majd megkeresem van ilyen ő azt mondja nem kell lógni a kanyarban másik pedig azt hogy de és főleg utcán nem jó nagyon kiülni. aki látta linkelje már be pls
te azt mondtad hogy azért van majréd mert kiülsz magyarázkodásra jó indok itt pedig a 3cm majrécsikosokról beszéltünk de min1
Életem második pályanapja után így nézett ki a gumim, 3000km motoros tapasztalattal. Akkor most nagyon jó motoros vagyok? Hozzáteszem, haveromé is hasonlóan nézett ki, pedig 1 kör (kecsó) 10 másodpercet kapott. Mellesleg béne szegény nem kicsit.
Linkeld már be légy szíves, nem találom. Mellesleg ne idegesítsél már fel, veled tényleg komoly gondok vannak, ha ezt nem érted. Nem azt írtam, hogy az a jó ha vki a motor mellett lóg egy enyhe kanyarban. Hanem azt, hogy egy gyorsabb kanyarban érdemes a segged kijjebb tenni. Nem a 2 centis majrécsíkkal térdelőkre gondoltam. Itt egy kép, szted Bitter mereven ül azon a kurva motoron? Beszarok... Mellesleg szegény sztem forog a sírjában az ilyen majrécsík=motorozási tudás dumától (és nem a 3-3 centi majráról beszélek, mert ott tényleg vannak bajok).
OFF
A kedves moderator idetolhatna az arcat es kitorolhetne a sok offtopic hozzaszolast, mert szvsz senki nem kivancsi a "grammarnazi" vs "roszhejesirogyerekek" szajkarate merkozesre. Az ilyenekkel vonuljatok at az uzenofalra, vagy akarhova.
Aki szeretne ide feltenni a cuccait, vagy aki eppen keresne valamit, pont az ilyenek miatt fog eltunni a sullyesztoben.
ON
Te leirtad a sajat tapasztalataidat.O meg ismet masok velemenyet mutogatja.Most eppen Bitter Sandoret.Oliver nezzel utana,mert nem tudsz motorozni. :)
Bitter Sanyinak hittunk es hiszunk is...
te azt mondtad hogy azért van majréd mert kiülsz magyarázkodásra jó indok itt pedig a 3cm majrécsikosokról beszéltünk de min1