Azért azt se mondjuk már, hogy a majrécsík hiánya egyenesen arányos a motorozási tudással. Pl egy olyannak aki ül a motoron, mint egy darab szar mereven, annak ugyan olyan tempónál jó hogy kisebb lesz a csík, mint annak aki kiül kicsit. Motoroztam már nem egyszer 0 majrécsíkos embereket kanyarban csak amiatt, mert én kiültem, így nem kellett gumiszélig dönteni. Persze pályán nekem is eltűnik, de utcán sztem felesleges ezzel menőzni, mert egyszer legyen kisebb a tapadás és amíg a merev testű alól kiszalad a motor, addig nálam ugyan olyan tempónál kiülve nem lesz semmi gond.
Amit viszont sosem értettem, hogy ha valaki valakinek a nemtetszését fejezi ki a motorjával-ruhájával kapcsolatban, akkor egyből úgy érzi, hogy a becsületébe gázoltak és azonnal megy a feszülés..........bizony a hősök a neten születnek
3 másodperces szexekhez
Ugyhogy érd be ezzel.
http://youtu.be/H8oltbHTZVo
Na emberek, itt egy ab-original kenguru, Tőle lehet kérdezni a bőrről
Amit viszont sosem értettem, hogy ha valaki valakinek a nemtetszését fejezi ki a motorjával-ruhájával kapcsolatban, akkor egyből úgy érzi, hogy a becsületébe gázoltak és azonnal megy a feszülés..........bizony a hősök a neten születnek