Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy valaki rendelt-e mostanában fc-moto-ról.
Valamint a szállítási költségen kívül egyéb díjat kell fizetni?
A válaszokat előre is köszönöm!
Eladó egy Schuberth Sprintr zárt bukósisak, vadonatúj béléssel, kiváló állapotban.
Mérete M -es.
A sisak alja oldalra nyílik így egyszerűen le és felvehető.
Nem új sisak, de még így sem összevethető a túlzottan gazdaságos árú sisakokkal.
Postázás megoldható.
XXX!Olyan férfiakat keresünk, akiknek eddig nem tudtak segíteni sehol, ha nagy méretben kerestek bukósisakot!
Üzletünkben tucatnyi modellből válogathattok! Ja! Nem a lányok közül! XL-XXL üvegszálas és karbon bukósisakok extra akciós árban készletről! Már 24.990Ft-tól tudsz Japán üvegszál sisakot venni üzletünkben, de a Belga Lazer gyártó üvegszálas sisakja, sőt egy NOLAN is gazdára vár!
Gyertek nagyfiúk!
www.darazsgarazs.hu
Az oktatáson való részvételnek nem feltétele a motoroscsizma.
Egy strapabíróbb magas szárú utcai cipőben, vagy bakancsban is mehetsz, amit nem sajnálsz, hogy a váltó megkarcolja az orrát. A lényeg, hogy magas szárú legyen, azt figyelni fogják.
heló meg van még a ruha?
adnál egy email címet.
Sziasztok!

ELADÓ ARLEN NESS egyrészes bőrruha, hibátlan állapotban, 52-es méretben!

Érdeklődni: nemvagyoknaci@gmail.com

Ugyanitt eladó még:

Diadora Eagle motoros csizma szép állapotban, EUR 41-es méretben, kék-fekete színben.
Dainese egyrészes motoros bőrruha 52-es méretben, szép állapotban, piros-fehér-fekete színben, púppal a hátán!
Caberg V2 407 Hellracer II (SHARP törésteszten 5 csillag!) bukósisak M-es méretben, sisakzsákkal.
NZI Astron 600 üvegszálas bukósisak XS-es méretben, sisakzsákkal.

Szia,
Sztem is elég a bakancs.
Amikor én a jogsit csináltam, volt egy olyan srác aki rövidnadrág, trikó, strandpapucs kombóban csattogott be az első gyakorlati órára , és jól meglepődött, hogy így nem ülhet motorra. Azt mondta, hogy azt hitte, hogy adnak mindent.
Én már a 3. motoros jogsit csinálom, de még mindig úgy van hogy magas szárú zárt cipő, hosszú szárú nadrág(farmer vagy motoros gúnya) kesztyű, bukósisak (plexivel, vagy szemüveggel.)
Nemtudok róla volt történt volna változás, meg bizonyos határokon belül eléggé elnézőek, persze ne standpacskerba menj oda
Amikor a jogsit én csináltam év elején, akkor elég volt bakancs, ha nem volt csizmád.
Sziasztok!
Lehet hogy elég hülyén fog hangzani a következő kérés/kérdés, de nem tud esetleg valaki kölcsön adni egy pár 43-as csizmát pár hét erejéig?
Motor jogosítványhoz kellene, de nem szeretnék csak ezért venni, ugyanis jogsi után külföldön vállalnék munkát, nem használnám utána már.
Akár kaució fejében is, akármilyen papírt is írhatunk róla engem minden ilyen érdekel.
Bocsánat, ha ezzel valakit megsértettem, de a közvetlen baráti körömben nincs motoros.
Ui.: Zala megyei vagyok, ha esetleg bárhol a közelben lenne elmennék érte személyesen!
Köszönöm a segítőkész válaszokat.
Üdv.
Látom, kicsit benéztem. Dovi is jobb lett volna, ha marad a Spidinél.
Karacsony ota nem is volt rajtam.
Es tobbet mar nem tud.Amit meglehet megtette oteve.
Nem visszafogytal, hanem kitagult a hasadas miatt
A kezeben tartott carbon idomcafrang szerint jo nagyot,de legalabbis pechesebbet mint te.
Mint mondtam rolam is szakadt kevesebbert.
Nem nagy dolog.
En felevig fekete kacsaszalaggal ragasztva hordtam.
Ma se szep.De kenyelmes es min. Egy meg van benne amit kibir.
Igy nem feszkozom vele.
Orulok hogy naggyabol visszafogytam bele.
Kicsit ironikusan gondoltam, vicc h erre kepesek varras ugyileg. Ezek az olaszok mar megint...
Nekem továbbra sem tetszik, hogy a combrésznél a varrás elenged.
Azert megnyugtato h a motogp ruhajuk is ugyan ugy megy szet, mint az enyem... Mondjuk nem tudom mekkorat eshetett.
EXTRÉM ÜVEGSZÁL BUKÓSISAK!
SZŐNYEGBOMBÁZÁS INDUL!
A Marushin "Pilot" fazonú sisakja most beszerezhető nálunk!
Mi is csak 1db-ot tudtunk rendelni a Japcsiktól! Nem adják! Ezek készülnek valamire?
49.990Ft.
Vegyétek-vigyétek! Csak 1db L-es méret!

0670 246 71 50
Még annyira friss szerzemény hogy nem került fel az oldalra .
A mellékelt képen a nadrág ugyan Dainese , de így néz ki a RACER is.
Erős bőr.
Szia. Esetleg 1 kép van róla? Nem találom az oldalon sem az akciós cuccok sem a nadrágok között
A koptató rögzíthető rajta, de nem tartozék .
Van egy 58-as Racer bőrnadrágunk akcióban!
A Racer gyár, prémium kategóriás Osztrák gyártó.
Az ára: 39.990Ft
Sziasztok. 58-as méretben keresek koptatós bőrnadrágot Fejér megye és környékén :) Szerintetek a Shox-nál a 2 részes bőrruhák alsó és felső része be van árazva? Vagy csak egyben lehet őket megvásárolni?