó, 1 pár új gumi, tankbőr, tanktáska, doboz, motoremelő, bukógomba.. stb..+ hosszúhétvége a Mátrában.. + benzinutalvány :D
az a baj, hogy motorosban is annyi féle van mint a nyavaja.... bár ha Banditos akkor azért már elképzelése lehet az embernek... 50k-ból.... hmmmm szerintem valami gönc... ott ugye a méretproblémák adhatnak okot némi aggodalomra, én a közeljövőben pl. középsztendert veszek a motoromra meg hasidomot (plexin is gondolkoztam, de aztán letettem róla mert nincs kevemre való)... ezek még olyan dolgok amiket el tudsz csípni, hogy mit gondol róluk pár motoros kép nézegetése közben