Nem feltétlen. Ugyan azt a kanyart tudod többféle képpen is venni, attól függ mi a cél, látványosan vagy gyorsan, vagy maxi biztonságosan. De például egy alacsony guminyomással hipp-hopp a szélén tudsz járni egy kanyarban.
Meg lehet becsülni persze. Nem is mondta senki, hogy nem lehet. Viszont mivel nem a TE KÖRMÖD kopott érte, így nem érzed át ANNYIRA, s nyilván merészebben motorozol, döntögetsz...
Fogalomzavarban vagy. Egy túra-sport motorral felpakolva, utassal miért is kellene döntögetni?!
Viszont nem válaszoltál, hogy miért nem a pályán vagánykodsz a motorostudásoddal? Miért nem vagy még befutott versenyző, ha annyira fekteted meg döntöd. Bár lehet jobban járnál, ha a lányoknál próbálkoznál ez ügyben!
Megint miről beszélsz hogy lehet valaki ilyen figyelmetlen Arra írtam h akkor is meglehet becsülni ha ne te vetted de te ugye mindent jobban tudsz bárkitől
Neked ez baromság. Elhiszem. Hiszen feltételezem, hogy nem dolgoztál meg még semmiért az életben? Nem tudod milyen az, amikor megveszel valamit a te saját pénzeden és önhibádon kívül tönkremegy... Tényleg baromság.
Ez nem a félelemről szól. Miért nem érted meg?!
Amikor ott ül mögötted az asszony, vagy éppen évekig spórolsz a motorra...
Ha döntögetni akarod, menjél pályázni!
Én sosem voltam és nem is szeretnék menni!
Kupec durván közelítesz a már említett galéria alatt található kommentjeimhez... Most mi lesz?! A végén kiderül, hogy engem osztottál, pedig ugyanazt "gondolod" a dologról... Ez most teljesen komoly!
Na legalább ezt felfogtad. Kinek a motorozás.
A gond az olyan gondolkodásúakkal, mint te, hogy az utcát is pályának képzelik...
Abszolút megoldottad a rejtélyt! Viszont akkor mégis te nézel le engem, mert nekem nem ugyanazt jelenti a motorozás, mint neked!
Ezért írtam, hogy a szüleid vették meg (nincs közöm hozzá, de a fejed sem tört be emiatt), hiszen majd akkor tudod megbecsülni, értékelni a dolgaidat (motor), amikor a te körmöd kopik az áráért!!!
Alakul!
De szerintem a "majrécsík"az nem tud 4 cm,meg x centi lenni...,nem?Az az a csík amit még NEM koptatott el az ember,mert nem dönt addig..
Vagy nem?
Kb. Igazából a foglalkozásom miatt esnek rosszul ezek a dolgok, de mindegy is szerintem.
Fel sem fogják, hogy mondjuk milyen környezetben és mit meg hogyan. Abból is csak viccet csinálna szokás szerint.
Arról hallottál már, hogy megosztják a tapasztalatukat a másikkal az emberek?
Akinek 4cm majréja van azt ne mond már, hogy úgy motorozik mint akinek nincs, jobban kivád egy veszélyes szitut.
Elméletileg Pacree sem az ismerősöd. Nagyon úgy fest valamiért mégis neki adsz igazat jelen esetben.
Mivel nem ismered az előzményeket (azok hozzászólásait) így kíváncsi lennék azért, hogy mi alapján foglaltál állást?
Az már másodlagos, hogy egy számodra érdektelelen vitába miért kell "okoskodnod". Azt csak te tudhatod egyedül.
Ezt még ne nevezzük gúnynak,ez még elmegy iróniába
Ha meg nem,menj oda és lökd el a motorját,meg húzd meg a haját, mingyá nem fog gúnyolódni
Az a durva amúgy,hogy az az érzésem van,mint egy Kárpátia koncerten.Imádom,s mindig úgy gondolom,ott a legfaszább emberek vannak,mindenki testvér,oszt ott csalódok a legtöbbet emberekben(akik azt hiszem faj társak).Most stay te is így lehetsz ezzel..
Ismerősi körödben. Igen. Értjük. De nem te hordod, nem te vetted, nem te tapasztalod.
Ezt te nem érted... Ugyanígy a motorokkal is. Mész velük 1-1 karikát és abból szakértőként megmondod, hogy mi van.
Nem nézlek le, mivel nekem is YZF R 125 volt előtte. Van különbség köztük, hiába mondod, hogy nincs.
Motoros tudás? Macska, kutya, őz, más hibája, stb. Aztán annyi a motoros tudásodnak.
Nem azt írtam hogy fú de király vagyok csak nincs majrém
Ott sincs gond, nyugi. Kösz h aggódasz, de nem kell.