Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Arai RX-7
sziasztok.
Valaki tudna segiteni,hogy a képen látható ARAI plexi melyik tipushoz való?
A meglévő bőr nadrágomat az alábbi fotón látható bőr nadrágra cserélném méretprobléma miatt. A funkcióját tekintve szimpatikus rajta a beépített sípcsontvédő, de kérdezném, hogy nem akadályozza a motoros csizma (SIDI Vertigo) viselését?
Valakinek bármilyen jó/rossz tapasztalat?
Üdv Mindenki!Marushin 888 rs bukóhoz keresek sötét vagy iridium plexit,ha valaki tud,írjon!Köszönet!
Ez valóban eszembe se jutott, mondjuk én alapból inkább az enduros jellegű (protektor nélküli) gatyákat részesítem előnyben, külön fel(alá)vehető térdvédővel.
Cordurába én még normális protektort nem láttam. 100ezres meg drágább (rukka, dane, alpinestars, stb) nadrágba sem.

A szpídes bőrszerkóimba a crosscsizmával viszont lábujjtól térdig halhatatlan vagyok.

A bolt irónikus volt, én is csak munkából hazafelé megyek motorral boltba, vagy bicajjal/kocsival.
A cordura/bőr különbség aszfalton csúszásnál lényeges, egyéb fizikai behatásnál a protektorok mérete/minősége számít.
Sarki boltig menésért meg szedje elő a motort+öltözzön be a f@szom, inkább sétálok
Mondjuk ha belédszáll valami kemény és csonttörésed lesz attól a bőr sem véd.
A Golfos nő úgy gondolta, hogy városban nem elég a (cordura) nadrág, és ezt be is bizonyította nekem. Kellett volna a bőr.
Mondhat bárki bármit. Én mindent felveszek, nyáron is, a sarki boltig is.
Persze, rövid távra is fel kell öltözni, ez nálam is alap. Most egyrészes a ruhám is tehát nincs választás hogy csak kabát ... De mondjuk ha elgurulunk a városba fagyizni pl. akkor elég egy bőrkabát neki, de városon kívül már jó lenne nadrág is. Max. motoros havertól kérek kölcsön. Ez a cheat jó volna, de sajna nincs :D
Jó választás
És x702 lett... meggyőztek a szellőzők és a napszemcsi...
Letérdelt a weboldalatok?
Eladó egy sárga-fekete Gericke cordura dzseki. XXL-es méretű, kb 54-56-os, sportos fazon, kivehető steppelt bélés, cipzáros szellőzők lapockánál és alkaron, szűkítők a karokon. Dupla, szélálló cipzár, váll és könyökprotektor, fényvisszaverők elöl-hátul.
Nem sokat használt és minden esetben impregnálószerrel kezelve mosás után.
Ára 10ezer.
Motoros bőr nadrág eladó/cserélhető - 10.000 Ft?

http://www.kepesmotor.hu/bor_n...

Holnap délelőtt Kiskunhalas-Szeged útvonalon el tudom vinni próbára.
Rövid távra is érdemes felöltözni
Vagy Ti tudjátok. Hány km-ig van védettsége motoros ruha nélkül? Ez a cheat nekem is kéne
Hacsak valamelyik motoros ismerősöd nem adja kölcsön az övét, elég kizárt, hogy találsz ilyen céget aki ezzel foglalkozna.
Higiéniai okok miatt nem tartom valószínűnek.
Sziasztok!
Tudtok esetleg olyan lehetőségről, hogy lehet-e bőrruhát bérelni. Haverom jönne velem motorozni (nem motoros) és nem ártana hosszabb távra őt is rendesen felöltöztetni. Ötlet?
A kérdés az volt, hogy van-e...
Sziasztok!
Érdeklődnék,hogy nem tud valaki jó áron Five RFX-1 kesztyűt?Lehetőleg feketét v.fekete-fehéret és kb.XL-es méretben.Előre is hálás köszönet!
Sziasztok!Eladó szinte új motoros ruházat!Motor eladása miatt!köszönöm!Érd.tel.