Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Xr1100 hoz képest szerintem nincs különbség, de hozzáteszem ez az én szubjektív véleményem.
Pl az xr1100 nekem nyomta a fülem 2 óra után, és a sirás környékezett.
Csendesnek csendes, egy sportsisakhoz mérten, de én 2-3 éve fülldugóval motorozom, mióta volt egy füllgyulladásom nagyon zavar minimális szélzaj is.
Nekem a kényelemmel nincs bajom....csak hogy mennyire csendes pl..?
ha te próbáltad mind a kettőt,akkor nem értelek,mert nem egy kategória a kettő szerintem.pl.Lorenzóval kétszer is kicseszett,Marquez még nem panaszkodott a Shoeire
Szia,én vettem egy ilyet,de el is adtam,mert nagyon nem találtam kényelmesnek,pedig semmi extra a fejméretem. Nagyon pici sisak,már a héjszerkezetre gondolok.utána egy x pirit 2 re váltottam,az mintha rám szabták volna,sokkal kényelmesebb
Szerintem ár/érték arányban legjobb választás a héjszerkezete miatt.
Könnyű sisak, és felveszi a versenyt egy Shoeival.
Valaki tud véleményt mondani róla,vagy tapasztalat? :)
4. SHOX 2 részes nyeregtáska! Mindkét része cipzárral bővíthető, csattal megerősített! 12.000
3. MOTO DETAIL 2 részes, mágneses tanktáska! Mindkét része cipzárral bővíthető, felül átlátszó cipzáros rész a térképnek, GPS készüléknek.Külön-külön is használható, hátizsákká alakítható!Kopás -és szakadásmentes állapotban!

16.000
2. NOLAN N85 újszerű, karcmentes bukósisak gyönyörű dizájnnal M-es méretben (plusz S-es arcpárnával)! Új illatú, csalódásmentes!Beépített napszemüveggel és hangszóróval.Kivehető, mosható belsővel. Dobozával, papírjaival, sisakzsákjával! 35.000
Szinte minden motoros cuccom elkelt. Ezek maradtak!

1. Alpinestars bőrruha 52-es méretben. Háromszor viselt, kizárólag mérethiba miatt eladó! 155.000
Eladó egy nagyon jó állapotban lévő SHOX motoros kabát béléssel! M-es méretben!14000ft
Eladó 2 részes DAINESE bőrruha 42-es méretben, szép állapotban. A páromnak vettük, de sajnos a felső része kicsinek bizonyult az Isten adta adottságainak köszönhetően! :)

Eredeti Dainese patentok és cipzárak, kemény protektorok: váll, térd, könyök résznél!

Érd.: xpinter.gaborx@gmail.com
Eladó egy háromszor használt, 2 részes Alpinestars bőrruha 52-es méretben! Új illatú, gyönyörű állapotú. Kizárólag méretpontatlanság miatt válok meg tőle!

W-TEC Avontur XL-es motoros kabát+nadrág.A W-TEC Avontur motoros ruha minőségi anyagok kombinációjából készült a maximális kényelemért.

A rugalmas szálaknak köszönhetően a motoros ruha remekül illeszkedik viselője testére.

A védelemről CE védők gondoskodnak, valamint a Scotchlite fényvisszaverő elemek, melyek még jobb láthatóságot nyújtanak a sötétben.

A W-TEC Avontur motoros kabát és nadrág kivehető belső bélése meleg, így az hideg időben is viselhető. Varrásai ragasztottak, ezért vízálló. Kiváló választás a hosszabb motoros túrákhoz akár még a hidegebb, esős időben is.

A nadrág és kabát össze cipzározható. A kabát és a nadrág bolti új ára 75.900Ft. Én a kettőt együtt adom 49.000Ft-ért. A kabát kétszer volt rajtam,a nadrágot még nem használtam. Infó:insportline.hu
Eredeti BÜSE. xxs/6-os méretű motoroskesztyű. Újszerű,hibátlan állapotban. Felső része erős cordura, tenyérrésze valódi bőr. 2-3 alkalommal volt használva.Ára 6000Ft.Posta előreutalással megoldható.Ajánlott levélben 725Ft a posta.
Shoei V-Moto bukósisak Progrip PG3450/09 cross szemüveggel.

A sisak : szinte vadi új.3-4 alkalommal volt használva. Hibátlan állapotú. Eredeti dobozával,papírjával és 3db tartalék rögzítő csavarral.Mérete L-es 59-60-as méret. Nagyon kényelmes,jó a szellőzése.

A szemüveg: Eredeti dobozával és papírjával. Fényre sötétedő páragátló lencsével.Megnövelt látómező.Tökéletes illeszkedés. 3 rétegű szilikon csík a gumipánton, a stabilabb rögzítés érdekében .Könnyen és gyorsan cserélhető lencse.

Az ára 30000Ft a sisakra és szemüvegre együtt vonatkozik.Posta megoldható. Bármilyen kérésre szívesen válaszolok.
üdv.eladó-bőr táskaszett- Ápolatlan állapotban!komplett táskaszett-3 mm vastag bőrből-az egyik nyeregtáska belső sarkát varrni kell.21.000 ft- csak telefon!06302093728
M-es!
Valakinek? Jó állapotban.. 9000 pénz
Eladó DAINESE gerincprotektor, vesevédővel, M-es méretben!
Ajándék protektoros gerincmellénnyel, amellyel össze lehet cipzárazni a gerincprotektort!

Eladó SHOX nyeregtáska! Csattal megerősített, cipzárral bővíthető. A képeken a jobb oldali táska bővített, a bal oldali szűkített (szemléltetésképpen)!

Eladó MOTO DETAIL 2 részes tanktáska, cipzárral bővíthető mindkét része! Felül átlátszó rész a térképnek, GPS-rendszernek! Hátizsákként is hordható! Hibátlan állapotban! Külön-külön is használható!

Eladó BERING motoros textilkabát M-es méretben. Derékban szűkíthető, a csuklórésznél tépőzáras. Kivehető thermo béléssel, 3 belső zsebbel, fényvisszaverős részekkel! Hát, váll, könyök protektorokkal.

Eladó BERING motoros bőrkesztyű, protektorokkal S/8-as méretben. Hosszított változat, dupla tépőzárral. Rendkívül kényelmes. A tenyér részén a szövet rész már hiányos, de a bőr hibátlan.

Eladó DAINESE 1 részes bőrruha 52-es méretben púppal, koptatókkal!
170-180 cm / 75-85 kg !