Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mivel te osztod az észt, így nem írhatom másnak. Mondjuk kár személyeskedni, hiszen olyan, mintha a falnak beszélnék. Az is ilyen szinten áll kb.
Nem tudsz semmit az előzményekről, de dobálózol a nagy szavakkal. Nevetséges. Kupec pedig nem először szítja a tüzet. Tévedtem vele kapcsolatban ezek szerint.
Azt mondja generáció! :D
1996-os születésével mondja a nagy fiú!
Vannak gondok.
Ha már itt tartunk Uram! Hogy vannak a lovaid? Megy a kereskedés?
most is személyeskedsz a gerinc nálad hiányozhat ha ilyen feljelentgetős vagy
"A tuti szó jelentése: biztos, például tutira megy, biztos a dolgában.
Olasz eredetű szó, a magyarba német közvetítéssel került. "
Nem izgultam, csak röhögtem rajtatok. Káröröm?????? Ne legyél csacsi
Nem csak szeretsz belekötni mások vitáiba úgy látom, de sajnos elég tájékozatlan vagy ismét. Először ugye poénnak bedobod a tuti szavunkat, amivel mellélőttél, mivel egy jövevényszóról van szó. Ha utána néztél volna, hogy mit jelent a "straight edge" és az ehhez a mozgalomhoz tartozó "stay true" kifejezés, akkor nem lennél ennyire "vicces" !

Továbbá elnézésedet kérem, hogy számodra taszító az, amikor valaki elvégez egy felsőoktatási iskolát és esetleg a magyar nyelven kívül beszél idegen nyelvet is. Ez a jó magyar mentalitás, nemde?

Kérlek javíts ki, ha valamiben tévedtem volna!
De én úgy néztem,hogy francia eredetű a tout szóból
milyen igaz ennél a generációnál ez vagányabb az ő szavait használva a feljelentésről valaki felvilágosíthatna mert durva hogy eddig elmennek itt emberek egyáltalán ez miért volt?
Mik a tények?Ezt nem értem..
Tuti szavunk tényleg van(tolvajnyelv)
Lett volna ötletem, hogy téged mikor és hova kellett volna felnyomni, de arról sajnos már lemaradt az emberiség.
Nem történt ilyen egyébként. Kár, hogy ilyen hamar tereled a szót, pedig annyira látszott a tapasztaltságod és a hozzáértésed.
Tiszteletben tartom a világmegváltó törekvéseidet. Viszont, ha ennyire szíveden viseled a magyar nyelv sorsát, akkor miért nem volt jó a "maradj igaz" nick? Angolul vagányabb?
Bizony azok a fránya tények. Történt valami? Itt izgultál jó magyar módra, hogy legyen valami. Történjen valami olyan, amin lehet kárörvendeni. Azt persze már nem olvastad, hogy megbeszéltük privátban, mivel egymással volt gondunk.

Egyébként a tuti szavunk egy jövevényszó, az olasz tutto szó után. Szerinted mégis pont olyan, mint mondjuk a "vok", a "kilcsi" vagy a "műxik" !
tényleg felnyomtál valakit?
Azért a tények azok tények. Nincs ezzel semmi gond, Te ilyen vagy, más meg más.
*mint a tuti szavunk!
mi motorolni szoktunk
motrokozok
Tudom. Arra reagáltam, amit beírtál.
Bár ezek szerint te úgy gondolhatod, hogy a : műxik, fidjelmedbe, vok, sztem, szted,akor,,kilcsi,mijet "kifejezések" pont annyira rendben vannak, tuti szavunk !
Nem rád gondoltam
tessék? feljelentett valakit? durvább akkor az oldal mint 4éve
te írtad h a szüleimtől kaptam amotorokat ezzel bajod?
nem kérdegetem ők ajánják fel ha ez megnyugtat idén lesz saját nagygépem
nem érzem mgama gp pilótának
Drága jó kupec uram! Természetesen. Viccesnek érzed, de attól még nem az sajnos. Ahogy érzed azért, csak nyugodtan!