Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Clover, Soumy!
Köszi, utána nézek!
Az, hogy egy rakás szar és akkor finoman fogalmaztam. Ezt itt fórumon többen is meg tudják erősíteni. Superzone-ban vettem egy cordura kabátot kb. 1 hónap alatt szétjöött, visszavittem javították, majd ismét széttépte a menetszél. Visszavittem mondtam, hogy ezt nem találom viccesnek, választhattam egy újat. Az új is már javítva van, és most megint szétjött. 2 szezon alatt 2 kabát szakadt szét. De nemrég volt a fotók között egy album egy Mugen Race csizmáról, ami emlékeim szeirnt 5000km alatt ment szét. Amúgy a kabátok úgy vannak megvarva, hogy még véletlenül se hagynának rá anyagot. Szóval emiatt én soha többet nem veszek ebből a márkából semmit.
Az ár 25 ezerre módosult.
Többi adat az előzményben.
Küldtem :)
Szia!

Dobj már ide egy e-mailt kérlek!

xpinter.gaborx@gmail.com

Köszönöm!
Sziasztok. Valakinek van tapasztalata Shark Skwal sisakkal? Használ itt valaki ilyet aki tudna róla írni pár sornyi tapasztalatot. Szellőzés, kényelem, stb...
Egy dologtól félek... beszéltem vele és mondta hogy honnan vannak a ruhák és miért annyi amennyi. De haverom járt úgy hogy hasonló eladótól vett új Wintex ruhát és az varrathibás volt. Én nem akarok így járni. + Rendelni kell a ruhát tehát pénzt kell otthagyni...
Szia!

Én írtam neki egy hete, akkor válaszolt, azóta egyszer sem válaszol a kérdéseimre. Magyarul számomra "kétes" a dolog, de csakis emiatt, hogy nem válaszol az e-mailekre!
Sziasztok! Találtam egy hirdetést az Apró rovatban ami felkeltette az érdeklődésem. http://www.kepesmotor.hu/bor_k... Vásárolt már valaki innen? :) Van esetleg tapasztalat?
Hali!
A segítségeteket kérném. Egyszer nézelődés közben ráakadtam egy krossz sisakra, ami tele volt szellőzőkkel. Hasonlóképen mint egy kerékpáros sisak, de rendes motoros sisak volt. Valami egész jó márka volt. Sajnos azóta sem találom. Esetleg valaki találkozott-e már ilyennel, vagy használ-e ilyet?
Választ előre is köszönöm.
Mi a gond a Mugen Race-el?
Ha nem papagáj színű cuccban szeretnél motorozni, akkor érdemes lehet megnézni, hogy a Rush-M bőrnadrág mit kínál huszonpárezer forintért (ha másra nem is viszonyításnak jó lesz), és nézni egy hozzá passzoló dzsekit, akár kategóriákkal feljebbről is.

Nekem Rush-M a bőrgatyám, látszódik rajta hogy nem egy olasz cucc, így nem olyan szépen van eldolgozva a varrás, meg lehetne jobb anyagú a belseje, de alapvetően rendben van azért. A comb belső felén van szövet, hogy szellőzzön benne az ember töke, na ott egyszer elengedett a varrás.. de a megfelelő eszközökkel 5 perc alatt itthon is javítható volt, más bajom nem volt vele.

Biztos jobb egy 80-100 ezres vagy még drágább európai bőrgatya, de ha szigorúan nézzük az elsődleges funkciót (védelem) ez is ugyan olyan jól ellátja.
Köszi, én újat szeretnék.
Szia, Én eladnám az Alpinestars Motegi ruhámat. Szeptember 1-ig. 150e helyett 125e Ft. Ha érdekes lehet a részletek miatt keress meg. Köszönöm.

http://www.jofogas.hu/fejer/Alpinestars_Motegi_2_reszes_borruha_52_es_32199463.htm?ma=1
Milyen márkát ajánlotok kétrészes bőrruhából, ami tartós és mégse kerül egy vagyonba? Mugen Race kizárva.
Szia!

Nem érdekel az általam hirdetett Arlen Ness bőrruha? Bár egyrészes, de kiváló állapotban van és szerintem megfizethető az ára! Vagy van egy használtabb Dainese bőrruhám is. Egyébként mindkettő 52-es méretű! Amennyiben nem érdekel, vagy kizárólag vadonatúj ruha érdekel, úgy ne haragudj, hogy írtam!

Üdv! G.
Szia!
Már elkelt!
Üdv!
Alpinestars smx plus, 45-ös szép állapotban, ára: 28000ft.
Részletek
Rendben, utánanézek!

Köszi tényleg!
Az aproban ha nem talalod megvan az emailcime s talan a telefonszama is.majd szolj
Ki is az illető?

Köszönöm szépen egyébként!
szia

ha megteheted gyujts egy kicsit 130 korul van egy srac pesten aki uj daineseket hoz..nekem volt berik az is jó volt de azután a dainese más szint. nem arcoskodás hanem a komfort érzeted kb 80%ot javul vele.
szerintem
Átlagos, L (50,52) méretű bőrruhát szeretnék. Lehetőség szerint kétrészes kellene, viszont sajnos csak a legalsóbb árkategóriából tudok választani.

Nem tudom, mostanában vett-e valaki hasonló cuccot, hogy mozognak ilyenkor, szezon végén az árak, de érdekelne, vajon a 100 ezer körüli kategóriából van-e ma jobb vétel a Shox akciós katalógusban lévő Difi Valencia Pro ruháknál?

Vagy abszolút felejtsem el a 100 ezres belépőkategóriát és tegyek hozzá még ennyit, aztán vegyek egy ilyen Rev`it-et, Dainese-t, vagy Alpinestars-t?

Köszi szépen!
szia
semmi egyéb költség..