Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

FC-MOTO?
Országba se nagyon,nemhogy pesten
Nem tudjátok, hogy Pesten hol lehet Berik bőrruhát kapni a superzone-n kívül? (egyrészest is).
de nem ám
de gondolom nem abból fogyaszt a legtöbbet....
Nem kérlek egair barátom (druszád) és az ivóvízzel foglalkozik de nem kútásó!
pap a csávó?
ÁMEN ahogy bratyeszom szokta mondani!
Akkor sajnalom.Egyszer nem szoltam hozza es mar masodjara kostol be ugy,hogy semmi koze az egeszhez.Marmint Kupecrol van szo.Szitja a tuzet feleslegesen.Na de mindegy.Ha te mondod..
Szerintem nem így van. Aki idióta az alá nem kell semmilyen állat, saját maga bomlaszt mindenféle közösséget mert ez élteti. akivel nem akarsz foglalkozni annak ne írj, és ne reagálj semmilyen formában le fog Rólad szakadni...
Latod mirol beszeltem... Az ilyen lokupec-felek adjal a lovat ala lathatod.
Mert mire gondoltál, az idióták mindig visszajönnek, sőt már itt is van tuti új gúnyában. Egy idióta hokizom aki egyszer kb 20 percre 43 éves volt tavaly adatlapján. Beteg az egyén mert ugye nem tudhatjuk hugyos vagy tökös!
Hát ez tényleg durva! Büszke lehetsz magadra
Basszus tenyleg Clam volt Pacree!Durva!
oké!
belőled is alakot csináltak csk a ringen mersz menni? nem kell elkérni vlszűleg többet motoroztam már mint te
uhh bazd meg, van egy jó kisegítő iskola felénk, ajánlom várlak a ringen nyáron, ha szeretnéd elkérlek anyutól
elől 1 hátul félcenti biztos akiülés miatt
akkor nem sokat tanultál azóta látom emg is törted de kellett az ezres
Barátom szted hazudok? Akik itt vannak régebb óta Zoli32, Cápa, stb, ők tudják h kb tavaly ilyenkor bombáztam őket a kérdésekkel (köztük hülyeségekkel is), mert akkor vettem a 600ast és vártam az első szezont. Tessék, ott se sok van te kis okos :)
*kereslek
nézz be az usaba oda írtam ne itt offoljatok már
Oliver!

Majd e-mailben keteslek,ahogy megbeszeltuk!
Persze, utcán nem szoktam gumiszélig borítani, egyszer a bükkben sikerült csak. Ezt is írtam. Amúgy mi volt itt a magyarázkodás? :D
mindenbiizonnyal ha már ezres kellett egyébként is az első gumiképed mutasd