sokszor csak ugy ... ismerős név láttán az ember oda katint és el olvasa mi a faszról szól a történet .
nem tudom és nem is akarom tudni ki mikor és milyen helyzetben mit gondol és hogyan miről ..
egy biztos ÉS REMÉLEM OLVASA EZT A SPORT MOTOR :: SZERKESZTÖJE IS !!!
egy adag szar ez az egész !! bár ki bármikor minden adat nélkül be regisztrálhat ... és tolhatja a napközis fasz okoságait ,, kis tizen évesek től kezdve a 70 éves voltam valamikor motor közelbe csávokig ....
Nem nekem kéne itt már rendet rakni ,és csak egy motoros felhasználo vagyok
kupec ? Szücs Attila 2345 éve motoros ismeri a motoros társadalom java egy fasz kalap .. DE a szó jo értelmébe ! És már látott egy pár motort / De minek /
Én meg Taschner Zsolt vagyok a motor mokolo !! és elegem van abból hogy a kis buzik akarják el mondani a nagy buziknak hogy honnan fuj a passat szél .. elegem van abból hogy ha már elengedet kézel ülnek a bilin akkor mindent lehet !
Igen egy senki vagyok, Te meg valaki. Mivel engem még nem moderáltak ki egyszer sem, ellentétben veled ezért könnyű kikeresned azt a hozzászólásomat amiben fenyegetődztem/most szólok, ilyet kizárt, hogy találj/, főleg a fizikumommal/hacsak nem, hogy a puhos testemtől halálra röhögöd magad/. Gondolom nem a levegőbe beszéltél, úgyhogy szívesen látnám a fenyegető kommentemet.
Nem mindenki,de neked nem ártana.Bölcsebb lennél,hidd el.Bár tőled ez a megszokott.Azt hiszed,hogy valaki vagy az emberek között.Pedig egy senki vagy és maradsz is az emberek között!Ehhez tartsd magad,ha már nem érted a normális hangnemet szücsi!A továbbiakban nem kívánok reagálni az ugatásodra.Te fenyegetőzöl folyton a nem létező "fizikumoddal" .Ennyit az álszent, "segítőkész motoros vagyok" szövegedről!Az Isten óvja motoros társainkat a hozzád hasonlóktól!
Figyelj! Nyilvános fórum, nyilvános topik amiben egy bejegyzésre reagáltam. Ha akarod, másold ki és annak add oda akinek akarod és avval hívatsz fel akivel akarsz/ha tényleg Te intézted/. Na most, mivel békés természetű vagyok, ezért óvatosan fogalmazok :LESZAROM! Te tényleg azt hiszed, hogy naki állsz fenyegetőzni/persze mások nevével/ és onnantól mindenki kussol?
Még időben írok, hogy állítsd le magadat légy oly kedves.
Ehhez is most mi közöd van egyébként? Ennyire azért ne unatkozzál!
Meghirdetett valamit, arra írtam privátban.
Eladó pár cucc.
- Dainese/Puma bőrkabát, XXL-es, 60-as méret, beépített vállprotektor, kivehető könyök-alkar protektor. Van helye gerincprotektornak is - 35.000 Ft (Új ára 120.000 volt)
- S-es méretú Alpinestars gerincprotektor, 1x volt asszonyon - 15.000 Ft
Hello! Forcefield protektor nadrág (aláöltöző) eladó. kifogástalan állapot, L-es méret.Sípcsont, térd, comb elő- oldal és fenék protektor.
Ár 35.000 Ft. ha valakit érdekel érdeklődjön az atikovacs2kukacgmail.com e-mailen
Nekem először ült motoron a barátnőm 53km/h nál kiabált hogy nehajtsak :D aznap nyomtunk egy laza 100km t mire hazaértünk kérdem milyen volt válasza 100km/h felett már izgalmas :D következőre jött Csesznek szerpentin egészen alsóörsig és haza bírta a kiképzést :D
Ez jooo Ne is mondd, kivancsi vagyok mit fog szolni hozza meg motoron se ult, nem hogy ilyen eroson. De tuti elso 1-2 alkalommal nagyon ovatos leszek a gazzal, nem akarom halalra remiszteni. Bar olyan nagyon sokat se akarom majd vinni, nem arra valo a gixxer csak feleslegesen nem szeretnek venni 30-40 ezerert sisakot, azert h egyszer legyen rajta, a probauton
csak ovatosan a gáz kezeléssel!
Én nem tudom ráveni a páromat h eljöjjön velem
1x elértük a 23at igen 23km/h-át
Már visitozott mint egy gyerek
Pedig a Darázs nem egy vadállat
Sok sikert neked
Eladóvá vált jó állapotú, Cordura (erősített textil) Xl-es méretű kabátom, kitisztítattam, szakadás nincs rajta, csúszni nem csúsztam vele, teljesen egyben van. Xl-es méretű, én 178 cm vagyok és 76 kg, de hasban erősebb embernek is jó.
Megtekinteni Balatonfüreden és környékén lehet valamint Budapesten is.
Eladó Shoei X spirit II Martyr verseny bukósisakom. Szép állapotban a képen látható karcolással. Xs-S méret, pinlock, iridium plexi.
Ár 100.000 huf
Sisak mellé megvásárolható vagy külön eladó , víztiszta plexi, zajcsökkentő gyűrű (több shoei típushoz is) új arcpárna.
Nyugi,még a végén agyvérzést kapsz.