Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ne mis kell de sajnos nem vagyok olyan kemény mint itt egyesek
elírás
gondolom Bitter Sándor neve mond neked valami ő egyszer elmondta a véleményét a kiülős technikáról nézz utána
ja de jól néz ki arra kíváncsi lennék h lehet drágább a alpinstarnal
Én is így nyomom, evvel kompenzálom a kardán reakciókat
Vajon hol lehet a "Mentsük meg a magyar nyelvet" mozgalom "Maradj igaz" nevű harcosa
kivéve ha valahova beficcent a darázs
Én meg olyat láttam aki egyenesben is ugy tornázott mintha a magyarvándort gyakorolná.
Azért azt se mondjuk már, hogy a majrécsík hiánya egyenesen arányos a motorozási tudással. Pl egy olyannak aki ül a motoron, mint egy darab szar mereven, annak ugyan olyan tempónál jó hogy kisebb lesz a csík, mint annak aki kiül kicsit. Motoroztam már nem egyszer 0 majrécsíkos embereket kanyarban csak amiatt, mert én kiültem, így nem kellett gumiszélig dönteni. Persze pályán nekem is eltűnik, de utcán sztem felesleges ezzel menőzni, mert egyszer legyen kisebb a tapadás és amíg a merev testű alól kiszalad a motor, addig nálam ugyan olyan tempónál kiülve nem lesz semmi gond.
Azért nem féltelek
Aztán mondanád neki, hogy pont annyi ideje volt mint neked, miért nem osztotta be
nagy része kenguru azt látom,de akkor is rohadt drága,a tonhal nem kerül ennyibe
Nem tudtál a szemébe nézni, ugye
de jó lenne egy ilyen otthonra
3 másodperces szexekhez
nem tudom de ennyit az ixsről igaz stay true és luká?
engem betalált mindkettő utána pedig ferdítik a dolgot h ők jöjjenek ki jól belőle
Kár hogy nincs hulatáncossmile mer beraknék ennek örömére vagy 20-at.
Ugyhogy érd be ezzel.

http://youtu.be/H8oltbHTZVo
Mivel az utóbbi időben visszafogott voltál, kénytelen voltam új játszópajtások után nézni.........azért tudod, hogy sosem csalnálak meg

Na emberek, itt egy ab-original kenguru, Tőle lehet kérdezni a bőrről
A tied például kicseszett randa.
ez mi a geciből van,pandából???
Na de Én bírom/szeretem

Amit viszont sosem értettem, hogy ha valaki valakinek a nemtetszését fejezi ki a motorjával-ruhájával kapcsolatban, akkor egyből úgy érzi, hogy a becsületébe gázoltak és azonnal megy a feszülés..........bizony a hősök a neten születnek
Mivanitten gyöngyösön?
Ne higgy el mindent amit mondanak
ja most veled is kötekszik ő persze nem troll 6 hónapos /3 éves hosszú story/ nick és duma az van