Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia, én sem voltam szerencsés a Katayungaval először is mindent próbáltam neten intézni a távolság miatt. Küldtem képeket a sérülésről stb h kapjak arat , mondott is összeget h mi a max ami lehet DE nem annyi lett mikor mar ott volt a ruha de mondom nem egy kép volt küldve meg telefonon egyeztetés, aztán az időpont amit mondott az se volt tartva szoval meg szívtam velük !
Sziasztok asszonykámnak kéne csizma meg egy kordura nadrág csizma 37-es nadrág olyan s féle mert 150 centi magas tehát gyerek méret
Hmmhmm es hmmm.
Ezek most igy eleg fontos infok, ugyanis pont azon gondolkodtam, hogy a szezon vegeztevel hova is adjam be a gunyat egy kis tisztogatasra, meg karbantartasra es Kataek voltak az elso szamu celpont, de akkor azt hiszem futok meg par kort, mielott penzt adok ki a dologra.
Azt inkább nem minősíteném ahogyan Katáék megjavították a kesztyűmet, úgy hogy Cölöp műveket ajánlom.
Ezt kifejtenéd?
Cölöp!
Árban dettó. Minőségben ég és föld...
neked lehet hogy az de nekem nem az volt
Jó kérdés! Én majd Cölöphöz akarom vinni az új ruhám, hogy tegyen egy feliratot rá.
kb 1 ár....
Yamaha gyári Cross csizma!
40,41,43,44,46,47 méretekben készletről!

0670 246 71 50
HIVATALOS YAMAHA TERMÉK!
Szia
Katayunga nagyon draga szerintem, annyival nem jobb
Sziasztok!

Gyors kerdes cölöp vs katayunga!? Kinek mi a tapasztalata?
van egy eladó s- meretu caberg v2 5 csillagos bukom kuldok fotot emailben 20 penyert viheto Budapesten+vagy posta. fekete karcmentes aszem a szla is megvan 2-3eves
Másik sisak vásárlása miatt eladó egy M-es méretű Schuberth Sprint R zárt bukósisak, most cserélt vadonatúj béléssel, kiváló állapotban. A plexi, a mechanika és a zár is rendben.
Beépített napszemüveg és bogárháló.
A sisak alja oldalra nyílik így egyszerűen le és felvehető.
Nem tesco gazdaságos kategória.
Postázás megoldható.
Nem tudja valaki ki forgalmaz/árul itthon BELL sisakokat. M5X a kiszemelt típus ilyet keresek. Megrendelném kintről is csak hát a méret ? ...
Szia!Ment levél...
43-as Tronic protektoros motoros csizma eladó kicsi pénzért.
5e Ft
robi_09@citromail.hu
Dobj 1 ímél címet és megy vagy 10 fotó.
Egerben vagyok hétközben! dobsz fel képet?
Hatvan. Megnézed és mondasz valamit.
Helyileg hol? milyen árban?
Nekem van 1 fehér tech3, két éve a szekrészben pihen. De lehet 46-os. Pff!
szia, A schubert C3 az egyik legjobb túrasisak, 130e az euromotornál.
Kényelmes, csendes, páramentes, stb