A lényeg ne löbögjön a "gönc" az emberen mert gebasz van akkor nagy lesz a gebasz. Ezért ugye a legjobb lenne mindenkinek a közvetlen testre rögzített protektor de attól megőrülnék.
Nekem egy Bering kabátom volt akkor. Ki sem szakadt, meg sem látszott rajta. Csupán a vállamra estem és olyan volt, mintha nem is lett volna benne protektor. A Berint pedig, mint márka szerintem nem a szarok közül való!
Lak.teren kívül kiló20 tempónál bélés nélkül összes szellőző nyitva, nagyon jó teljesen átjárja a szél. Megvártam míg harmadáron megkaptam 30 papírért.
Hát én próbáltam a mostani Scott kabátomban aszfalton csúsztam meg sem látszik a kabáton, a farmerom kuka lett a térd protektor is jól vizsgázott, ja meg a kesztyű is, de az is cserélve lett.
Eddig leginkább ezeket a négy évszakos kabátokat nézegettem, nyáron meg a városi motorozás gondoltam, hogy közelít majd a szaunázáshoz. Inkább amiatt próbálnám meg azt, mert ilyen tavaszi vagy őszi reggelen, ha jobban lehűl a levegő, akkor csak szükség van a jobban záró ruhára, de mondjuk ha délutánra már melegebb van, akkor se legyen nagy gond.
Megpróbálok olyat keresni, amin a szellőzőket jobban lehet variálni, több lenyitható van vagy ilyesmi.
A gerincprotektort azt én is néztem, hogy jobb kicserélni az ütéstompító szivacsot. De elgondolkodtam külön hordható gerincprotektoron is, majd utánanézek jobban milyet lehet kapni.
Nadrágnál talán a cordurára hajazok most, szintén amiatt, hogy abból is létezik hasonlóan 4 évszakos, nekem azt hiszem, az jobban jönne, a kivehető bélések, szellőzők miatt. Főleg, ha úgy döntök, hogy megyek egy hosszabb karikára, ne adj Isten nagyot változik a hőmérséklet idő közben. :)
Ha esetleg érdekel valakit, vagy tudtok valakit, akit érdekel...
Eladó egy valóban háromszor viselt (új), 2 részes Alpinestars bőrruha 52-es méretben!
A képek magukért beszélnek. Megéri megnézni, abszolút csalódásmentes.
A vállam azóta is szar.
Eddig leginkább ezeket a négy évszakos kabátokat nézegettem, nyáron meg a városi motorozás gondoltam, hogy közelít majd a szaunázáshoz. Inkább amiatt próbálnám meg azt, mert ilyen tavaszi vagy őszi reggelen, ha jobban lehűl a levegő, akkor csak szükség van a jobban záró ruhára, de mondjuk ha délutánra már melegebb van, akkor se legyen nagy gond.
Megpróbálok olyat keresni, amin a szellőzőket jobban lehet variálni, több lenyitható van vagy ilyesmi.
A gerincprotektort azt én is néztem, hogy jobb kicserélni az ütéstompító szivacsot. De elgondolkodtam külön hordható gerincprotektoron is, majd utánanézek jobban milyet lehet kapni.
Nadrágnál talán a cordurára hajazok most, szintén amiatt, hogy abból is létezik hasonlóan 4 évszakos, nekem azt hiszem, az jobban jönne, a kivehető bélések, szellőzők miatt. Főleg, ha úgy döntök, hogy megyek egy hosszabb karikára, ne adj Isten nagyot változik a hőmérséklet idő közben. :)
Igen, nekem leginkább ilyen tervem van, hogy közlekedési eszköz a motor, így valóban a textillel járok jobban.
Ha esetleg érdekel valakit, vagy tudtok valakit, akit érdekel...
Eladó egy valóban háromszor viselt (új), 2 részes Alpinestars bőrruha 52-es méretben!
A képek magukért beszélnek. Megéri megnézni, abszolút csalódásmentes.
174-184 cm és 78-86 kg között lehet jó a méret!
Érd.: 06/30 504 65 48
Motoros üdv!
Jól szellőző, hűvös helyen tárolom. (15-18 fok)