Sziasztok!
Van egy ilyen csizmám Sidi csak ez Mega Gore tehát ilyen mutáns lábuakra jó mint én (szélles lábfej).
Mert ugye ezen sajnos egy db szellőző nincs, előnye hogy nem ázik be:) Na és ha elhasználódik és következő csizmavásárlásra kerül a sor szeretnék egy jó szellőző, de olyan csizmát ami rám is jön. 43-as lábam van de pl 45-46os csizmák jöttek fel, azt meg azért úgy nem hordanám.
Létezik ilyen csizma a fentebb linkelten kívül?
Előre is köszi!
Üdvözletem!
Nem akarlak megsérteni mert eszem ágában sincs és tisztelni se árt a másikat ! De híd el ha anyagilag ugy állnál majd változtatnál te is ! Az életben nem csak a motor van:!Azon kívül sok fontos dolog ház.,család .fízetni való stb. Nem mindenki engedheti meg hogy kedve kénye szerint válogasson de attól még szeret(ne) motorozni ugy mint bármelyikünk itt . És most ne jöjjetek az "akinek nincs pénze az ne motorozzon című fejezettel" Mert ettől tudunk hányni a haverokkal .! Erre felé is vannak ilyen típusok azt sokszor még kenyérre sincs nekik nem hogy benzinre Szóval a lényeg a lényeg mindenki azt vesz amit akar és amire pénze van és annyit költ a biztonságára amennyit gondol vagy tud .
Ezzel azért vitatkoznék!
Nyilván csodák nincsenek!
Meg ne hasonlítsuk össze a carbon sisakot a kompozittal pölö...
Egyébként meg a gazdag sznoboknak is elkell adni valamit...
A motowell sisakra linkeltem, hogy a lidl-ben árult lehet ugyan az, de kb 2/3-ad vagy fél áron. Teccik érteni? Mondjuk ehhez el kellett volna olvasni a címen kívül még pár sort. De osszad az észt nyugodtan, csak legalább az eredeti kérdésre is adhatnál tanácsot.
Na és melyik cég csinál jobb felnyitható sisakot, a Lazer vagy a Bell?
csak nyugodtan vegyék :D én maradok azért a beválltaknál, amugy is márkahű vagyok :D minden egyes cuccnak megvan a jól bevállt márkája
pl. csizma tcx
kesztyű fox
sisak, lazer és bell
Sziasztok!
Kinéztem egy sisakot, kivàncsi lennék a véleményetekre,tapasztalataitokra vele kapcsolatban, vagy hogy milyet ajànlotok, lényeg, hogy felnyithatós legyen.motowell fu3
Köszönöm
Teljesen igazad van, mindenkinek màs a jó csizma, mivel màs a làbunk is ès a hasznàlat is! Sokat felpróbàltam de úgy èreztem ez àll a làbamra! Az meg hogy mikorra megy szèt majd kiderül, de elsősorban a kènyelmet kell szemelőtt tartani, különben ki se derül mennyire tartós
A jó csizma , véd, kényelmes, és pont a te lábadra való. Különböző láb formák vannak, ehhez kell eltalálni a megfelelő csizmát. Például nekem vékony,lábfejem van. Megvettem a Scott mx450 csizmát, amit az egyik barátom agyon dicsért, nálam meg szinte használhatatlannak bizonyult, el is kellett adni/veszteséggel/. Aki szeret állva motorozni annak bokacsuklós csizma kell, és alacsony orr magasságú az állva váltások és fékezések miatt. Ha te úgy érzed, hogy a csizmád e követelményeknek megfelel. akkor jót vettél, a tartóssága meg idővel majd úgy is kiderül.l Szerintem, ha a pénz nem akadály, akkor a vékony lábra a Sidi crossfeire a vastag lábra a Gaerne Sg 10-12.
Hát igen, sajnos fogyasztó társadalom van, az ember sokszor azt hiszi jót vesz, aztán rájön hogy a drágább is szar.
Az Alpinestart pl azt hiszem legalább 6 országban gyártják, persze azért hogy minél olcsóbb munkaerővel összedobják, ez aztán megy a minőség rovására, szóval arra is azt mondják hogy szar! Gaerne-t dicsérik jobban, de megmondom őszintén mikor felpróbáltam egyet nem tetszett, valahogy nem állt a lábamra, meg persze az ára se
A Forma nekem szimpatikusabb volt, aztán lehet gyorsan szétmegy... meglátjuk
Ja,tudjuk,motort is csak a Kawasaki gyárt,mi?