Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A kedvenc szövegem- ez mindent el is mond.. De bánom hogy ismerősre meg a tesztre hallgattam most itt röhöghetek saját magamon mekkora barom voltam..

" Die Aerodynamik kann man mit einer Ikea-Schrankwand vergleichen. "
Mit honnan vettem? Louistól honna máshonnan- vagy mire gondolsz?!
https://www.louis.eu/de/artike...

Arra figyelj hogy németre legyen fent állítva a nyelv is a ráta csillag melletti számra kattints ez esetünkben (48)
Utána listázza- legalul pedig rá katt az Alle Bewertungen ansehen gombra adja ki a többit- ami két három egy csillagos mind írja! Jó szórakozást!
egyébként honnan vetted??
Pillanat már..
Tudsz németül? Igaz fordítóval is jó lesz..
linkeld már be,hagy nézzem meg...köszi..
Hát megpróbálom. Ha nem eladom vagy kitalalok valamit hogy elkussoljon. Épp azon gondolkodtam hogy megérné venni egy Schubert S2 vagy mi sportot. Lehet kurva drága de az 10 év múlva is sisak. Míg 10 év alatt veszek 3-4 ilyen vackot az is ott van pénzben plusz mellé még süket is leszek..
ez miatt visszaveszik??
belinkeled??
Tök ugyanaz a sisak el kell előtte a sima Flow felhasználói tapasztalatokat olvasni. Minden 3ik felhasználó azt írja baromi hangos..
Csak én emeletes marha utólag olvastam el sajnos...
Azt azért ne feledd, hogy 22 ezres áron valakinek van 8 ezer forint haszon.
jaaa most látom,ezt kifejezetten a Louis-nak csinálták,ezért nem kellene általánosítani...
fuldugot hasznaltal?
Biztos N86 volt??))
Sziasztok!
Bukósisak vásárlás előtt állok, illetve már fél úton, mert bedőlve a reklámnak vettem egy Nolan N86 Classic ncomot a Louistól. Most próbálom vissza küldeni, ha sikerül akkor lesz aktuális a dolog.

Szóval a lényeg Nolan soha többé, és senkinek sem ajánlom! Jól összerakott, pinlock csilivili, csak épp arra nem jó hogy motorozz benne... 70 től kezdődik a buli 80 tól már masszív szélzaj hallható, felette pedig... Nem részleteném, tegnapi első 50 km amit tudtam menni egy élmény volt, de a horrort csak filmben szeretem.
Tehát valami hasonló sisakot keresek napszemüveg kötelező, és végre viszonylag halk legyen, mint eddigi sisakom - Probiker Rsx5.
Ötleteket köszönöm! :)
BUÉK
Eladók 46-os csizmák 25e/pár
Szerintem is! Ez a hamisítvány GP Pro semmit nem ér, ha jobban megnézed. Bár az eredeti 60-75 ezerért baromi drága, de mondjuk szerintem biztosan megvéd, amikor meg kell!
helyes-)bar en is sokallom neha az eredeti cuccok arat de ez a video is meggyozott, hogy a minosegnek ara van/ jobban megeri.
Láttam ezt a videót. Szerencsére... Ez miatt nem vettem meg 22 ezerért a hamis GP Pro kesztyűt. Vettem inkább ugyanennyiért egy eredeti Alpinestars SP 8-at!
tok jo video az eredeti/masolt kesztyurol http://youtu.be/DftIJD3BdPg
Ha valakit esetleg érdekel.
Alpinestars 2 részes bőrruha. Háromszor volt felvéve.
52-es méret. 174-184 cm és 78-85 kg között.

Érd.: xpinter.gaborx@gmail.com

Üdv.
Sziasztok. KERESEK AIROH sisakra plexit!
Aki tud kérem ne tartsa magában.
Sziasztok!
Eladóvá vált Berik bőrruhám. 56-os méret, újszerű szép állapotban. 85e Ft.
Sziasztok!
Már csak ezek vannak.
Sisak karcmente ,új belső,tartozékkal,XL 40000Ft
Arlen Ness esőruha ,derékra csatolható,1xhasznált 7000Ft
Téli-nyári aláöltöző nadrág újszerü állapot 3000-3000Ft
Hally Hansen nyári aláöltöző felső 3000Ft
kesztyü újszerü állapot XL 7000Ft
Hmm:) Nem is tudtam, hogy hirdetek! Kicsit magam ellen beszélek, de a Dainese jobb!