Sziasztok! Bukósisakot keresek! Ha esetleg valakinek akad ne tartsa meg!
Shoei xr1000-et néztem, ugyhogy valami olyasmi vagy olyan kéne! Ha minden igaz M-es a fejem! Sötét plexi előny! 50rugóm lenne rá!
esetleg ha valaki hasonlót keresne, univerzális (felnőtt méret) ufo márkájú térdproti 3om szezont hordtam 190es magassághoz tartozó szipkákon mondjuk 5 papírért
sziasztok! eladó 4db használt,de jó állapotu cross bukó! 2db L-es (60-as) Max Racing (fekete-szürke,egyformák)
1db XL-es (61-es) Max Racing (kék)
1db XXL-es (63-as) Can (fekete-sárga)
SpidiT1 54-es,egyszer pofára estem benne de csak színépen lett picit karcos nem anyagában,full perforált nagyon kényelmes viselet,csak aláöltözővel hordtam.
Motorhoz jobban illő színű másik sisak vásárlása miatt eladó egy M-es méretű Schuberth Sprint R zárt bukósisak, most cserélt vadonatúj béléssel, kiváló állapotban. A plexi, a mechanika és zár is rendben.
A sisak alja oldalra nyílik így egyszerűen le és felvehető. Nem új sisak, ennek ellenére nem összevethető a gazdaságos árú sisakokkal.
Postázás megoldható, aminek költsége megbeszélhető.
Utolsó ár: 19.000,- Ft (vagy megmarad tartaléknak)
Annyiert mar legyen xr1100..alkudd le szerintem
Sokkal jobb mint az 1000
Shoei xr1000-et néztem, ugyhogy valami olyasmi vagy olyan kéne! Ha minden igaz M-es a fejem! Sötét plexi előny! 50rugóm lenne rá!
Korlátozott méret és darabszámban elérhető akció!
Csak a következőek vannak méretben:
48,50,56,58.
Tel: 06 70 246 71 50
Kérésre posta is!
Eladnám Bering Elroy motoros farmerom (XL-es méretű):
http://www.fokt.hu/termekek/be...
Tavaly vásároltam, kb 8-10 alkalommal volt rajtam, tökéletes állapotban van.
Irányár: 20 000 Ft
1db XL-es (61-es) Max Racing (kék)
1db XXL-es (63-as) Can (fekete-sárga)
Van egy Richa kabátom,de nekem nagy XL-es és szeretném elcserélni egy másik cordura kabátra ami L-es! Valakinek esetleg?
Már elkelt!
Megvan még a bőrruha?
A sisak alja oldalra nyílik így egyszerűen le és felvehető. Nem új sisak, ennek ellenére nem összevethető a gazdaságos árú sisakokkal.
Postázás megoldható, aminek költsége megbeszélhető.
Utolsó ár: 19.000,- Ft (vagy megmarad tartaléknak)
Hirdetés