Nem veszed észre magad. Másokat is megbotránkoztat az a mocsok, ami a szádból ömlik "magyar nyelven" ! Mire legyek irigy? Arra, hogy mások motorját kéregeted el, hogy motorozhass? Azért, mert te gp pilótának érzed magadat, még érhet baleset önhibádon kívül (mások motorjával)! Ennyi a felelősségérzeted, nem több! Vagy az IXS bőrruhádra irigykedtem? Nem értem mi az irigység ebben, de te biztosan tudod.
neked fáj hogy a szüleimtől kapok bármit is? közöd? irgység árad a szavaidból az ilyenektől mint te hányok már bocsás meg
pár elírás pár rövidítés a motrot pedig bizonyos régiókban ahsználjak ahogy az ottholt is
+ tudtommal ez nem a kazinczy fórum
Ugatni nálatok szokás szerintem, de ez jól látszik a hozzáállásodból. Anyu, apu megveszi a "mocikát" neked a kettes érettségiért jutalomként, hogy falhasd a "kilcsiket" vele a nem kínai "bőrrucidban" ! Ilyen helyesírással leégne a pofámról a bőr, de szerintem neked ahhoz túl vastag van a képeden! 4 éve voltál itt utoljára 16 évesen, de eszed nem lett több az biztos. A mondatot nagybetűvel kezdjük és a vesszőt sem ártana használni, a mondatvégi írásjelekről nem is beszélve.
nem
nekem beszólsz az írásomért akkor a oszt jóccakára miért nem ugatsz?
ott kezdődnek a gondok h 4 éve voltam itt utoljára de semisem változott van egy túlokos alak mindig.
egyszer mondtam neki nem tetszőt azóta megtalál nem is neki írta de kötözködik személyeskedi jó magyar szokás szerint
"hagyd a fenébe ifjú titán még egy évvel idősebb csak mint a fiam. "
"Olvastam, nem leszel! Blokkold oszt jóccakát."
Tudod csak a hülyékre kell ráhagyni!
Esetleg, ha itt valaki dekódolná azt, amit pacree bepötyög, azt megköszönném! A következő szavakat nem igazán értem a szótárából:
műxik, fidjelmedbe (!!!), vok, sztem, szted,akor (őskor, ókor?!),motrok (!!!), paci (lőerő?!),kilcsi (!!!),alpinestír (?!), moci,mijet (!!!)
csak kíváncsi voltam működik e atiltás mivel én is tiltottalak volna téged de akkor nem műxik a galériád alatt nem tudok válaszolni az értelems arcoknak akik nem hisztiznek be mint te se baj
A "tuti" az rendben van?