Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bizony,pontosan
Mondom, hogy kemény vagy
Ott a pont
Csivavás? Harmat gyenge vagy öreg...
nagyon okos vagy valami mentalista
Előtte egy csivavás profilkép volt, de azért ez mégis csak keményebb Dehogy kötözködöm
azt sem értem mitől lennék troll
Hidd el,hogy a trolloknak olyan bűze van,hogy még monitoron keresztül is lehet érezni! Ne kötözködj!
revit, ixon ezeket valaki forgalmazza itthon?
Ezt Én sem értem. Monitoron keresztül, hogy érzi a szagod
Jó, hát azért Te sem 12 évesen regeltél
Bocikám!

Legyen egy jó napod, ZX9 topik dec.24., ott megnézheted, hogy ki megy az idegeidre
elbeszélünk egymás mellett te írtad h te sem vagy szent tehát gondolom húzod neki az hogy nincs majréd nem értem miért túlválallás. a motorosrendőr is leteszi a motort a gumipereméig ha megkell fordulnia valahol így nem értem, ha mondjuk én úgyanúgy közlekedek mint te és leteszem a kanyarban akkor az miért felelőtlenebb mint a kanyarban becsokizni az egyenesben pedig lőni neki bocs ha sértő volt valami de nem értem ezt a logikát amit követtek
ok de akor sem értem miért kell büdös trollozni ha nem egyezik a véleményünk
Nyílván nem izgat,ha egyszer benézel egy kanyart.De,arra van kitalálva,csak nem közúton kell menni,mint a meszes.Arra ott van a pálya.
Ez hosszú sztori,de már több,mint 3 éve regisztráltam!
nézegetem az fcmotot és mit találtam azoknak akik szerint az ixs nem olyan minőségi mint az alpin
http://www.fc-moto.de/Alpinest...
http://www.fc-moto.de/IXS-GP-T...
6hónapja regiztél és én vagyok a troll fura a gondolatmented
Kupec!

Zárásként.. Korábban ejj,de nagyon hangoztattad,hogy arc nélkül mennyire hiteltelen valaki... Mégis folyton azok mellé állsz,akiknek semmilyen valós adata nem szerepel a profiljukon.Arról nem is beszélve,hogy téged se sokan láttak még fotón sem.. Netán szégyelled a fizimiskádat.. ?! További minden jót a szezonkezdetig!
te is személyesked hol adtam neked ilyen hangnemet? indoklást is kérhetnék? kíváncsi vagyok h akinek majrája van az miért is motorozik jól
ez miért ostobaság ember? hol füg össze hogy megbecsülöme a motrom azzal h kanyarban döntöm nem erre van kitalálva?
Te is csak egy újabb büdös troll vagy(esetleg egy régi)!Akkor leírom:nem függ össze a kettő,na most boldog vagy?
Ember,ugye csak megjátszod,hogy ilyen ostoba vagy?Neked a motorozás,maga a félelem,és arról szól....csak gratulálni tudok
ez sem válasz a kérdésre de hallgatás/terelés = beleegyezés