Keresek egy egyrészes speed ruhát Lehet kopot is de ne 10éves legyen és legyen jó rám 189cm 108 kilo izom. Ha valakinek van és el adná akkor szóljon!Ja és két részes nem kell mert van..
Sziasztok! mivel kezdő crossmotoros vagyok...
Kéne egy segítség egy védőfelszerelés választásban!
Sisak: No fear Dungeon
Szemüveg: Scott 83x
csizma(kicsit később lesz mert megkell tanulnom váltani bakancsban!) amugy Axo boxer
mez + kesztyű valami no Fear márkájú lesz vagy Fox nem tom
nos páncél vagy protektoring?
nem tudom hogy melyik a jobb nekem?:S
amugy találtam jó protektort AXO Doberman meg UFO Scorpion de ezek közül szerintetek meik a jobb?
Páncélról semmi hír mert nem találtam jót
Sajna lehet ruha-tipus, szabas fuggo is a meret. Ha meglepibe akarod venni, akkor mindenkepp beszeld meg a bolttal, hogy be lehessen cserelni mas meretre, ha esetleg nem jo!
Kinéztem magamnak az Icon Daytona dzsekit. Akinek van ilyen, vagy hallott róla legyen olyan jó, és mondjon már egy pár szót! És az is érdekelne, hogy hol a brében lehet egy ilyen dzsekit kézbevéve megnézni. A Kelomotornál voltam, nincs raktáron. Nem tudja valaki hol tudnék egyet felpróbálni?
Segítsetek lécci...
Helló! Nekem van egy Simson S51 Elektronikom, tirisztoros gyújtással. És van vele 2 problémám aminek talán köze lehet egymáshoz. Nyáron a motor hidegen alig akart menni, csal fél óra után ment rendesen, de ha a lámpát rákapcsoltam örültem a 30-nak is. :S Most hogy hideg van semmi baja csak akkor egy ideig ha világítást felkapcsolom. Szerintem a gyújtása mehetett neki tönkre, van is itthon egy komplett megszakítós gyújtásom. De mivel most sose hagy ki nem tudhatom pontosan hogy akkor most jó lett-e a motor vagy se. A másik problémám hogy be lesz akrburálva de 2-3 nap után megint nem jó. Negyed gáznál csak hörög és szívatóval megy csak. Eldugulva nincsen, mident átnéztem rajta ilyen szempontból. És én arra gondoltam h esetleg a gyújtásnak lehet köze ehhez hogy talán túl kicsi szikrát ad :S vagy nem tudom. Műszaki dolgokban eléggé otthon vagyok, de azért nem olyan szinten mint aki tanulta. A másik problémám hogy semmilyen könyvem nincs a motorról hogy minek melyik beállítás a jó, mekkora amper stb. stb. stb... . A gyújtást midneképpen ki fogom rajta cserélni valószínűleg de hozzámértőbbek segítségét kérném, mert nem akarok a kezem közül egy olyan motort kiadni ami hibás.
Akkor Te komoly nyaklevest tudsz adni!