Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!
Nincs valakinek eladó cross vagy endúró csizmája olcsó pénzért? 45-ös méretbe kellene.
Beteszem ide is, hátha van, aki nem olvassa a pályamotorozás topikot.

A Karasnában január 17-19 között 50%-os akció lesz, Dainese, Prexport, Akra cuccokra, a készlet erejéig.
azért van sisak igen de ha belegondolsz ha a szemüveget kapja el azért ha orba vágnak vassal akkor az szerintem nem jó érzés
Kato28-at keresd meg, övé, fent van kicsit visszább az adok veszek rovatban is..
hát ezért van sisak!
de nekem merevitő nélküli kormányom van!
hát az azért van mert a kormányba ha van merevités akkor álltalába mint a moci vasből van és ha buksz előre a fejedet ne verd szét tehát az is védő végülis szerintem passzol de látni kell!
ja télleg Kx-men van fekete-- kb 60 % zöld 40 %-a fekete szal paassszol?
amugy mire jó a kormény védőszivacs (pad) mivel merevitő nélkuli kormányom van!
oké köszi
a tenyerednél az újjaid aljánál... az angol szöveg így van írva én szívesen lemérném a kesztyűm, de egy 100 km-vel odébb van
ja télleg Kx-men van fekete-- kb 60 % zöld 40 %-a fekete szal paassszol?
amugy mire jó a kormény védőszivacs (pad) mivel merevitő nélkuli kormányom van!
hát ugy nézd hogy ha van fekete a mociba lehet nem tom
egyébként az ing is szelőzik mert iven hálős
sokféle mez van shtil, fox, axo, stbsok van
mindegy! majd megkeresem valami jó! AmUgy ugye passzol a piros-fekete crossruhaszett zöldre?
na kawa kwll ugye
itt van 10000ért szerintem nagyon megéri
http://www.kepesmotor.hu/motor...
mez hüha várj szerzek vagyis megpróbálok nézni
ja éljen a cross
különben ha rohadt nagyot esel a protektor alat addől lesz zuzódásog főleg crossnál ha ugy emberesen mész a védőfelszerelés alatt törhet az csak azért van hogy ne olyan nagy ütést kaojál mert abba én legalábbis beleszarnék én estem védőcucal és nélkül is be igen csak jobb a védőcuccal
Jah meg Mez is kéne
valami Kawasaki feliratú legyen! de ismered a Cemoto-s mezet..de Nem tom hogy van már Cemoto mez kivul?
Szóval pontosan mit ajánlsz páncél vagy protektor.. mivel kezdő crossos vagyok.. öö te is crossos vagy?
hát igen de valamit valamiért tod hogy megy ez
Jah meg Páncélnak annyi a előnye hogy jól jön ki a szellőzés, mármint nem lesz meleged! hátrány : kevésbé véd , kemény...
Protektor pedig hátránya: nehezen lehet szellőzetni ezért könnyen beleizzadsz előnye : puha és nagyon jól véd
nem?
de ezt hol kell néznem? a tenyerénél?