Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Alpinesstar gyerek cross kesztyű újszerű állapotban ELADÓ ! ára 5000.-
Méret L-gyerek
UFO gyerek gerincvédő hossza 46cm ELADÓ, hibátlan Ára 8000
Mondjuk tok jo hogy a ridernel van ultra carbon x802-es 104-ert mikor a kocsog euromotornal ez 178-ezer.
Jo persze csak es kizarolg xs-es es mivel a fejem l-es tudnal mondani egy olcso sebeszt aki lefaragja azt a pici mertkulonbseget?
Persze valami hiperakcios webes sebeszt am mert sokat akarok sporolni.
Ejj micsoda parázs viták kerekedtek, de a halk sisakhoz nem kerültem közelebb. Valaki?
jó,én csak a kérést teljesítettem :"itthon?? linkelj már be két ugyanolyan sisakot,innen-onnan.."
belinkeltem innen onnan,két egyformát
Pont ez akartam írni,mindig az van akcióban,ami már nem igazán "futó méret" Amúgy is Nolan-t beszéltünk,nem X-et...
Mondjuk e szerint az euromotorban pont 50 ronggyal olcsóbbak az akciós schuberth s2-k. De mindegy is, mert ahogy a rider13 honlapját néztem, az akciós sisakokból többnyire s és xs méret van, és így megint csak ott vagyunk, hogy teljesen mindegy az ár, ha a kolléga nem tudja felpróbálni.
Jó videó, de nem mindig van ekkora különbség. És hát 17.000 vagy 67.000 elég nagy különbség árban. Ha meg azt nézzük motorozáskor mennyire bírja az egyik vagy a másik.....van tapasztalatom mindkettővel. Ugyanaddig bírják. Én maradok a Kínai csodánál, teljesen megfelelő tud lenni, azért az árért.
Sziasztok. Valaki szedett már darabokra Shoei Xspirit 2 bukósisakot? Kellene egy kis segitseg.
akkor nem
amúgy majd minden nap megnézem a honlapjukat,de én mindig ugyanazokat az árakat látom...,kb augusztus óta...
biztos akcióznak,csak nem hirdetik
na igen,de nem 40%-al....
A kérdés az volt, hogy hol lehet kipróbálni. Ott lehet mind a két márkát. És ahogy tapasztaltam, a legtöbb típusból vannak méretek is. Akciós sisakjaik is mindig vannak. Szolgáltatást nyújtanak, segítenek, készletet tartanak. Miért kellene nekik annyiért adniuk a sisakot amennyiért egy webshop? Pontosan annyival kerülnek többe, mint amivel az ember lelki nyugalma, hogy nem vakon vásárol valahonnan egy valamilyen kereskedő szavára hallgatva, mindenféle arctalan ember fórumos véleménye alapján egy olyan nagyon nem olcsó védelmi felszerelést, ami talán a legfontosabb az összes közül.
itthon?? linkelj már be két ugyanolyan sisakot,innen-onnan...
igen,kb 40%-al drágább mindenkinél,annyiért legyenek is profik
Mindig dokumentálom képekkel, videóval ha valamit csomagolok. Nyilván ő csak az átverésre játszott végig. Fulladjon bele a pénzbe..
Gusztustalanok az ilyen patkányok. Én is tapasztaltam már hasonló sajnos. Az a baj, hogy azt gondolom, amennyiben én is korrekt vagyok másokkal, azt is kapom vissza. Hát nagyon nem így van! Nem tudom mit tehet az ismerősöd, de az én esetemben a Jófogás "mosta kezeit" természetesen...
Figyelem csaló!

Magyar Balázs bősárkányi lakos a Jófogáson hírdetett MX mezt, állítólag pár alkalommal használt hibátlan 16e Ft-ért.
Jóbarátom megvette és mikor kibontotta egy retkes/büdös/szakadt már foltozott mez volt a csomagban!
Ír neki, hogy vissza az üzletet mert ez így nincs rendben.
Emberük azt mondta semmi gond, küldje vissza és visszaadja a pénzt!
Természetesen a csomagot nem vette át, így az ismerősöm még +4e Ft-ot bukott az oda-vissza postán!
Telefont néha felvette a szemétláda de össze vissza hazudozott!
Aljas senkiházi, nehogy üzleteljetek vele!

Azért én írom ezt mert ismerősöm nincs fent az oldalon.
Ha leteszed az árát az euromotorban ki tudod próbálni a Nolanokat és a Schuberteket is. Nagyon profik dolgoznak a boltban.
Eladó újszerű állapotú Spidi és szép állapotú Shoei kétrészes bőrruha.
http://www.jofogas.hu/magyarorszag?account_list_id=03458681361263153e6775c184a1949f
értem én olvastam....csak beszélgetünk...
több is..pl:SHOX
Hol van olyan hely pl ahol motorra ülve végig próbálhatsz sisakot!?? Mindegyik lutri. Ez nem kényelmetlen de zajos...
Amúgy ha jól megnézed minden 3ik hsz hangos, katasztrófa stb. Igen az M kissé szukebb mint pl a Probiker M e. Majd kinyulik remélem már nem az én fejemen..
ezért nem szabad sisakot rendelni.....fel kell próbálni,mert lehet nem a fejedre szabták,és azért nem jó a véleményed róla,mit azoknak a németeknek,akiknek a fajtársai,győztes sisaknak kiáltották ki...én is próbáltam több fajtát,az egyikből az M-es méret jó,a másikból az S-es,valamelyik meg nem is az én fejemre készült..
ja akkor kintről..Kap ez hideget meleget..kinek milyen feje van sztem..