Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia. Jobban jársz ha rászánod az idődet és felpróbálsz amennyit csak tudsz. Egy kicsit mindegyik más, én most speciel szenvedek az enyémmel, mert próbáláskor jónak tűnt, de mostanra úgy nyomja a homlokomat, hogy kénytelen leszek eggyel nagyobbat venni.

Apropó, nem érdekel valakit S-es (55-56cm)Lazer Kestrel Deep bukó? Sárga-szürke színben.
Ajándékba kaptam 1x használt. Makulátlan állapotba :) Alkuképes !
http://www.kepesmotor.hu/zart_...
Shox Bőrruha,nagyon szép állapotban.
http://aprod.hu/hirdetes/shoxf...
Üdv

Keresek 44-es (Alpinestars, Dainese) sportcsizmát.
Akinek van eladó az jelezzen, köszönöm
Sziasztok!
Bukósisak méretekhez kérnék egy kis segítséget!
Eddig Nitro-m volt, abból L-es kellett, próbáltam HJC, abból M-es. Most neten találtam egy jó árban lévő Shark RSI-t, L-est. Szerintetek az jó lehet? Szívesen hallgatok véleményeket is a típusról, eddig jókat olvastam róla!
Ketto illetot is tudok aki ilyen arszintu mdsben esett, inkabb ne!
Egy hasznalt, de komolyabb tobbet er.
Ez milyen sisak lehet? Megéri megvenni? http://www.shox.hu/mds-new-spr...
hopp, azt nem is neztem hirtelen, hogy honnan jon, mert vegyesen latok ott fontban meg dollarban is arakat... koszi
EU-n belül nincs vám.
en is pont ezeket a sisakokat neztem a napokban pont ugyanebben az ebay store-ban, mert baromi jo arakon mennek itt az akcios cuccok.
kellett ra vamot fizetned?
Sziasztok!
Eladó jó állapotban lévő L-es méretű AGV bukósisak hozzá tartozó 3 árnyalatú plexivel (fehér, színes, fekete) valamint esőfóliával.
Ára: 30.000.-

Kifogástalan állapotban lévő M-es méretű szakadás és sérülés mentes Yamaha R6 protektoros, kivehető bélésű bőrkabát.
Ára: 17.990.-

M-es alig használt fekete protektoros bőrnadrág.
Ára: 10.000.-

Tel: 20/474-7966
Helo!

Shox Factory kombival van valakinek tapasztalata? Ha igen, megosztaná a nagyközönséggel?
Nekem amúgy FS-11 van, XS-es lett jó rám és kevesebb mint a felébe került mint itthon boltban és az alábbi ebay boltból rendeltem, 1 hét alatt megjött.
Nézd meg a Nuvo Retrot! (ha árulja még a márkát Shoxx)
Köszönöm a segítségeteket. Utánanézek azoknak a dolgoknak, amit mondtatok. Ha esetleg bármi további észrevétel, vagy ötlet van, szívesen fogadom. Nem akarom elkapkodni a vételt, lehet 40-50 közötti nem napszemüveges bukó lesz, tényleg nem a legolcsóbb kategóriából szeretném venni..Csak kapkodni sem akarok. Minél többet ki akarok próbálni a fejemen. Köszi még egyszer.
Ebay-en nézz utána, ha van méret, innen biztosan olcsóbb:
Lidsdirect
a JET sisak a Shox olcsó márkája, ismeretlen kategória. A HJC FG15 hangos, és tágul a belseje, arra figyelj, hogy szoros legyen, mikor veszed. 40-ért nem kapsz normális napszemüvegest. Az injektált technopolimer egy nagynyomású műanyag-fröccsentésű technológia, azaz a sityak műanyag.
Én a HJC mellett döntenék. Ha a kezedbe fogod, nagyon jó minőség, könnyű és mellesleg nem műanyag. Nekem ugyan nem az van, de vszínű a következő HJC lesz. Hát a napszemcsi, az nincs benne de egy jó plexivel szerintem ez is orvosolható. A JET-et nem ismerem. Esetleg nézd meg a Scorpion Exo kisebb számú modelljeit, ebay-ről egész jó áron hozzá lehet jutni. Na az még nem rossz, legalábbis ismeretségi körökben bevált. Csak egy vélemény.
injektált technopolimer=fröccsöntött műanyag
Sziasztok,

Bukósisakot szeretnék venni, újonnan. Milyen javaslatotok lenne, hogy a lehető legjobbat kapjam a pénzemért? kb 40 e Ft lenne rá. Nagyon sokfajta összetételű anyagot olvastam, amiből készülnek, nekem ezelőtt egy üvegszálas sisakom volt, 70 e Ft-os kategória, de sajnos nyomta a fejem, el kellett adnom. Mindenképpen beépített napszemüveges sisakot szeretnék, és egy túraendúróra kellene, szóval a sima utcai zárt is megfelelne, nem muszáj, hogy krossz jellegű legyen, így talán többféléből tudok választani. A szélzaj 140-150 ig számít, utána mindegy, mert afelett nemigen megyek, 80 %-ban inkább 120-130 max az utazótempó. Néztem HJC-t, ami kifutó modell, FG-15-öt, üvegszálas, dupla D gyűrűs csattal, az tetszik, minden rendben vele, csak nincs benne napszem, és a felső határt súrolja, mert 44-45 e Ft. Shoxban van 34900 Ft-ért Jet 311, az krossz jellegű, nem is baj, csak előbb használódnak el a műanyag siskaok pl, mint az üvegszálas, vagy kompozit sisakok. Nincs gondom velük, csak legalább 5 évig nem szeretném lecserélni. Ami még szóba jöhetne, az a Lazer Bayamo, ami "injektált technopolimerből" van, de nem értek hozzá, azt viszont tudom, hogy olvastam olyan 70 e Ft-os Givi bukóról, ami ugyanilyen anyagból van.

Ha van javaslatotok, szívesen veszem, mivel nagyon nagy a választék.

Előre is köszönöm a segítséget. Üdv.
Zöldek figyelem! Eladó jó állapotó Texport kétrészes bőrruha,frissen tisztítatva kívül-belül.52-es méret
Köszi szépen!
Utána fogok nézni ennek a modellnek.
Nekem a képen a jobb alsó sarokban látható volt, amíg...
Nagyon elégedett voltam vele, de az 25ezer volt. Előtte egy nem bőr kesztyűm volt, nagysebességnél ráfeszült a kezemre, a varrás elnyomta az eret az ujjamban és egy idő után elzsibbadt a karom.
Ezzel viszont minden rendben volt, csak augusztusban balesetem volt, akkor elszakadt az egyik pántja, meg a varrásnál 1-2centin szétnyílt. Szerintem még javítható lenne, de én ezzel nem szórakozom. Mugen G-MNR-1370
Amerikai Icon Sacrifice Airframe rendszerű, csendes bukósisak olcsón eladó! 5 ször használt. /új ára: 95000 ft/ Felsőkategóriás sisak( carbon kompozit héj, állítható légcsatornák, kivehető antibakt. belső, abszolut páramentes plexi, plexizár, dupla d gyűrű stb...) Mérete: M 57-58
55 e Ft
Magyarországon nem fog veled szembe jönni senki ilyen sisakban.. illetve mögötted sem...