Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a marhabőr kérdést nem neked ment nem tudom eldnteni melyik a jobb
Sziasztok!
Eladó Forma Freccia motoros csizmám!
1 évet használtam, az eladás oka az , hogy mikor a Shoxban megvettem fehérből csak 47 -es volt , szerelem volt első látásra és a szívemre hallgattam , megvettem. :)
Hát nem kellett volna, mert csak két zokni felvételével használva nem lötyög benne a lábam!
CSere is érdekel 45-ös csizmára , akinek van és nagyobb kell!
Ha pedig valaki megvenné akkor 40.000Ft eladó.
Az új ára 59.000 Ft
http://www.shox.hu/forma-frecc...
Ez is teljesen jó szerintem! Nálam abszolút favorit!
Akkor jól gondoltam! Írtam e-mailt!
Valóban nem a legfrissebb. Én 2008-ban vettem használtan Angliából. Újként megfizethetetlen lett volna... Gondolom marhabőr, legalábbis az van beleírva, hogy 100% cow.
Ez elméletileg SMX, bár volt ettől egy csúcsabb SMX, műanyag púppal a hátán, na az brutál! De az annyiba került mint a motorom, úgyhogy csak a nyálam csorgatom rá azóta is.
Szia igen én voltam, de úgy látom elírtam az email címem, a helyes: zombori.attila5@gmail.com, kérlek írj rá választ, köszi!
Szia!

Véletlenül nem te írtál a hirdetésemre?
Csak mert válaszoltam az ott megadott e-mail címre ( zombori.attila@gmail.com), de valami elírhattál, mert egy másik szintén motoros Zombori Attila válaszolt erről a címről, de nem ő írt a képes motoros hirdetésemre!

Köszi a választ!

Üdv!
Sziasztok, nem tudjátok, hogy hol lehet kapni még Berik bőrruhát Budapesten a Superzone-n kívül?
Kenguru vagy marhabőr?
Ez milyen típus? Nem a legfrisebnek tűnik azért lehet made in italy
Jol írjak mindkettőnél , h te fizeted a postát .
Ez talan segit valamennyit:
https://www.berikbrand.com/con...

Bar ugye proba nelkul tenyleg para, de ha nem jo, akkor siman visszakuldheted es kutya kotelesseguk kicserelni. Sot - bar ez masik kulfoldi webshopnal volt, de szerintem itt is igy mukodik - a csomagban valoszinuleg automatikusan kapsz egy nyomtatvanyt, amiben refund-ot, vagy cseret kerhetsz. Vagy ha nem kuldenek, akkor itt talalod:
http://www.fc-moto.de/WebRoot/...
Szerintem nem kell felni ettol a dologtol. Az egyetlen szopo a visszakuldesben az az, hogy te fizeted a visszakuldest, bar ezzel kapcsolatban kicsit ellentmondasos az oldal, mert a fenti doksiban azt irja, hogy "We will charge every cost and any return debit note
concerning our T&C" a Terms & Conditions resz alatt viszont ezt: "The buyer is responsible for all shippings costs related to the return of the goods"

Nekem egyebkent ilyenem van 52-es meretben: http://thumbs.ebaystatic.com/d...
180 cm magas vagyok, 81 kilo. A nadrag egy picit rovid, eppen a bokam folottig er, hogyha leulok, de nekem pont igy a jo, mert igy kenyelmesen be tudom huzni a csizma cipzarjat. Egyebkent mindenhol passzos. A perforalt reszek miatt eleg jol szellozik, hogyha tud haladni az ember, bar en Helly Hansen dry alaoltozovel hasznalom, mert ha megizzadsz, akkor egyedul eleg nehez lerangatni magadrol. Tartosabb esoben szinten a perforalt reszek miatt eleg hamar "behugyoztam" erzese tamad az embernek - de erre meg kitalaltak mar az esoruhat.
+1 az Alpinestars-ra.
Én is estem már benne, és valahogy karcmentes maradt. Mondjuk én szerencsére tudtam hemperegni, nem szorultam be a gép alá.
Atom kényelmes, egynapos kimozdulásokra meg csakis egyrészes!
Ja, és all in egy made in Italy-val.
vagy a knox
forcefield
Nem titok, 45ezer volt kesztyűjavítással együtt. A fullos javítás 100 körül lett volna, de ott cserélték volna karbon szövetre (vagy h hívják) a lábrészen a szövet részeket. Dobj egy emailt vagy jelölj be facen és szólj ha jössz.
meghalt a buli
Ha nem titok mennyi volt a ruhajavítás? Az ezredest szerintem lesz szerencsém élőben is megcsodálni, mivel sokat járok Makóra. Dolgoztam a Hagymatikumban úszómesterként és 2 évig ott fociztam Makón! Én is szeretnék ezt-azt eszközölni a ciberén, de egyelőre nincs meg rá a keret!
igen,tök rendben van
Nagyon király lesz ha minden meg lesz rajta amit tervezek, csak annyiba fog kerülni, hogy inkább nem is akarom tudni :)
Vigyázok, eddig egy 500kmt mentem vele, sztem nem lesz gond, nagyon élvezem. A régimen el volt tekergetve a futómű, ezen gyári egyenlőre, de sokkal jobbnak érzem. Főleg ha megkapja a teljes beállítást a súlyomhoz plusz első telóba öhlins rugókat új olajjal.

Katayungás csaj hozzáállása volt inkább bicskanyitogató, párszor kiakasztott. Munkájukkal nme volt gondom, persze több pénzből még szebben meg tudták volna csinálni.
ez a terv(vagy álom:D ),de én egy kis kéket is akarok bele,meg azt a kis sárgát,de itt ilyen nincs...próba nélkül meg nem merem megvenni
Egy idősebb miskolci motorostársunk vette meg. Durva volt, mert a távolság miatt csak a posta jöhetett szóba.
Előre elutalta a 90 ezres vételárát, bár előtte leméretem mindenhol és felpróbáltattam egy hasonló alkatú ismerősömmel a ruhát, majd elküldtem neki a fotót! Nagyon meglepődött a ruha állapotán élőben, bár szerintem a képeken is látszik, hogy patika volt!
nem is rossz
Na ennek tetszik az egyszerűsége! Fekete-fehérben fasza! Ilyen veszel?
Szia Vaszi!

Szerintem abszolút egészséges a "vita", ha egyáltalán annak nevezhető.
Én nem érzem egyik félnél sem a rosszindulatot. A srác részéről volt egy igen erős kijelentés egy prémium kategóriás márkára, ráadásul úgy, hogy még összehasonlítási alapja sem volt. De ezt sem rosszindulattal írta szerintem. Ezért nem értem a hozzászólásodat!

Ma is megnéztem a videódat! Baromi szépen szól! Nagy álmom egy Daytona 675!