Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eladóvá vált egy Shox Cordura-bőr kabát. Méret L-es, én 75-78 kg vagyok és 175-178 cm magas. . Szinte Új, keveset volt használva. Van benne váll, könyök, gerinc protektor, és van hozzá kivehető bélés is. Cordura rész könnyűvé kényelmessé teszi a kabátot, de a fontosabb helyeken bőr van a biztonság érdekében. Igény esetén van hozzá nadrág is. Eladás oka más stílusú kabátot szeretnék vásárolni. Esetleg csere érdekel.
ELADÓ NOLAN N85 bukósisak M-es méretben (plusz S-es sosem használt arcpárnával) kiváló állapotban, gyönyörű dizájnnal, dobozával sisakzsákkal, papírjaival!

Érd.: xpinter.gaborx@gmail.com

Üdv.!

ELADÓ 1 részes DAINESE bőrruha 52-es méretben koptatóval, púppal! Régebbi modell, korához képest jó állapotban!

Érd.: xpinter.gaborx@gmail.com

Üdv!

ELADÓ 2 részes BERIK bőrruha, újszerű állapotban 54-es méretben, eredeti BERIK tartózsákjával együtt!

Érdeklődni: xpinter.gaborx@gmail.com

Szia!
Sajnos már nem aktuális, találtam egy kabátba rakhatót elfekvőben, ami jó a kabátomba.
Mindenesetre köszönöm!
Szia!

Keress mailben.

bali105gsxr@gmail.com
Sziasztok!
Szeretnék vásárolni egy felvehető gerincprotektort, és az lenne a kérdésem, hogy az UFO márka mennyire megbízható ilyen téren? ( http://www.shox.hu/ufo-gerincv... )
Ha esetleg valakinek van használtan, az is érdekelne, körüllbelül 25000 pénzem lenne rá. 175 centi magas vagyok, és egy simson szédítő sebességéhez kellene a protektor :)
Sziasztok! Már csak a dainese eladó! 9000 postástól!
Marushin üvegszálas bukósisak többféle színben készletről!
60.000Ft helyett: 39.990Ft!EXTRA AKCIÓ!
Telefon : 06 70 246 71 50
Marushin üvegszálas bukósisak többféle színben készletről!
60.000Ft helyett: 39.990Ft!EXTRA AKCIÓ!
Telefon : 06 70 246 71 50
Nem ér utól
kocsi=kicsi
Szerintem a kocsi rád megy motorosruhára.
Pffff....
Motorosruhára szerintem kocsi....
XXL a legnagyobb méret.
Akkora biztos nincs!
Overál milyen méretben van?
Mondhatod egyből a 2 legnagyobb méretet
Minőségi esőruhák (Sajnos ha kitekintünk láthatjuk hogy szükséges annak aki most is nyeregben van) 9990Ft-tól!
Klikk: http://www.darazsgarazs.hu/Cop...
Eladó DUCATI GEAR BACKPACK kemény, motoros hátizsák újszerű állapotban!
Ha írsz, szólj itt is kérlek! Köszi!
Szia!

Én úgy gondolom, hogy az első szó joga illesse meg az érdeklődőt, így arra kérlek, hogy mondj rá valamit először te!

E-mail: nemvagyoknaci@gmail.com

Motoros üdv!
Szia! Az ára mennyi lenne?
Eladó 1 részes DAINESE bőrruha, 52-es méretben, koptatóval, púppal!
Régebbi modell, korához mérten jó állapotban! Pályázni tökéletes!

Eladó WINTEX 2 részes bőrruha, kiváló állapotban D-22-es méretben (165-170 cm és 55-62 kg) ! Rossz méretválasztás miatt eladó!

Eladó 2 részes BERIK bőrruha, 54-es méretben, újszerű állapotban! A nadrág összesen egyszer volt rajtam! Eredeti BERIK tartózsákkal!