65.000 Ft Spyke Evontuur kabát férfi 48-as méret.
Használt, kb. 3 alkalommal volt rajtam, kb. 600 km-t motoroztam benne. 3 részes.
Anyagösszetétel:
- külső: 100% 600D erősségű poliészter, Teflon ® felhasználásával
- fix poly-mesh bélés
- belül kivehető, vízálló, lélegző Drytecno membrán
- kivehető thermo bélés lélegző hálós részekkel
- Tex Strong anyag a vállnál és a könyöknél
Technikai megoldások:
- 100% vízálló
- kivehető váll- és könyökprotektorok
- 2-es méretű hátprotektornak kialakított zseb
- Spyke High Visibility (SHV) beépített fényvisszaverő rendszer a karokon
- 4 első zseb, amelyek közül 2 vízálló
- 2 belső zseb
- 1 nagy hátzseb
- levegőztető zsebek
- tépőzárral állítható derékbőség
- gombokkal és tépőzárral állítható csukló- és nyakrész
- a kabát aljának körmérete is állítható zipzárral, a toldások által és gombokkal
- állítható ujjak a menetszél általi vitorla-hatás megelőzése érdekében
- reflektív zónák elöl és hátul
- sztreccs részek a kabát/nadrág rögzítéséhez, univerzális zipzárral
Nofear cross csizma eladó 43-as méretben,dobozával keveset volt használva.
Sérülésmentes jó állapotban,talp jó nincs érülés,csatok jók nem sérült egysem.
Motorváltás (sportmotor helyett most robogó van) miatt eladó a gyakorlatilag új állapotú 43-as TCX S-Race csízmám. (A lábam is 43-as méret; a képek sajnos nem sikerültek valami jól, de ha ilyet keresel érdemes megnézni, nem fogsz csalódni)
2.Hjc sisakom volt!M-es 58.as fejem van!Tapasztalatom inkább a fej formára igazodik,mert minden komolyabb gyártó más-és más héjszerkezettel és belső ütéselnyelő réttegel alakítja ki a végső formát!5sisakom volt az elmult 1évben mire megtaláltam az igazit!Sportmotoron amúgy is hangosabb a bukó!
Amikor mosod a belső textilt, ahol a füled van, onnan a poliuretán-habból óvatosan annyit faragj le, hogy ne nyomjon! Egy kellő ívre hajtott kés-pengével szépen megoldható!
Az én motorom plexije olyan kiképzésű volt, és úgy volt hajlítva, hogy a turbolensen áramló levegőt pont a fejemre, a sisakra terelte. Ott dübörgött a fejemen! Levágtam a tetejéből középen 4 centit a két szélén 6-6 centi széles csíkot és megszűnt a dübörgés a bukómon. Igaz a motorom sem mai gyerek, '84-es Honda CBX750 .
Ajánlom figyelmedbe egy motorostársunk jól összeszedett galériáját, + mérési eredményeit. Ő egyébként kimondottan ezzel foglalkozik. https://www.sportmotor.hu/albu...
3M, Sperian, Uvex... Ezek neves cégek a munkavédelemben, zajvédelemben, a füldugóik jobbak, mint az Alpine, és sokkal olcsóbbak is, ami nonszensz.
Érdekes lehet végiglapozni egy katalógust, meg fogsz lepődni mennyiféle füldugó van, szinte minden létező igényre... És a legdrágább is szerintem egy ezres alatt van, miközben a legolcsóbb is nagyobb védelmet nyújt, mint az Alpine. http://multimedia.3m.com/mws/m...
Az meg nem tudom megvan-e, milyen reklámfogásokkal operál az Alpine - pl. éveken át minden újságírónak nyomatta ingyen a termékeit, aki valami jót írt róluk, a motoros újságírók meg egymást taposták, hogy ők is kapjanak ingyen abból a 8000 Ft-os vacakból - persze hogy most a motorosok mást sem ismernek. Meg nyilván jönnek a pozitív beszámolók, mert a tény az, hogy füldugóban, kisebb zajban motorozni alapból komfortosabb. Csak nem mindegy, hogy a vacakot veszed meg 8000-ért, vagy a minőségit 300-ért. Csak sajna az utóbbiról nem nagyon hallanak a motorosok, nem ismerik, nem próbálják - elfogadják, hogy a motoros cuccnak kötelező drágának lennie. Erre épít az Alpine is. Számomra gusztustalan, amit csinálnak.
Sziasztok!
Eladó
Bering kétrészes kenguru bőrruha L-s.
Jó állapotban használatból eredő kopások vannak rajta.
Spyke kétrészes bőrruha 54-s eladó.
Jó állapotban,használatból eredő kopás,két kis csúszásból eredő horzsolás nyoma látható és a bal karján a cipzár rossz.
Falco motoros csizma 42-s eladó.
Képek szerinti állapotban.
Bering cordura kabát bélésel Xxxl-s méretben eladó.
Használt állapotban,lágy protektoros.
A jobb könyöke alatt kb.1,5cm luk található.
Minden kérdésre szívesen válaszolok.
tel.sz.:20 527 2973
Ezzel lehet megint nagy vitát robbantok ki, de az Alpine füldugó egy iszonyat nagy átverés. Eszméletlen pénzekért adják (valami 8000 Ft?) közben meg védelem szempontjából az alsó kategóriát verdesi... 17-18 dB az SNR értéke. A szivacs füldugóknál nem nagyon van halkabb, valami 30 Ft-ért lehet venni egy pár 37 SNR-est... Igen, nem elírás, tényleg több, mint 2x annyit tud, mint az Alpine, és tényleg harminc forint.
De lehet kapni - gyógyszertárban, munkavédelmi boltban - ugyanolyan (pontosabban jobb) füldugót, mint az Alpine, ugyanúgy szilikon, mosható, többször használatos, szűrős (beszédáteresztő), akár zsinórós kivitelben is... Csak épp 17 SNR helyett 25-ös, az ára meg 8000 Ft helyett valami 300 körül van.
Szóval akinek fontos a hallása, meg a csendesség, ne vegyen Alpine-t. Átverés, pénzlehúzás. Használjatok rendes, minősített füldugót helyette.
Hjc rpha! Ha passzol a fejedre akkor nem lesz hangos plusz könnyű kényelmes és jól szellozik. Bar ez a többi sisakra is igaz ha passzol akkor lenyegesen halkabb
Annyi spekulációt olvastam már itt ezen a fórumon a méretekről, hogy kíváncsiságból már csak megnéztem a Mugen ruhámban a számozást... Kicsit magasabb vagyok, mint Te (187 cm), de gondoltam az olvasottak alapján biztos 52-es ruhám van, max. 54-es. Egyébként elégedett vagyok vele, nagyon jól passzol, de ha vagy 1-2 cm-rel még hosszabb lenne, nem bánnám, hogy kényelmesen ki tudjak benne nyújtózkodni...
Na megnéztem. 56-os. Paff. Annak nem bazi nagynak kéne lennie 187 centire?
Na szóval a lényeg, hogy szerintem a méretezés baromira megbízhatatlan, szerintem ne rendeljen senki ez alapján ruhát. Csak a tényleges próba után fogod megtudni, hogy tényleg jó-e Rád vagy nem. Számozás alapján venni bármit tiszta szerencsejáték.
De amúgy a nem motoros ruháim közt is szerintem nincs kettő, amin azonos lenne a méretezés, hiába mind egyformán kényelmes.
Megbuggyanás elleni hálós kabát eladó, "Future Bike" fedőnevű, XL-es méret, váll/könyök/hát/vese protektorokkal, karokon patenttal szűkíthető, 2 külső oldalzseb, 9eFt./teloszám adatlapon/