IXON Famous bőrdzseki 4szer volt rajtam.
- Erős és kifogástalan minőségű marhabőrből, - Mellkasnál perforált bőr a jó szellőzésért, - Aerodinamikai púp kivűlről könnyen hozzáférhető, - Hosszabb dzseki fazon, hogy a Famous nadrágtól külön is lehessen hordani, - Racing gallér, - Nyakrész belső része Neoprene-ből, - Zipzárral és tépőzárral szűkíthető csuklórész, - Két külső zipzárral zárható zseb, - Derékrésznél és a hajlatoknál Kevlarral megerősített "stretch" betét, könnyű mozgást biztosít, - Fényvisszaverő IXON logok, - Elől a bordák védelmét szolgálja a négy puha protektor a mellkason, - Könnyen össze zipzározható a nadrággal
48-50 es méretű! M-L nek megfelelő! Új ára 115000ft é 65e -ért adom!
Vannak fenntartásaim ezzel kapcsolatban.
Számoljunk egyet: én tavaly mentem kb 6000 km-t, 60-as átlagsebességgel számolva az legyen 100 óra. Ebből természetesen mentem valamennyit éjjel is, meg esőben, borult időben, stb... de vegyük úgy hogy verőfényes napon használom évi 100 órát. Ha tényleg 3-4 évet bírna, akkor az nálam mondjuk 350 óra. Ennyit bírna az a héj, ami még festve és lakkozva is van?
Tehát ha július elején kiteszem a teraszon egy napos helyre, és augusztus 10.-én behozom, akkor az tönkre van menve, mert kapott 350 óra napot? Őszintén szólva ezt nem hiszem el.
Az Arai 5 évet vállal ha a gyártási időtől nem több mint 2 év után kezded hordani. Valamikor néztem tesztet régebbiekről de nem voltak jelentősen roszabbak, csak ugye a marketing. A tapasztalatom szerint a bélésszivacs elöregszik max 10 év alatt és valahol ott a vége...
Sziasztok! Bukósisakok élettartamáról találok valahol hasznos infókat? Tudtok ebben segíteni? Teszemazt egy 35000res Hjc öt évig "sisak"egy shoei pedig meddig? 3szor annyi ideig,mert 3szor annyiba kerül? Köszi
Ilyen oneforce van nekem 2008 óta!
Picit fetrengtem is benne, tuti erős az anyaga, zippzár is patika azóta is.Évi szinten 10-20ekm körül. A fehér szin kopott ki elégé , a fekete itt ott picit, a zöld bírja).
Most gondolkozok a fehér részét valahol újra festettni, ha van ilyen hely ahol reális áron bőrt újrafestenek.
Esőben, melegben,stb. komfortos, kényelmes.
Ennél szerintem olcsóbban olyat nem kapsz ami megüti a minimumot! www.parilla.hu itt még körbenézhetsz hátha van valami akciós.
Tavaly a superzone az amts vásáron 50% áron árúlt ruhákat, márciusig érdemes várnod.... (90-110e áron egész jókat árúltak, de nem volt minden színben, méretben)
Üdv Srácok! Szeretnék egy kis segítséget kérni tőletek.. A közeljövőben szeretnék egy kesztyűt vásárolni. Igazándiból városi használatra kellene, ritkábban 2-300 km-es túrákra.
... gondolkodtam valami egyszerűbb kivitelezésen (Fox Bomber - Ezzzzzzzzz ) , de nem tudom, hogy ez megfelelő-e.
Mit gondoltok?.. esetleg javaslat? .. gondolkodtam rendes bőr kesztyűn is, de az sm stílushoz szerintem ez jobban illik.. nemtudom ..
Sziasztok!
Tudna vki segíteni? motoros ruhát szeretnék vásárolni!
Azt eldöntöttem hogy bőr ruhát szeretnék,csak azt nem tudom hogy melyik a jó. mi a különbség a púpos vagy nem púpos között!
- Erős és kifogástalan minőségű marhabőrből, - Mellkasnál perforált bőr a jó szellőzésért, - Aerodinamikai púp kivűlről könnyen hozzáférhető, - Hosszabb dzseki fazon, hogy a Famous nadrágtól külön is lehessen hordani, - Racing gallér, - Nyakrész belső része Neoprene-ből, - Zipzárral és tépőzárral szűkíthető csuklórész, - Két külső zipzárral zárható zseb, - Derékrésznél és a hajlatoknál Kevlarral megerősített "stretch" betét, könnyű mozgást biztosít, - Fényvisszaverő IXON logok, - Elől a bordák védelmét szolgálja a négy puha protektor a mellkason, - Könnyen össze zipzározható a nadrággal
48-50 es méretű! M-L nek megfelelő! Új ára 115000ft é 65e -ért adom!
Számoljunk egyet: én tavaly mentem kb 6000 km-t, 60-as átlagsebességgel számolva az legyen 100 óra. Ebből természetesen mentem valamennyit éjjel is, meg esőben, borult időben, stb... de vegyük úgy hogy verőfényes napon használom évi 100 órát. Ha tényleg 3-4 évet bírna, akkor az nálam mondjuk 350 óra. Ennyit bírna az a héj, ami még festve és lakkozva is van?
Tehát ha július elején kiteszem a teraszon egy napos helyre, és augusztus 10.-én behozom, akkor az tönkre van menve, mert kapott 350 óra napot? Őszintén szólva ezt nem hiszem el.
Feleségem sisakja most 10 éves,a belseje málik...
Az a rohadt marketing....
Akit esetleg érdekel, lenne egy SHOEI raid 2 bukóm eladó M-es
A polikarbonát élettartama kb 3-4 év. A kevlár keverék az kb a 2szerese.
2-3 alkalommal használt Shox bőr motoros kabát L-es méretben, hibátlan állapotban. Puha gerinc ill. könyök protektorokkal.
Kb. 175-185 cm magas és 80-90 kg közötti pacekra ajánlom.
Megtekinthető XVII. kerület, Nagytarcsa, Kistarcsa. Ár:25.000 ft
van mindenféle színben úgy néz ki a sárga nem megy annyira
Tel.számon érdeklődj
Ilyen oneforce van nekem 2008 óta!
Picit fetrengtem is benne, tuti erős az anyaga, zippzár is patika azóta is.Évi szinten 10-20ekm körül. A fehér szin kopott ki elégé , a fekete itt ott picit, a zöld bírja).
Most gondolkozok a fehér részét valahol újra festettni, ha van ilyen hely ahol reális áron bőrt újrafestenek.
Esőben, melegben,stb. komfortos, kényelmes.
Ennél szerintem olcsóbban olyat nem kapsz ami megüti a minimumot!
www.parilla.hu itt még körbenézhetsz hátha van valami akciós.
Tavaly a superzone az amts vásáron 50% áron árúlt ruhákat, márciusig érdemes várnod.... (90-110e áron egész jókat árúltak, de nem volt minden színben, méretben)
De várd meg a márciust, lidliben szokott lenni akkor.
... gondolkodtam valami egyszerűbb kivitelezésen (Fox Bomber - Ezzzzzzzzz ) , de nem tudom, hogy ez megfelelő-e.
Mit gondoltok?.. esetleg javaslat? .. gondolkodtam rendes bőr kesztyűn is, de az sm stílushoz szerintem ez jobban illik.. nemtudom ..
Tudna vki segíteni? motoros ruhát szeretnék vásárolni!
Azt eldöntöttem hogy bőr ruhát szeretnék,csak azt nem tudom hogy melyik a jó. mi a különbség a púpos vagy nem púpos között!