A meglévő bőr nadrágomat az alábbi fotón látható bőr nadrágra cserélném méretprobléma miatt. A funkcióját tekintve szimpatikus rajta a beépített sípcsontvédő, de kérdezném, hogy nem akadályozza a motoros csizma (SIDI Vertigo) viselését?
Valakinek bármilyen jó/rossz tapasztalat?
Ez valóban eszembe se jutott, mondjuk én alapból inkább az enduros jellegű (protektor nélküli) gatyákat részesítem előnyben, külön fel(alá)vehető térdvédővel.
A cordura/bőr különbség aszfalton csúszásnál lényeges, egyéb fizikai behatásnál a protektorok mérete/minősége számít.
Sarki boltig menésért meg szedje elő a motort+öltözzön be a f@szom, inkább sétálok
A Golfos nő úgy gondolta, hogy városban nem elég a (cordura) nadrág, és ezt be is bizonyította nekem. Kellett volna a bőr.
Mondhat bárki bármit. Én mindent felveszek, nyáron is, a sarki boltig is.
Persze, rövid távra is fel kell öltözni, ez nálam is alap. Most egyrészes a ruhám is tehát nincs választás hogy csak kabát ... De mondjuk ha elgurulunk a városba fagyizni pl. akkor elég egy bőrkabát neki, de városon kívül már jó lenne nadrág is. Max. motoros havertól kérek kölcsön. Ez a cheat jó volna, de sajna nincs :D
Eladó egy sárga-fekete Gericke cordura dzseki. XXL-es méretű, kb 54-56-os, sportos fazon, kivehető steppelt bélés, cipzáros szellőzők lapockánál és alkaron, szűkítők a karokon. Dupla, szélálló cipzár, váll és könyökprotektor, fényvisszaverők elöl-hátul.
Nem sokat használt és minden esetben impregnálószerrel kezelve mosás után.
Ára 10ezer.
Sziasztok!
Tudtok esetleg olyan lehetőségről, hogy lehet-e bőrruhát bérelni. Haverom jönne velem motorozni (nem motoros) és nem ártana hosszabb távra őt is rendesen felöltöztetni. Ötlet?
Sziasztok!
Érdeklődnék,hogy nem tud valaki jó áron Five RFX-1 kesztyűt?Lehetőleg feketét v.fekete-fehéret és kb.XL-es méretben.Előre is hálás köszönet!
Valaki tudna segiteni,hogy a képen látható ARAI plexi melyik tipushoz való?
Valakinek bármilyen jó/rossz tapasztalat?
A szpídes bőrszerkóimba a crosscsizmával viszont lábujjtól térdig halhatatlan vagyok.
A bolt irónikus volt, én is csak munkából hazafelé megyek motorral boltba, vagy bicajjal/kocsival.
Sarki boltig menésért meg szedje elő a motort+öltözzön be a f@szom, inkább sétálok
Mondhat bárki bármit. Én mindent felveszek, nyáron is, a sarki boltig is.
Nem sokat használt és minden esetben impregnálószerrel kezelve mosás után.
Ára 10ezer.
http://www.kepesmotor.hu/bor_n...
Holnap délelőtt Kiskunhalas-Szeged útvonalon el tudom vinni próbára.
Vagy Ti tudjátok. Hány km-ig van védettsége motoros ruha nélkül? Ez a cheat nekem is kéne
Tudtok esetleg olyan lehetőségről, hogy lehet-e bőrruhát bérelni. Haverom jönne velem motorozni (nem motoros) és nem ártana hosszabb távra őt is rendesen felöltöztetni. Ötlet?
Érdeklődnék,hogy nem tud valaki jó áron Five RFX-1 kesztyűt?Lehetőleg feketét v.fekete-fehéret és kb.XL-es méretben.Előre is hálás köszönet!