Sziasztok!
Eladó Forma Freccia motoros csizmám!
1 évet használtam, az eladás oka az , hogy mikor a Shoxban megvettem fehérből csak 47 -es volt , szerelem volt első látásra és a szívemre hallgattam , megvettem. :)
Hát nem kellett volna, mert csak két zokni felvételével használva nem lötyög benne a lábam!
CSere is érdekel 45-ös csizmára , akinek van és nagyobb kell!
Ha pedig valaki megvenné akkor 40.000Ft eladó.
Az új ára 59.000 Ft http://www.shox.hu/forma-frecc...
Valóban nem a legfrissebb. Én 2008-ban vettem használtan Angliából. Újként megfizethetetlen lett volna... Gondolom marhabőr, legalábbis az van beleírva, hogy 100% cow.
Ez elméletileg SMX, bár volt ettől egy csúcsabb SMX, műanyag púppal a hátán, na az brutál! De az annyiba került mint a motorom, úgyhogy csak a nyálam csorgatom rá azóta is.
Véletlenül nem te írtál a hirdetésemre?
Csak mert válaszoltam az ott megadott e-mail címre ( zombori.attila@gmail.com), de valami elírhattál, mert egy másik szintén motoros Zombori Attila válaszolt erről a címről, de nem ő írt a képes motoros hirdetésemre!
Bar ugye proba nelkul tenyleg para, de ha nem jo, akkor siman visszakuldheted es kutya kotelesseguk kicserelni. Sot - bar ez masik kulfoldi webshopnal volt, de szerintem itt is igy mukodik - a csomagban valoszinuleg automatikusan kapsz egy nyomtatvanyt, amiben refund-ot, vagy cseret kerhetsz. Vagy ha nem kuldenek, akkor itt talalod: http://www.fc-moto.de/WebRoot/...
Szerintem nem kell felni ettol a dologtol. Az egyetlen szopo a visszakuldesben az az, hogy te fizeted a visszakuldest, bar ezzel kapcsolatban kicsit ellentmondasos az oldal, mert a fenti doksiban azt irja, hogy "We will charge every cost and any return debit note
concerning our T&C" a Terms & Conditions resz alatt viszont ezt: "The buyer is responsible for all shippings costs related to the return of the goods"
Nekem egyebkent ilyenem van 52-es meretben: http://thumbs.ebaystatic.com/d...
180 cm magas vagyok, 81 kilo. A nadrag egy picit rovid, eppen a bokam folottig er, hogyha leulok, de nekem pont igy a jo, mert igy kenyelmesen be tudom huzni a csizma cipzarjat. Egyebkent mindenhol passzos. A perforalt reszek miatt eleg jol szellozik, hogyha tud haladni az ember, bar en Helly Hansen dry alaoltozovel hasznalom, mert ha megizzadsz, akkor egyedul eleg nehez lerangatni magadrol. Tartosabb esoben szinten a perforalt reszek miatt eleg hamar "behugyoztam" erzese tamad az embernek - de erre meg kitalaltak mar az esoruhat.
+1 az Alpinestars-ra.
Én is estem már benne, és valahogy karcmentes maradt. Mondjuk én szerencsére tudtam hemperegni, nem szorultam be a gép alá.
Atom kényelmes, egynapos kimozdulásokra meg csakis egyrészes!
Ja, és all in egy made in Italy-val.
Nem titok, 45ezer volt kesztyűjavítással együtt. A fullos javítás 100 körül lett volna, de ott cserélték volna karbon szövetre (vagy h hívják) a lábrészen a szövet részeket. Dobj egy emailt vagy jelölj be facen és szólj ha jössz.
Ha nem titok mennyi volt a ruhajavítás? Az ezredest szerintem lesz szerencsém élőben is megcsodálni, mivel sokat járok Makóra. Dolgoztam a Hagymatikumban úszómesterként és 2 évig ott fociztam Makón! Én is szeretnék ezt-azt eszközölni a ciberén, de egyelőre nincs meg rá a keret!
Nagyon király lesz ha minden meg lesz rajta amit tervezek, csak annyiba fog kerülni, hogy inkább nem is akarom tudni :)
Vigyázok, eddig egy 500kmt mentem vele, sztem nem lesz gond, nagyon élvezem. A régimen el volt tekergetve a futómű, ezen gyári egyenlőre, de sokkal jobbnak érzem. Főleg ha megkapja a teljes beállítást a súlyomhoz plusz első telóba öhlins rugókat új olajjal.
Katayungás csaj hozzáállása volt inkább bicskanyitogató, párszor kiakasztott. Munkájukkal nme volt gondom, persze több pénzből még szebben meg tudták volna csinálni.
Egy idősebb miskolci motorostársunk vette meg. Durva volt, mert a távolság miatt csak a posta jöhetett szóba.
Előre elutalta a 90 ezres vételárát, bár előtte leméretem mindenhol és felpróbáltattam egy hasonló alkatú ismerősömmel a ruhát, majd elküldtem neki a fotót! Nagyon meglepődött a ruha állapotán élőben, bár szerintem a képeken is látszik, hogy patika volt!
Szerintem abszolút egészséges a "vita", ha egyáltalán annak nevezhető.
Én nem érzem egyik félnél sem a rosszindulatot. A srác részéről volt egy igen erős kijelentés egy prémium kategóriás márkára, ráadásul úgy, hogy még összehasonlítási alapja sem volt. De ezt sem rosszindulattal írta szerintem. Ezért nem értem a hozzászólásodat!
Ma is megnéztem a videódat! Baromi szépen szól! Nagy álmom egy Daytona 675!
Eladó Forma Freccia motoros csizmám!
1 évet használtam, az eladás oka az , hogy mikor a Shoxban megvettem fehérből csak 47 -es volt , szerelem volt első látásra és a szívemre hallgattam , megvettem. :)
Hát nem kellett volna, mert csak két zokni felvételével használva nem lötyög benne a lábam!
CSere is érdekel 45-ös csizmára , akinek van és nagyobb kell!
Ha pedig valaki megvenné akkor 40.000Ft eladó.
Az új ára 59.000 Ft
http://www.shox.hu/forma-frecc...
Ez elméletileg SMX, bár volt ettől egy csúcsabb SMX, műanyag púppal a hátán, na az brutál! De az annyiba került mint a motorom, úgyhogy csak a nyálam csorgatom rá azóta is.
Véletlenül nem te írtál a hirdetésemre?
Csak mert válaszoltam az ott megadott e-mail címre ( zombori.attila@gmail.com), de valami elírhattál, mert egy másik szintén motoros Zombori Attila válaszolt erről a címről, de nem ő írt a képes motoros hirdetésemre!
Köszi a választ!
Üdv!
https://www.berikbrand.com/con...
Bar ugye proba nelkul tenyleg para, de ha nem jo, akkor siman visszakuldheted es kutya kotelesseguk kicserelni. Sot - bar ez masik kulfoldi webshopnal volt, de szerintem itt is igy mukodik - a csomagban valoszinuleg automatikusan kapsz egy nyomtatvanyt, amiben refund-ot, vagy cseret kerhetsz. Vagy ha nem kuldenek, akkor itt talalod:
http://www.fc-moto.de/WebRoot/...
Szerintem nem kell felni ettol a dologtol. Az egyetlen szopo a visszakuldesben az az, hogy te fizeted a visszakuldest, bar ezzel kapcsolatban kicsit ellentmondasos az oldal, mert a fenti doksiban azt irja, hogy "We will charge every cost and any return debit note
concerning our T&C" a Terms & Conditions resz alatt viszont ezt: "The buyer is responsible for all shippings costs related to the return of the goods"
Nekem egyebkent ilyenem van 52-es meretben: http://thumbs.ebaystatic.com/d...
180 cm magas vagyok, 81 kilo. A nadrag egy picit rovid, eppen a bokam folottig er, hogyha leulok, de nekem pont igy a jo, mert igy kenyelmesen be tudom huzni a csizma cipzarjat. Egyebkent mindenhol passzos. A perforalt reszek miatt eleg jol szellozik, hogyha tud haladni az ember, bar en Helly Hansen dry alaoltozovel hasznalom, mert ha megizzadsz, akkor egyedul eleg nehez lerangatni magadrol. Tartosabb esoben szinten a perforalt reszek miatt eleg hamar "behugyoztam" erzese tamad az embernek - de erre meg kitalaltak mar az esoruhat.
Én is estem már benne, és valahogy karcmentes maradt. Mondjuk én szerencsére tudtam hemperegni, nem szorultam be a gép alá.
Atom kényelmes, egynapos kimozdulásokra meg csakis egyrészes!
Ja, és all in egy made in Italy-val.
Vigyázok, eddig egy 500kmt mentem vele, sztem nem lesz gond, nagyon élvezem. A régimen el volt tekergetve a futómű, ezen gyári egyenlőre, de sokkal jobbnak érzem. Főleg ha megkapja a teljes beállítást a súlyomhoz plusz első telóba öhlins rugókat új olajjal.
Katayungás csaj hozzáállása volt inkább bicskanyitogató, párszor kiakasztott. Munkájukkal nme volt gondom, persze több pénzből még szebben meg tudták volna csinálni.
Előre elutalta a 90 ezres vételárát, bár előtte leméretem mindenhol és felpróbáltattam egy hasonló alkatú ismerősömmel a ruhát, majd elküldtem neki a fotót! Nagyon meglepődött a ruha állapotán élőben, bár szerintem a képeken is látszik, hogy patika volt!
Szerintem abszolút egészséges a "vita", ha egyáltalán annak nevezhető.
Én nem érzem egyik félnél sem a rosszindulatot. A srác részéről volt egy igen erős kijelentés egy prémium kategóriás márkára, ráadásul úgy, hogy még összehasonlítási alapja sem volt. De ezt sem rosszindulattal írta szerintem. Ezért nem értem a hozzászólásodat!
Ma is megnéztem a videódat! Baromi szépen szól! Nagy álmom egy Daytona 675!