Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hey Pacree! Dobj már egy fotót a rizsről! Milyen színű? Milyen évjárat?
Jaja! Ebben mi a kínai ?
igen,ez már ismerős
A GP Pro üti az összes Dainese kesztyűt (szerintem) ! A csizma mondjuk inkább kérdéses. A szempontok is fontosak lennének szerintem. A Dainese csizmákban az egyszerűség, kényelemmel párosul, ami tetszik. Nekem jelenleg Alpinestars SMX PLUS 2014 Black Shadow csizmám van. Előtte egy Sidi Vertigo volt, amit nagyon szerettem, de meg sem közelíti a mostanit. Könnyű, nagyon szép, jól szellőzik és kényelmes, Nekem minden szempontból hibátlan. Egyébként a páromnak (utasként) Dainese bőrruhát és gerincprotektort vettem, Sidi csizmával és Spidi kesztyűvel.
Ezt írtad az Atemre először: " Meglestem, de nekem kínais, sorry. "

Az IXS az svájci egyébként?
jelenidőnek tűnt na
Kesztyűben sem Csizmája tényleg nincs jó a rókásoknak de sok jó kimondottan csizmára szakosodott gyártó van. Gerincprotektorban pedig a Dainese és a Spidi a legjobb
Ez volt előtte hahó! :)
?most akkor mi van?ez a motorod?nem honda?
A versenysorozatokban szponzoráció alapján történik a ruházkodás ebből levonni hogy melyik a jobb ruha badarság + azok tényleg méretre vannak szabva. Nem fikáztam elmondtam hogy a kínai dizájn miatt (kivéve: Atem) nem tetszik. IXS ruhám van
Na igen a sisak téma is hasonló, de azért az Alpinestars márkát kínainak titulálni, több, mint nevetséges. A Moto GP sorozatban jó sok hülye van ezek szerint. Arról nem beszélve, hogy mondjuk az Alpinestars a bőrruhán kívül a kesztyűkben, csizmákban üti a Daineset szerintem. Gerincprotektorban egyformának éreztem őket ugyanabban az árkategóriában. A tévedést a márkák megítélésére értettem. Nyilván mindenki elfogult, egy neki szimpatikus dologgal szemben.
Édesapám volt nála csináltatni ruhát, ez sem ma volt.
Nem ő tévedett hanem az alkalmazottai, de a felelősség mindig a főnöké.
Egyik ruha m,int a másik , ami az egyiknek kényelmes az a másiknak nem és fordítva, volt drága sisakom amitől kikészültem és olcsó ami tök kényelmes volt.....
Én is csak jót hallottam róla, bár az áraik néha irreálisak állítólag. E téren nincs tapasztalatom vele. Viszont ő is, mint minden halandó ember, tévedhet szerintem.
Én értem, hogy neked kínais, csak a gond az, hogy érvek nélkül fikázol egy olyan márkát, amit biztosan véletlenül viselnek többen a Moto GP sorozatban (is), mint mondjuk a Dainseset... Értem én, hogy Cölöp meg minden. Tisztában vagyok vele, hogy ki ő. De te nem ő vagy szerintem, ha érted mire gondolok. Visszaolvastam, láttam, hogy volt már ruhád, csak nem találtam, hogy milyen márka, bár gondolom Dainese volt.

Van fotód a kis rizsről?

Üdv!
Voltam Cölöpnél, valóban nem akárki (mint ahogy mindenki valaki), de nekem nem volt jó tapasztalatom, mióta nem maga csinálja a dolgokat nem az igazi.
Volt/van ruhám, nem olvatál vissza Cölöpnek is utána olvashatsz mivel nem akárki. Meglestem, de nekem kínais, sorry. Kösz.
Egyébként itt az én rizsrakétám!
Ahogy érzed már mondtam. Bár, ha még semmilyen ruhád nem volt, nem csoda, ha mások szavára adsz. Viszont írtam is, hogy én megtapasztaltam magam és nem mások tapasztalták helyettem. Azért lesd meg az Alpinestars Atem modelljét, hátha rájössz, hogy azért a "kínaizás" erős túlzás. Főleg, hogy még egyiket sem próbáltad a márkák közül! Azért sok sikert a vásárhoz!
Olvass lentebb! Egy középszint márka. Ne haragudj,de Cölöp szava nekem többet ér mint a tied. Ízlések és pofonok, nekem az Alpin túl kinai.
Volt már bármilyen bőrruhád egyébként? Arlen Ness azért nem egy gagyi márka, de nézz utána, hogy kiről van szó. Én nem más véleményét ajánlom neked, hanem a saját tapasztalataimat. A megfizethető Dainese bőrruhák dizájnra nullák szerintem csupán, a minőségüket nem vontam sosem kétségbe. Egyébként nekem is rizsrakétám (yzf r 125) volt a CBR előtt. Teszel fel róla fotót?