Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Olvasgattam, hogy miket csinálgatsz majd rajta!
Nagyon patika így is, de még durvább lesz. Csak vigyázz magadra, mert ott már könnyen szétszalad a ménes.

Katayungával elégedett voltál? Sokan szidják és javíttatják a munkáját Cölöpnél!
Srácok, rossz olvasni ezt a márkaháborút, hogy csak ez vagy az jó.
Olyan ez lassan mint a gixxer vs olasz véleménycsata. Szerintem kezd
az agyatokra menni a tél, amit nem is csodálok.
Mindenki mást preferál, más tetszik. Nekem volt Dainese, és Suomy ruhám, most egy mugen race van.
Engem nem érdekel milyen ruha van rajtam, csak megvédjen, ha gáz van. Béke.
Nekem ez volt a Berik ruhám. 90 ezerért vették meg.
Szia!

Igen, ez volt az az esés. Az a problémám ezzel a végül is megvédett dologgal, hogy ez a sérülés nincs összefüggésben a védelmi funkcióval. Arra gondolok h pl egy autónál az a jó ha minél jobban gyűrődik az eleje egy ütközésnél, így csökkentve a lassulási erőt. De a ruha szakadás nélkül is ugyan úgy védett volna, sőt, ha tegyük fel több ideig csúszok a szakadt részen akkor a lyuknál mi véd? Semmi, leviszi a bőröm az aszfaltot.
Lehet, hogy így nézett volna ki, nem tudom, majd esek egyszer olyanban is egy ugyanilyet és kiderül :D Itt konkrétan a sűrű varrás miatt vékonyodott el az anyag és egyszerűen a varrás mellett szétnyílt.

Nem vettem, katayungánál szépen megjavították, bár nem volt olcsó. Köszi, imádom a drágát, az idényre elkészül a fék tuning, nyár végére meg ha minden jól megy megkapja a kipuff rendszert is pcvel ;)
Tudtommal a Berik az Arlen Ness leányvállalata, vagy valami ilyesmi.
Én az Arlen Nesst nyugodt szívvel ajánlom abban az árkategóriában. A Mugen Race és a Shox kerülendő szerintem!
Az új Berik ruháknak abszolút nem tetszik a dizájnjuk, bár ez sem elsődleges szempont!
Nem mindegyik, valamelyik európai.
Berik Mugent hagyjuk nem nézem semmibe. Alpin Dainese Spidi jó csak azt mondtam nekem a dizájn kínais lett az utóbbi években az alpinnál.
Ezt senki sem javasolta.

Mindenki olyat vegyen amilyet megengedhet magának. Én például csak azt mondom hogy ha jó áron pl ebay.-en hozzájutsz jóáron akár használt premium márkás ruhához akkor azt kell megvenni mert érzetre meg benne lenni is jobb.
A Berikem nem volt azért olyan rossz, bár a bőr minősége érezhető volt. Kényelmes volt az tuti. Az Arlen Ness ruhámat csak azért adtam el, mert egyrészes volt, nálam abszolút nyerő volt, imádtam!

A Dainese ruhám kényelmetlen volt, de biztosan strapa cucc! Az Alpinestars pedig régi kedvenc, nekem abszolút bejött.
Egyébként sajnos sok a Made In China belőle valóban, nekem mindkettő Made In Vietnam.
Ami durva, hogy a youtubeon látni Made In Srbia és Made In Romania ruhákat (Dainese, Alpinestars egyaránt)!

A kesztyűm egy egyszerűbb modell: Alpinestars SP 8, de abszolút jónak tűnik. A gerincprotektorom pedig Alpinestars Bionic Air.
Haveri körömben is ez a helyzet Alpin így néz ki a másik srác elesik texsport meg soumyban és semmi szakadás.
akkor beriket nem javasoltok?
Igen kivéve a csizmát az egy Vortice

Én meg fehér párti vagyok. Nem szar annak sem a takarítása ha szereti az ember simogatni a ruciját úgy mint én
Nem kell ahhoz lennie hogy megtapasztaljam melyik a jobb okos ember más kárán tanul. Haveromnak SMX Plus volt megszabadult tőle és Sidi Vortice van ezzel már elégedett. Kesztyűben pedig íratlan aranyszabály hogy külső varrásost nem veszünk.
Olivér!

Ezt már kitárgyaltuk azt hiszem. Erről tettél fel videót is igaz?
Akkor is azt gondoltam és most is. Azt teljesítette, amire hivatott szerintem. Megvédett.
Bár az ára miatt megértem az álláspontodat. Szerinted egy Dainese nem így nézett volna ki az esés után?

Egyébként vettél azóta másik ruhát? Az ezredes pedig nagyon baba!
Nem teljesen mert a ruházatot Vietnámban
A lényeg ott rejlik hogy míg megfogsz meg belebújsz pl egy Berik vagy mugen ruhákban és utána egy prémium (dinese alpi spidi stb) ruciban akkor észreveszed hogy miről is van szó.(marketing ide vagy oda teljesen más bőröket használnak) Amíg ez nincs meg addig itt semmilyen vélemény nem fog meggyőzni.

Elmész felpróbálod őket utána itt meg megírod hogy igazunk volt
Nem látszott a képről, de a színe baromira tetszik. Én most szándékosan vettem mindenből feketét, mivel eddig szívtam a fehér dolgokkal (tisztítás szempontjából). A többi felszerelésed is Alpinestars?
Azért nem kell az Atemtől hasra esni, kinézetre mondjuk tény, hogy nekem az egyik legszebb ruha, meg használni is szeretem, de a minőségileg nem vagyok elájulva az enyémtől. Eléggé szarul viselte, mikor a HRinges csúsztam egyet benne
Ilyen!
Nem az is egy PRO
Nem is kell tetszenie. Ahogy írta Luká, azért egy IXS bőrruha nem biztos, hogy megközelíti, de tapasztalatnak is édes kevés.
Megértenélek, ha lett volna bőrruhád legalább az egyik márkából (Dainese, Alpinestars), de gyanítom a csizmád és a kesztyűd sem ezek valamelyike.
Ott gyártják nem? Az IXS-et nem persze nincs olyan nagy marketing mögöttük.
Luká! Én nem szerettem volna erősen fogalmazni, de megnyugodtam, hogy lesz, aki tudja miről beszélek. Most egy 2 részes GP Pro bőrruhám van egyébként és baromira elégedett vagyok. A korábbi Dainesem a kanyarban sem volt.

Neked milyen van? A képen az egy Atem?
Nem üti mivel külső varrásos olyan nekem alapból nem kellene.
A tied nem ilyen Az nem tetszik, ez jó.
Az Alpn túl kínai A lényeg hogy képben vagy barátom.
Ha az Alpi az akkor az IXS-ed micsoda