Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sztem ha normálisan írnék akkor sem
Nem az a baj,hogy trehányul gépelsz,hanem emiatt,meg a KURVA VESSZŐK HIÁNYA miatt sokszor nem lehet kihámozni mi a faszot akarsz írni!!!!!
oké,hogy fiatal vagy,de 16 éves BUTA picsák chatelnek így.Igen,ez bosszantó!S ez így NEM is mehet tovább!
S.M. Tiltsátok ki a gecibe!
Továbbra is csak gúnyolódni tudsz.
Ha neked így jó, akkor legyen.
Lehet, hogy ezért nem érti?
Azt Én sem
folyamatosan azal jösz h kaptam a motorjaim ha ígyis van közöd?
ismerősi körömben van ne tudod felfogni? tudok véleményt mondani róla de ha nem lenne akkor is jogom van hozzá
azt írtam h a majré és a motorozási tudás egyenesen arányos egymásal
nem volt rajtuk majrá most lenézel mert neked 600 van?

bocs trehányul gépelek sorry
Konkrétan semmi gondom nincs veled. Hogyan is lehetne, hisz nem is ismerjük egymást, ami esetleg gondot okozhatna. A rossz hír számodra az/és remélem most ülsz/, hogy anélkül is véleményt lehet nyilvánítani dolgokról, szituációkról, hogy bármi közöm lenne hozzá és nem kell hozzá megvárni, hogy engedélyt adj rá Azt meg, hogy ezt személyes sértésnek veszed, gondolom a homokozóban elvett műanyag vödör elvesztése okozhatja
Mondjuk ez mind igaz
(szerintem a dainese ,meg az alpin mégis csak világmárkák..)
A kupeces sztorit meg nem ismerem
A szüleidre egy rossz szavam nem volt szerintem. Annyit írtam először is, hogy sokan vannak sajnos, akiknek a kettes érettségire megveszik a motort, hogy legyen mivel villogni! Konkrétan a te szüleiddel mikor "jöttem" én?
Én nem szeretnék vitázni.
Pacree esetében, ami zavart. Leírta, hogy neki a Dainese jobban bejön, mint az Alpine. Világos. Ízlések és pofonok. Mindezt úgy fogalmazta meg, hogy az Alpinestars bőrruhának gagyi kínai dizájnjuk van... Na most tette mindezt úgy, hogy sem Dainese, sem Alpinestars ruhája nem volt még. Neki van egy IXS bőrruhája arról nyugodtan mondjon véleményt, mert nyilván tudja, hogy milyen! Viszont egy olyan dologról ne írjon már ilyen lenézően, amihez nem volt még köze. Arról nem beszélve, hogy az Alpinestars és a Dainese is elég drága márkák. A következő az volt, hogy nem tudok motorozni, mert nagy a majrécsík a motoron. OK. Nem tudok. Nem döntöm annyira, de meg van az oka.Nem egészségesen motorozok, mert nem feszegetem a határaimat motorozás közben. OK. Legyen igaza. Csak mindezt úgy írja, hogy eddig volt egy RS 125 és egy YZF R 125 motorja, jelenleg semmilyen. Ez a mindenhez "hozzáértés" zavart. Szerintem ez nem véleménynyilvánítás volt részéről, de mindegy!

A másik pedig a szembetűnő helyesírási hibák. Arról nem beszélve, hogy ott van az automatikus ellenőrző program...

Kupecnél csak annyi, amit írtam. Az ő esetében érzem a személyeskedést, hiszen sosem szóltam hozzá, de már kétszer is megtalált!
Az a bibi,hogy abba a hibába esel amibe én is rendszeresen(sajnos),hogy belemész a részletekbe,ha nyalni akarnék azt írnám alapos vagy,de itt inkább az alapost a nem felületes ellentéteként értem,viszont az embereket (megint nagy sajnos)nem érdeklik a részletek...
nekem is mindig azt mondják(főleg nők ),hogy miért kötekedek,pedig csak boncolgatom a dolgokat,s ezt vajmi kevesen látják át..
vagy valami ilyesmi
szüleimmel jöttél személyeskedtél gunyolodtál
Nem abban,a sértettségben...(s aztán ugye visszatámadsz,s sosincs vége a párbeszédnek:D)
Jogos,hogy ne szóljon bele,de ez a fórum hm,"szépsége"
De minek veszekedtek,így nem jutok közelebb a berik ruhámhoz
Ezt sem neked írtam egyébként.
Szerintem a veled történt vitában oda-vissza mentek a dolgok, ahogy annak lennie kell.
Hiába nem fogadod el, teljesen elferdítetted a kiindulási okot. Mivel kupec ott sem volt abban a galériában, ahol a vita zajlott, így nem is lehet tudatában az előzményeknek, mégis osztja az igét meg a nagy igazságait! Javíts ki, ha tévedek Pacree!

Nastroazzuro remélem te is olvasod ezt. Mármint szerinted is van igazság kupec egyik kommentjében, de szerinted, ha nem volt ott annál a galériánál, ahol mondjuk Pocses ott volt és azt javasolta, hogy hagyjam rá és tiltsam Pacreet, akkor mégis mi alapján foglalt állást ezen vitában?????????
Nem érted sajnos. Akkor sem voltál képben és ez azóta sem változott.
Arra sem tudtál érdemben válaszolni, hogy velem konkrétan mi a gondod? Mivel már másodszor találsz meg úgy, hogy hozzád sem szóltam!
te mit értesz gunyolódás alatt? mert velemszemben csináltad
Mire gondolsz konkrétan? Van egy vita A és B között. C a közelében sem jár a dolognak, nem is tudja az előzményeket, majd egyszer csak belép a vitába és osztogat. Nem értem, hogy miért kell egy harmadik személynek beleszólnia? Pláne, hogy az előzményt is lusta visszakeresni.
Hacsak így nem..
Arra nem vagy képes, hogy leírd normálisan a nick nevemet. A többi pedig megint csak halandzsa.
De most komolyan, vett a neved alatt valamit? Vagy hitelt vett fel a nevedre?
Tompi! Ki mondta, hogy aberrált vagy? Ne csinálj magadból mártírt
Ebben mondjuk van igazság
Tök pártatlanul stay
Sajnos képtelen vagy arra válaszolni, amit kérdeznek. Leírtam a tényeket, de te semmibe sem vetted. Kicsit ellentmondasz saját magadnak, de nem gond. Akkor sem vetted a fáradtságot, hogy visszakeresd az előzményeket, inkább gúnyolódtál egy sort, mert attól jobb lesz neked biztosan!
Neked nem volt semmiféle nézőpontod, arról nem beszélve, hogy sok közöd, érintettséged nem volt egyik vitában sem.
valaki bebukta bukó clam valaki kesztyűzik true say és kupec csizmáskodik