Szia. Jobban jársz ha rászánod az idődet és felpróbálsz amennyit csak tudsz. Egy kicsit mindegyik más, én most speciel szenvedek az enyémmel, mert próbáláskor jónak tűnt, de mostanra úgy nyomja a homlokomat, hogy kénytelen leszek eggyel nagyobbat venni.
Apropó, nem érdekel valakit S-es (55-56cm)Lazer Kestrel Deep bukó? Sárga-szürke színben.
Sziasztok!
Bukósisak méretekhez kérnék egy kis segítséget!
Eddig Nitro-m volt, abból L-es kellett, próbáltam HJC, abból M-es. Most neten találtam egy jó árban lévő Shark RSI-t, L-est. Szerintetek az jó lehet? Szívesen hallgatok véleményeket is a típusról, eddig jókat olvastam róla!
en is pont ezeket a sisakokat neztem a napokban pont ugyanebben az ebay store-ban, mert baromi jo arakon mennek itt az akcios cuccok.
kellett ra vamot fizetned?
Sziasztok!
Eladó jó állapotban lévő L-es méretű AGV bukósisak hozzá tartozó 3 árnyalatú plexivel (fehér, színes, fekete) valamint esőfóliával.
Ára: 30.000.-
Kifogástalan állapotban lévő M-es méretű szakadás és sérülés mentes Yamaha R6 protektoros, kivehető bélésű bőrkabát.
Ára: 17.990.-
M-es alig használt fekete protektoros bőrnadrág.
Ára: 10.000.-
Nekem amúgy FS-11 van, XS-es lett jó rám és kevesebb mint a felébe került mint itthon boltban és az alábbi ebay boltból rendeltem, 1 hét alatt megjött.
Köszönöm a segítségeteket. Utánanézek azoknak a dolgoknak, amit mondtatok. Ha esetleg bármi további észrevétel, vagy ötlet van, szívesen fogadom. Nem akarom elkapkodni a vételt, lehet 40-50 közötti nem napszemüveges bukó lesz, tényleg nem a legolcsóbb kategóriából szeretném venni..Csak kapkodni sem akarok. Minél többet ki akarok próbálni a fejemen. Köszi még egyszer.
a JET sisak a Shox olcsó márkája, ismeretlen kategória. A HJC FG15 hangos, és tágul a belseje, arra figyelj, hogy szoros legyen, mikor veszed. 40-ért nem kapsz normális napszemüvegest. Az injektált technopolimer egy nagynyomású műanyag-fröccsentésű technológia, azaz a sityak műanyag.
Én a HJC mellett döntenék. Ha a kezedbe fogod, nagyon jó minőség, könnyű és mellesleg nem műanyag. Nekem ugyan nem az van, de vszínű a következő HJC lesz. Hát a napszemcsi, az nincs benne de egy jó plexivel szerintem ez is orvosolható. A JET-et nem ismerem. Esetleg nézd meg a Scorpion Exo kisebb számú modelljeit, ebay-ről egész jó áron hozzá lehet jutni. Na az még nem rossz, legalábbis ismeretségi körökben bevált. Csak egy vélemény.
Bukósisakot szeretnék venni, újonnan. Milyen javaslatotok lenne, hogy a lehető legjobbat kapjam a pénzemért? kb 40 e Ft lenne rá. Nagyon sokfajta összetételű anyagot olvastam, amiből készülnek, nekem ezelőtt egy üvegszálas sisakom volt, 70 e Ft-os kategória, de sajnos nyomta a fejem, el kellett adnom. Mindenképpen beépített napszemüveges sisakot szeretnék, és egy túraendúróra kellene, szóval a sima utcai zárt is megfelelne, nem muszáj, hogy krossz jellegű legyen, így talán többféléből tudok választani. A szélzaj 140-150 ig számít, utána mindegy, mert afelett nemigen megyek, 80 %-ban inkább 120-130 max az utazótempó. Néztem HJC-t, ami kifutó modell, FG-15-öt, üvegszálas, dupla D gyűrűs csattal, az tetszik, minden rendben vele, csak nincs benne napszem, és a felső határt súrolja, mert 44-45 e Ft. Shoxban van 34900 Ft-ért Jet 311, az krossz jellegű, nem is baj, csak előbb használódnak el a műanyag siskaok pl, mint az üvegszálas, vagy kompozit sisakok. Nincs gondom velük, csak legalább 5 évig nem szeretném lecserélni. Ami még szóba jöhetne, az a Lazer Bayamo, ami "injektált technopolimerből" van, de nem értek hozzá, azt viszont tudom, hogy olvastam olyan 70 e Ft-os Givi bukóról, ami ugyanilyen anyagból van.
Ha van javaslatotok, szívesen veszem, mivel nagyon nagy a választék.
Nekem a képen a jobb alsó sarokban látható volt, amíg...
Nagyon elégedett voltam vele, de az 25ezer volt. Előtte egy nem bőr kesztyűm volt, nagysebességnél ráfeszült a kezemre, a varrás elnyomta az eret az ujjamban és egy idő után elzsibbadt a karom.
Ezzel viszont minden rendben volt, csak augusztusban balesetem volt, akkor elszakadt az egyik pántja, meg a varrásnál 1-2centin szétnyílt. Szerintem még javítható lenne, de én ezzel nem szórakozom. Mugen G-MNR-1370
Amerikai Icon Sacrifice Airframe rendszerű, csendes bukósisak olcsón eladó! 5 ször használt. /új ára: 95000 ft/ Felsőkategóriás sisak( carbon kompozit héj, állítható légcsatornák, kivehető antibakt. belső, abszolut páramentes plexi, plexizár, dupla d gyűrű stb...) Mérete: M 57-58
55 e Ft
Magyarországon nem fog veled szembe jönni senki ilyen sisakban.. illetve mögötted sem...
Apropó, nem érdekel valakit S-es (55-56cm)Lazer Kestrel Deep bukó? Sárga-szürke színben.