Szia, én sem voltam szerencsés a Katayungaval először is mindent próbáltam neten intézni a távolság miatt. Küldtem képeket a sérülésről stb h kapjak arat , mondott is összeget h mi a max ami lehet DE nem annyi lett mikor mar ott volt a ruha de mondom nem egy kép volt küldve meg telefonon egyeztetés, aztán az időpont amit mondott az se volt tartva szoval meg szívtam velük !
Hmmhmm es hmmm.
Ezek most igy eleg fontos infok, ugyanis pont azon gondolkodtam, hogy a szezon vegeztevel hova is adjam be a gunyat egy kis tisztogatasra, meg karbantartasra es Kataek voltak az elso szamu celpont, de akkor azt hiszem futok meg par kort, mielott penzt adok ki a dologra.
Másik sisak vásárlása miatt eladó egy M-es méretű Schuberth Sprint R zárt bukósisak, most cserélt vadonatúj béléssel, kiváló állapotban. A plexi, a mechanika és a zár is rendben.
Beépített napszemüveg és bogárháló.
A sisak alja oldalra nyílik így egyszerűen le és felvehető.
Nem tesco gazdaságos kategória.
Postázás megoldható.
Ezek most igy eleg fontos infok, ugyanis pont azon gondolkodtam, hogy a szezon vegeztevel hova is adjam be a gunyat egy kis tisztogatasra, meg karbantartasra es Kataek voltak az elso szamu celpont, de akkor azt hiszem futok meg par kort, mielott penzt adok ki a dologra.
Árban dettó. Minőségben ég és föld...
40,41,43,44,46,47 méretekben készletről!
0670 246 71 50
HIVATALOS YAMAHA TERMÉK!
Katayunga nagyon draga szerintem, annyival nem jobb
Gyors kerdes cölöp vs katayunga!? Kinek mi a tapasztalata?
Beépített napszemüveg és bogárháló.
A sisak alja oldalra nyílik így egyszerűen le és felvehető.
Nem tesco gazdaságos kategória.
Postázás megoldható.
5e Ft
Kényelmes, csendes, páramentes, stb