Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A 39-40-es kétlem, hogy jó lenne. Én 38-as (24.5 bth) utcai cipőket hordok, Sidi Vertigo-ból a 39-es tökéletesen passzol. Alpinestars-nál dettó ugyanez a helyzet, a Tech6-om és a korábbi SMX-em is 39-es volt.
Arra készülj fel, hogy sokat nem fog tágulni (széltében sem), ami már próbálva is nagyon passzentos az később sem lesz kényelmes. A megadott cm inkább tájékoztató jellegű, a lábfej formája/mérete a döntő kényelem szempontjából.
Próba nélkül rizikós a dolog. Lesz egy szűk, kényelmetlen csizmád, abban nehéz egy napot végig motorozni.
köszi a segítséget. így ránézésre nem mondanám, hogy széles a lábfejem mert alapvetően vékony is vagyok és lúdtalpam meg sose volt,de lemértem a legszélesebb részen a lábam 10cm széles tehát ha elosztom a hosszával akkor az arányszám 0,38, ami sztem nem széles bár fene tudja.
Szia. Megvan még a női fehér cucc? Mennyi lenne az ára?

Üdv L.G.
Ez érdekes. Kíváncsiságból mértem én is. 29cm, 43-44-es cipő méret, ami esetemben igaz is. Nem lehet, hogy a lábfejed szélessége miatt kell nagyobb cipő?
van itt vkinek sidi csizmája? nézegetem ezt a táblázatot és kicsit összezavarodtam?
http://www.motorcyclegear.com/...

25,7cm a talpam hossza (vastag zokniban)általában 41-42-es cipőket hordok, viszont a fenti táblázat alapján 39-40 es csizma kellene/lenne jó a lábamra ami azért meglepő, mert mindenhol azt olvastam, hogy az sima cipőméretnél 2-3-al nagyobb csizma kell..
én nézek félre valamit, vagy tényleg lehetséges, hogy kisebb csizma kell mint sima cipő?
nyilván a legjobb az lenne ha bemennék a motorline-ba és felpróbálnék 1-2őt, de mivel vidéki vagyok, hétvégén meg csak szombaton vannak nyitva ez később fog megtörténni, addig érdeklődnék, a ti tapasztalataitokról a sidi csizmákról
köszi
...budapesti..., nyilván
Eladó egy új, fekete Ironclad Cold Condition téli kesztyű, ajándék kötött sapkával. Mérete M-es, nekem sajnos túl hosszúak az ujjaim
A kép nem saját, az eladásra kínált példány bontatlan gyári csomagolásban van!
9900 Ft, busapesti személyes átvétel vagy szállítás a vevő költségére.
Sziasztok!Eladó cuccoklink
Bőrkabát elől deszka,hátul léc vagányoknak!
Kb.160-170cm,65-70.Kg ig.
Megvehető kacatok!

Askew túracsizma 44-s,és vadiúj.
Probiker motoros cipő 43-s használt.
Five RFX verseny kesztyű xxl nem használt
A fényvisszaverő is elég hangsúlyos....
Ha már fázol reggel, ez a kabát kisegít!
Az egyik legjobb hideg elleni kabátunk.
35990Ft-ért minden színben 3XL méretig készleten!
Tel: 06 70 246 71 50
Eladó Berik Titán 52-es, 2 részes bőrruhám. össze cipzározható, protektoros. Pár karc van rajta mivel nem új, de egyáltalán nem vészes. Új ár töredékéért. Kérdésed van keress bátran.
A legszellősebb gerincprotektor ismét kínálatunkban!
A Dainese gerincprotektorai is kimagaslóak, csakúgy mint a többi általa kínált termék!
Most 35000Ft helyett egy tízessel olcsóbban 24.990Ft-ért elérhetőek korlátozott darabszámban üzletünkben !

A kipufogó tisztító szmötyi hány milis?
Majd benézek akkor oda is!
Gondolom te is annak örülnél ha nálatok sem lenne készleten!
nekem lidl-ös van az még olcsóbb mint a deca-s és teljesen funkcionális!
(nem is értem régen hogy tudtam aláöltöző nélkül motorozni)
Van pár db EXTRA nagy méretű gatyánk akcióban!
24.990Ft-ért nyomjuk őket.
4-5XL méretek. Némelyik kantáros, van amelyik nem!
Gondoltam hátha máshol ezek nincsenek ilyen méretben készleten.
Teljesen jok, sokan hasznaljak oket. Decatlonba kell venni, nem a legolcsobban. 6-6e-bol meg is van a felso es az also is.
Srácok!

Ezek a sí aláöltözetek mennyire jók motorra? Nincs most pénz kimondottan téli motoros aláöltözetre, ezeknek az ára viszont kedvező. Mondjuk biztos jobbak, mint a nyári HH aláöltözetem, abban szétfagynék most szerintem.
UFO gerincproti nagyon keveset használt 185-190 centis magassághoz!