Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak óvatosan kérdeznék, mivel nem szeretném, ha feljelentenél
A "tuti" az rendben van?
Nem veszed észre magad. Másokat is megbotránkoztat az a mocsok, ami a szádból ömlik "magyar nyelven" ! Mire legyek irigy? Arra, hogy mások motorját kéregeted el, hogy motorozhass? Azért, mert te gp pilótának érzed magadat, még érhet baleset önhibádon kívül (mások motorjával)! Ennyi a felelősségérzeted, nem több! Vagy az IXS bőrruhádra irigykedtem? Nem értem mi az irigység ebben, de te biztosan tudod.
akkor te motrotolni mész vagy motrokolni?
De én motroK-ot írok,nem motrot.Tudom,hogy nem létező szó,de ezt hívom költői szabadságnak
ami csak nekem van megengedve
Nincs a tucat szó a szótárban?
Sajnos 30 alatt is nagyon jellemző már,szép nyelvünk megcsúfolása
neked fáj hogy a szüleimtől kapok bármit is? közöd? irgység árad a szavaidból az ilyenektől mint te hányok már bocsás meg
pár elírás pár rövidítés a motrot pedig bizonyos régiókban ahsználjak ahogy az ottholt is
+ tudtommal ez nem a kazinczy fórum
A magyar nyelvben nincs ilyen szó elvileg. Ha rákeresel tuti ezt találod! De remélem te nem veszed ezt "ugatásnak" !
mondjuk én is motroknak hívom ,az nem olyan tucat
Biztos az edényre (wok) gondolt, vagy nem tudom.
Ő sajnos tud rajta nevetni. Ez a szomorú.
a vok-ért,meg agyonütnék bárkit
Ugatni nálatok szokás szerintem, de ez jól látszik a hozzáállásodból. Anyu, apu megveszi a "mocikát" neked a kettes érettségiért jutalomként, hogy falhasd a "kilcsiket" vele a nem kínai "bőrrucidban" ! Ilyen helyesírással leégne a pofámról a bőr, de szerintem neked ahhoz túl vastag van a képeden! 4 éve voltál itt utoljára 16 évesen, de eszed nem lett több az biztos. A mondatot nagybetűvel kezdjük és a vesszőt sem ártana használni, a mondatvégi írásjelekről nem is beszélve.

A gondok itt kezdődnek NÁLAD:

műxik, fidjelmedbe (!!!), vok, sztem, szted,akor (őskor, ókor?!),motrok (!!!), paci (lőerő?!),kilcsi (!!!),alpinestír (?!), moci,mijet (!!!)
nekem meg má' nem is egy lány írta : hadJuk(!!!!!!)
nem tudtam nevetni
Köszi amúgy!
Bár ez alapján nekem kb 56-os kell
Tudom fogyni kéne (dagadt smiley)
nem
nekem beszólsz az írásomért akkor a oszt jóccakára miért nem ugatsz?
ott kezdődnek a gondok h 4 éve voltam itt utoljára de semisem változott van egy túlokos alak mindig.
egyszer mondtam neki nem tetszőt azóta megtalál nem is neki írta de kötözködik személyeskedi jó magyar szokás szerint
Ezekre gondolsz ?

"hagyd a fenébe ifjú titán még egy évvel idősebb csak mint a fiam. "
"Olvastam, nem leszel! Blokkold oszt jóccakát."

Tudod csak a hülyékre kell ráhagyni!

Esetleg, ha itt valaki dekódolná azt, amit pacree bepötyög, azt megköszönném! A következő szavakat nem igazán értem a szótárából:
műxik, fidjelmedbe (!!!), vok, sztem, szted,akor (őskor, ókor?!),motrok (!!!), paci (lőerő?!),kilcsi (!!!),alpinestír (?!), moci,mijet (!!!)

Na itt kezdődnek a gondok szerintem!
csak kíváncsi voltam működik e atiltás mivel én is tiltottalak volna téged de akkor nem műxik a galériád alatt nem tudok válaszolni az értelems arcoknak akik nem hisztiznek be mint te se baj
ez engem is érdekelne:)
Mit akarsz már megint okostojás? Már arra is böfögsz valamit, ami nem is neked szól?!
"Katayungás csaj hozzáállása volt inkább bicskanyitogató"

végre nem csak én mondom ezt
nincs gond kesztyűm volt kenguro nem szerettem. ruhában nem tudom milyen lehet
Ja, bocs.
Csak mivel senkinek nem ment, az előző meg nekem jött, tippeltem hogy összetartozik a két komment...
Sziasztok. Ha esetleg valakit érdekelne: textil kabát + nadrág + kesztyű

http://www.kepesmotor.hu/texti...